la ce dr. sa merg?

la ce dr. sa merg? | Autor: mess4u2000

Link direct la acest mesaj

Ma confrunt cu o problema neplacuta cam de cateva luni. Am probleme cu stomacul, cam de prin primavara; la inceput am avut oarece dureri, mai mult catre duoden, apoi au urmat arsurile. M-am dus la o doctorita la gastroenterologie in Elias, mi-a zis sa iau Omeran o luna si sa ne mai vedem daca persista simptomele. E, total nu m-am refacut dupa o luna, dar n-am mai mers, iar la un momemt dat chiar m-am simtit bine, adica am facut concediul la mare fara sa tin regim, chiar daca n-am facut excese. Acum au revenit arsurile si imi dau seama ca trebuie sa merg la medic din nou, fiindca e tare suparator. Precizez ca eu chiar nu fac excese, cafea nu mai beau, prajeli nu consum, iar pana ssa ma doara in primavara , n-am avut niciodata probleme cu stomacul. Va rog pe voi sa-mi impartasiti din experientele voastre si sa-mi recomandati un medic bun. Cred ca va trebui sa fac endoscopie, si desi nu sunt o fricoasa, simt ca nu prea imi surade gandul. Please, astept sa imi ziceti ceva. cel mai tare ma necajeste faptul ca nu mai sunt sanatoasa si imi doresc f.tare sa mai am un copil, desi am deja 38 de ani. Ma gandesc cu groaza ca problemele astea cu stomacul nu se rezolva usor, rapid, iar eu nu mai am timp suficient, fara sa mai spun ca ma lupt cu sotul meu sa accepte sa mai avem un bebelas. Astept cu nerabdare sa va "aud".

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

eu iti recomand cu cea mai mare incredere pe dr teiusanu adriana de la elias la gastroenterologie..este prietena mea din liceu si este o tipa tare isteata..si mama mea tot la ea se trateaza..ea lucreaza impreuna cu un profesor dar nu ma intreba cum il cheama si mama e multumita(iar mama e o persoana greu de multumit)....
si eu de cite ori am probleme cu fetele la stomacut tot pe ea o sun...asta e recomandarea mea...sanatate multa

Mergi la inceput