Mamici de septembrie-octombrie 2007. (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Na Roxano, ca n-a vrut bebe Andrei sa fie primul nascut in septembrie. Sa dea naiba sa te bagi si tu la odiseea de iulie-august
Sa ai o nastere cat mai usoara si nedureroasa si un bebe sanatos, mancacios si necolicos!!!
Roxana

Ieri am fost si eu la doctor si m-am speriat putin pentru ca mi-a crescut putin tensiunea(13/8). Inca nu e ingrijorator dar tinand cont ca si picioarele le am foarte umflate de vreo 2 zile trebuie sa-mi masor tensiunea regulat de 2 ori pe zi. Azi de dimineata mi-a luat sotul sange si urina si a plecat cu ele la clinica.... sa vedem cum or iesi... Inca o chestie ciudata... saptamana trecuta conform masuratorilor bebe avea 3000g si ieri 3400g ceea ce mi se pare foarte mult sa ia intr-o saptamana. Este adevarat ca nu este relevanta greutatea si ca poate exista o eroare de calcul...dar nu stiu exact cat + sau - este eroarea(nu l-am intrebat pe doctor). Ieri am fixat si data inducerii(10sept) in caz ca bebe nu vrea sa vina mai devreme pentru ca doctorul meu pe 13 sept va pleca din tara si eu am DPN-ul pe 12 sept si nu putem risca. Sper sa nu ajung la inducere ca m-a cam speriat putin Roxana. Ma bucur ca cel putin ea a scapat. Cred ca o sa incerc si eu ceaiul asta din frunze de zmeura ca tot vine mama pe 3 septembrie si pot sa-i spun sa-mi aduca.

Azi voi sta cu sufletul la gura ... ca-s tare curioasa cum va decurge nasterea Roxanei. Fetele care pot lua legatura cu ea sa ne tineti la curent.

Iuli 38+ Kosmas

Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Cuprinsa de evenimentul Roxana care atat a asteptat sa nasca saracuta am uitat sa pun majoretele si pentru Devylla.

curaj Devylla

Iuli 38+ Kosmas

Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Eu nu vreau nenica sa plece nimeni de la odiseea noastra!!!
Cum adica?

36+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Fetelor, pe mine m-a apucat melancolia...
Luna aceasta, ultima, mi se pare cea mai frumoasa, in ciuda starilor de disconfort fizic...
Au trecut atat de repede lunile astea in care parca nici n-am apucat sa ma bucur asa cum trebuia...cu toate temerile mele, ba ca pot pierde sarcina, ba ca bebe poate nu e tocmai ok...
Pe de o parte abia astept sa se termine si sa-mi vad puiul langa mine, pe de alta parte am intrat asa, intr-o stare de calm...nu ma mai gandesc la cat mai e, vreau sa vina totul de la sine...atunci cand e vremea...
Eu una ma gandesc ca poate nu voi mai trece vreodata prin asa ceva ( am ramas insarcinata printr-o minune si habar am daca se va mai repeta) asa ca voi incerca sa traiesc din plin cat a mai ramas din ultima perioada de sarcina.
Hai ca am inceput s-o iau pe aratura

36+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

Pe mine cui ma lasati????
Roxana vorbeste cu bebele tau sa-l cheme si pe al meu.....

Curaj Roxana!...Curaj Devylla!....

Yupii se inmultesc bebelusii nostriii....

mirella
40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Curaj Roxana hai Roxana[majoreta ]offf..cat a mai vrut saraca sa nasca....
da cine a zis ca pleaca?...pai asta nu e frumos ..am fost atatea luni colege de suferinta aici...nu plecam decat toate in grup compact, cu bebicii la purtator

carmen 38s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

wow Roxana s-a speriat bebe Andrei de inducere... sa fie drumul liber sa ajungi repede la spital. Nastere usoara!
ROXANA

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxule, ce hocus-pocus ai facut tu nenica de te-a apucat asa tam-nesam? Pesemne ca ai baut toata sticla de ricin cu whisky, ca sa scape fetele de interdictie... Bravos burtici!!!! Sa te intorci manechin la trup si zana la suflet! Bebe Andrei sa fie al mai tare din parcare la noi la odisee!!!

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Hai Mirela...poate urmezi la rand , ar cam fi timpul..ce va fi?

carmen 38s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

mirella vine si randul tau cat de curand poate al tau vine chiar la DNP ... te duci la dr azi?

Mad cu Robert

Mergi la inceput