Comanda online - carti pt copii
Dragi mamici,
Mi-ati putea recomanda un magazin virtual de unde sa cumpar carti de povesti pt copii - noi suntem in State si nu cred ca vom ajunge in Ro nici anul acesta; avem vreo 3 carticele dar s-au cam "uzat" - adica sunt ferfenita lla ora actuala.
Am gasit cateva, dintre care cel mai bun mi s-a parut: http://www.magazinulvictoria.com/mystore/117.htm
dar as dori ceva testat de voi deja.
Multumiri si numai bine tuturor!
Raspunsuri
Cristina spune:
www.teora.ro
http://biblioteca.euroweb.ro/link.htm - link-uri catre paginile mai multor edituri
Succes
cristina73 spune:
Vreau sa intreb si eu ceva.Si eu mi-am dorit mult sa pot comanda carti romanesti pe internet, care este modalitatea de plata? Accepta doar carti de credit? Mie nu-mi prea place sa dau detaliile cartii de credit pe internet, unii au patit-o si am asa o jena...Sunt si alte modalitati de plata?
numai bine
cristina73
dya spune:
Multumesc Cristina. Vai cum am uitat de teora!
Cristina73,
In general cu carti de credit. De aceea am intrebat si eu, sa fiu sigura ca e un site "de incredere". Un magazin online profesionist asigura securitate SSL, ceea ce inseamna ca toate informatiile personale (nume, cont, etc...) sunt incriptate. Eu uitasem de teora, de aici cu siguranta putem cumpara fara probleme. Eu am cumparat online numai cu credit card si nu am avut "surprise" pana acum. Success!
osna spune:
eu am comandat 2 carti la elibris chiar acum.stiti in cat timp vin ca nu mi-au spus asta(doar ca vin cat mai repede posibil)
voi ati mai comandat la ei??
svetlana
http://www.all-about-george.de/
Adriana Radu spune:
V-as spune si eu de un site cu carti persoanalizate....:)))insa o sa spuna adminul ca fac reclama , asa ca ma abtin.
Pupici
coryna spune:
Eu am cumparat de la elibris si au venit foarte repede a doua zi sau a treia daca au cartile in stoc , dar trebuie sa ai bani potriviti pentru ca vin 2 baieti tineri si nu au marunt la ei, asa ca... , am mai luat de la Humanitas, dar aici trebuie sa mergi la posta sa ridici cartile. Oricum am fost multumita in ambele cazuri.
arian spune:
Eu am facut cumparaturi online pe site-uri foarte SSL din US si UK folosind cartea de credit si am fost "jumulit" ulterior in trei randuri (un pustan probabil, a cumparat jocuri relativ ieftine de la amazon.com utilizand datele mele). Nu stiu cum cei de la banca (Bancorex, care era banca adevarata) si-au dat seama de ilegalitatea tranzactiilor, m-au sunat, m-au intrebat daca eu sunt intr-adevar cumparatorul, mi-au trimis prin fax o declaratie pe care am completat-o si le-am returnat-o si banii mi-au aparut din nou in cont. Daca asa ceva este posibil in RO, in mod sigur este posibil si in SUA, Germania sau alte asemenea tari.
Oricum, DYA, CRISTINA73 si oricare alte mamici, daca nu aveti incredere in tranzactiile online, spuneti-mi ce carti v-ar interesa (varsta copiilor si tipul de carte), va voi comunica eu ce se gaseste prin librarii si vi le trimit pe o cale sau alta. Este admirabil faptul ca va invatati copiii sa vorbeasca romaneste, cu toate ca traiti "afara", si va sustin din tot sufletul in intreprinderea voastra!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti!..." - Dostoievski
cristina73 spune:
Draga arian,
Multumesc foarte mult pentru oferta. Chiar am vorbit cu mama mea despre asta si a zis ca imi va trimite ea niste carti mai ales ca acum a intrat in vacanta si are mai mult timp liber.
Oricum iti multumesc inca o data pentru oferta ta care pot sa spun ca m-a emotionat foarte mult mai ales ca stiu(cred) ca nu stai foarte bine cu timpul liber avind in vedere si activitatea ta pe forumul acesta.Ma bucura si ma emotioneaza enorm sa stiu ca mai exista si oameni ca tine
numai bine
cristina73
Freia spune:
pt fetele din romania ... puteti rezolva probleme sigurantei cardului luandu-va cardul taifun de la bancpost ... iti transferi inainte de a incepe operatiunea de plata online exact suma necesara (plus un mic extra de max 5 dolari - echivalent lei) si gata ... gasiti mai multe detalii ori la ei pe site ori la banca...
succes