Mamici de septembrie-octombrie 2007. (71)
Raspunsuri - Pagina 17
tomasa spune:
Slippers, si tu? Doamne ce zi cu emotii!!! E drept ca e o data superba pt. nascut, suna tare bine. Te rog, nu uita sa-mi dai mesaj, voi fi numai cu ochii pe telefon astazi.
ANA
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
35+Maria
andrruzza spune:
betty78, e pacat daca ai asa mult lapte sa-i dai puiului completare. Ai incredere in el, da-i timp sa se adapteze, s-a nascut cu instinctul de a suge, el stie ce tre' sa faca. Daca vrei sa-l alaptezi o perioada mai mare, atunci tre' sa uiti de completare! Chestia asta cu "n" grame pe saptamana este doar o statistica, orientativa. La fel cum ti-a spus deja Sabina, ce daca nu ia 200 g?? Important este sa creasca in greutate, sa fie copilul sanatos. Da, stiu, asa spune dr. pediatru. Multi dr. pediatrii inca, din pacate, o mai spun. Plange, vai, nu se satura, baga-i completare. Si o spun cu ushurinta. Pentru ca nu-i vorba de copilul lor, de ce n-ar spune-o?! Stiu ca stresul e mare, griji cu carul, dar fii convinsa ca nimic nu-i mai bun decat laptele tau pentru puiutz. O sa te tot intalnesti cu tot felul de situatii. Ba pediatru spune ca tre completare, ba vecina ca al ei copil a luat un 1,5 kg pe luna, etc. Dar gras nu inseamna neaparat sanatos. Ai incredere te rog in tine si in bebe mic si o sa reusiti. E pacat sa ai lapte si sa se intarce bebe. Biberonul este pasul sigur spre intarcare. Decizia iti apartine tie, doar tie. Nu vreau sa par nesuferita, dar tare m-as bucura ca la odiseea noastra sa fie cat mai multi bebelsushi, toti daca se poate, alaptati la san.
Inceputul este greu, dar bebe merita!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Happiness_4_us spune:
Ce aveti fratilor?
Slippers, gata si tu te pui pe treaba?
Bravo nene!
Atunci bafta si uite aici:
Ana
Deci ce aveam eu bufeuri dar acum, m-au luat si mai tare! M-au palit as aniste emotii ca m-am pus pe bocit! Ufffff.
Nana, 37+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
andrruzza spune:
slippers, nastere ushoara si tie!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
danielaradu spune:
fetelor ce e aici?
va craciti cu toate?
in alta ordine de idei tuturor fetelor nastere usoara
si ma ofticati ca vreau si eu ....
37+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png
slippers76 spune:
Ei, stati asa, ca inca nu-i "oficial". Am pierdut tot dopul, dar inca n-au inceput contractiile adevarate. Simt o tensiune foarte mare in sale si intepaturi din cand in cand. Dar burta nu se intareste foarte tare. Ma duc acum sa culc iepurasul (pe Miruna adica. Mi-am chemat sotul acasa si as da o fuga pana in Carrefour, sa-i las cu frigiderul plin, ca bate vantul rau pe aici. Si apoi sa vie... Sper doar sa nu mi se rupa membranele, ca-mi incurca planurile.
Tomasa . Te tin la curent. Te sun mai tarziu, cand o fi totul "oficial".
Ana 38+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
piccaflor spune:
Hei! Ce se intimpla aici? Va puneti toate pe nascut?! Ma trec toate emotiile!
ANA
Tomasa chiar aseara ii povesteam sotului despre tine...cum reusesti tu sa calmezi toate apele ...
Roxana sintem mindre de tine! ...sa speram ca vom avea toate atitudinea ta la momentul potrivit!
Picca 38+ cu Matteo
cecilia L spune:
Roxana
Devylla
Eu acum m-am intors de la dr., bebe este ok, nu se grabeste, deci ma prinde termenul.
Colul s-a scurtat simtitor, parca ar incepe sa se deschida, dar deschis inca nu este, durerile mele de burtica sunt normale, o sa urmeze contractiile si durerile de spate, iar de greturi zicea ca sunt urmare a arsurilor, ma rog o chestie cu sucul gastric(asta zicea dr mea)Azi chiar am reusit sa stau de vorba cu ea, sa o intreb tot ce vreau.Concluzia a fost: daca pana vinerea viitoare nu se intampla nimic, vineri ma prezint la spital cu bagajul, sa-l ajutam.
Am intrebat de inducere si epidurala, a zis ca se poate face epidurala daca imi provoaca nasterea, de fapt am citit acum ca si la Roxana se merge pe acelasi traseu.
Nu am reusit sa vb cu Mandarinuta, initial voiam sa trec pe la ea, dar se grabea sotul sa plece la nu stiu ce intalnire. O sa o sun mai tarziu si va dau vesti.
Pleca sa incerc un nani, imi e tare somn.
cecilia,39+ Cristian Matei
mirella76 spune:
Multumesc de incurajari!...
Parca a inceput sa ploua cu bebici!!....
Ce ma bucur, poate asa imi dati si mie avant...
ANA
mirella
40+
mihailescu teodora spune:
Anaaaaaaaaaaaa,si tu,iubita?
Ana !!!
Nana,subscriu:si eu dau apa la soricei pe sub birou pe-aici!
Eu nu vreau cezarianaaaaaaaaaaaaa!Vreau sa mi se declanseze travaliul si sa nasc normal!Ma rog sa se intoarca Mihnutzul in pozitia normala de nastere!
Si mai vreau laptic muuuuuuuuult!
Nici nu sunt pretentioasa!
Teodora 33 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou