Mamici de septembrie-octombrie 2007. (71)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Neata' si de la mine!

Se pare ca mai avem un bebe pe drum...Sabina Y nastere usoara !!!

Piccaflor, cum te mai simti? Nu-ti fie frica, o sa fie bine pana la urma.

Alina.clau sa-ti traiasca Andruta

Babee si eu sunt pentru nastere naturala, varianta ideala, dar cand ma gandesc ca exista si posibilitatea unui travaliu lung si dureros la capatul caruia sa fiu atat de extenuata incat sa nu mai pot coopera, mi-am zis ca cel mai bine, pentru linistea mea psihica sa imi cumpar trusa respectiva si voi vedea atunci cum vor decurge lucrurile...

Carmenita si eu ma lupt din nou cu greturi de ceva vreme dar recunosc ca sunt suportabile, nu ca cele din primele luni de sarcina...Mie imi trec cu lapte sau sucuri acrisoare.

Mami ce simpatica ai fost!

36+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Nu am timp sa citesc, fug la spital, Cazut dop, curge apa. Urgenta. Pupi.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata, am dormit tare rau, Roxana te-am lasat la un moment dat singura pe aici deoarece s-a trezit sotul si m-a gasit la calc. a luat in pat cu ''forta'', tb sa recunoscca am si adormit la vreo 20 min cred.
Acum am facut ochi, ce as mai fi dormit, dar tb sa merg la dr, abia astept, sa-l vad pe bebita si sa-mi spun ce este cu durerile mele de burtica, pe care le am si acum, sper sa fie mai liber la ea azi, sa pot vb ce si cum.
Azi am intrat in sapt 39, ce mari suntem.
Roxana, ma gandeam la un lucru, baietii fecioara sunt foarte calculati in ceea ce fac,(sotul este fecioara) iar bebelusi nostrii daca erau programati pt o anume data probabil nu vor sa iasa mai devreme.

Fug sa ma pregatesc sa merg la dr. Vb mai tarziu.

cecilia,39+ Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana

Nastere usoara si un bebe sanatos, papacios si norocos.Hai ca ti s-a indeplinit dorinta.

cecilia,39+ Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxana, in sfarsit!

Vad ca nu te tii de cuvant sa nasti pe 1 ca sa fie primul bb de septembrie.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Roxana

ei, se pare ca tot mamica de august o sa fii...nu conteaza... nastere usoara... asteptam vesti.

Pupici

Asa creste puiul meu
Rodica 37+
AMR 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Roxana, uite ca ti s-a indeplinit dorinta, si nu mai ai nevoie de ulei de ricin, scari, si altele. Nastere usoara si multa sanatate! Te asteptam cu vesti!
Fetelor, dupa ce azi noapte bebe si-a facut de cap si m-a lovit in toate cele, azi simt burta tare. E normal? Ca eu nu stiu cum e normal sau nu. Nu ma doare, nu am contractii, doar o simt tare si grea.
Deci azi o sa mai avem doi bebici. Super!

Carmen 34+ cu bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Yupiiiiiiiii ROXANAAAAA

In sfarsit vine BB Andreiiiiiiii!!! Nastere usoara! Suntem toate alaturi de tine!!!

36+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Roxana!!! Curaj

38+ Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

ROXANA
Nastere usoara!!!

Burtik
Nasi 7/07/07