stergere

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet_ramona spune:

sunt deacord schimba psihologul ,dar vb deschis si cu sotul tau (stiu ce zic (poate gresesc dar la mn a dat rez.)) bafta si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

buna
Sunt unele necunoscute in situatia expusa de tine ( ca de ex motivele de divort in cazul casatoriilor voastre anterioare) dar am obs ca tu ai stabilit ca punct de reper al agravarii situatiei familiale nasterea copilului. E ciudat pentru voi ca parinti si frustrant pentru el ca fiu. Nu-ti pot da sfaturi avizate dar ar tb sa va canalizati amandoi atentia asupra copilului care este undeva prins intre frustrarile si temerile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fulvia spune:

am sters

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Imi pare rau de situatia ta. Raman constanta la sfatul meu, sa stabilesti o lista de prioritati in viata ta, lista ce ar tb sa aiba in prim plan copilul, nu sotul; copil care sufera daca tu suferi, care-si gaseste un pct de sprijin in tine si are mare nevoie de tine sanatoasa (pt ca in ritmul asta risti sa te imbolnavesti).
Nu spun ca sotul ar tb neglijat dar uneori e bine sa nu vada cat de mult esti afectata, cat suferi in urma actiunilor lui pt ca implicit se va crede centrul universului tau. Nu sunt adepta divortului, dar pt a rezova o situatie conflictuala intre 2 parteneri tb sa existe respect reciproc, asta presupunand ca cei doi sa se afla pe pozitii de egalitate (in cazul vostru tu esti mai "slaba").
Scuza-ma daca par prea sfatoasaIti doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fulvia, de ce ti-ai sters postarile??

Felicia 31+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

de anul trecut?...
acum fetele care ti-au raspuns, adica raspunsurile lor sunt oarecum in aer.
ciudat.

Mergi la inceput