onorarii spital de stat

onorarii spital de stat | Autor: mami_papatot

Link direct la acest mesaj

Servus dragutele mele mamici!

Va urmaresc de ceva timp in calitate de mamica aspiranta, dar de cateva zile se pare ca va trebui sa imi schimb statutul...pentru asta insa am nevoie de parerea unui medic ... mai precis cea a d-nului dr Parvu I. ... avand in vedere ca la clinicile unde il pot gasi am reusit sa fac programari abia pe 20 sept sau 10 oct, as vrea sa merg astazi la el pt ca am inteles ca este de garda la Elias ... nu ma incanta f tare ideea de a-i face acolo o cam prima vizita , dar nu am incotro ... vreau sa fiu sigura ca totul este in regula pentru ca pana pe 20 sept e cale lunga...

nelamurirea mea este aceea ca nu stiu cu cat ar trebui sa ma prezentarisesc la eco si consultatie, pentru ca nu am nici cea mai mica idee care sunt tarifele in momentul in care mergi la stat si nici nu vreau sa dau zbarci ...

Va pupic pe toate si sper ca am postat unde trebuie si nu ma trage nimeni de urechi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mai uita-te pe forum la subiectul "Doctori de care sa te feresti" (desi la dr Pirvu am inteles ca nu e cazul!), acolo mai multe fete vorbeau de doctorul Pirvu, incearca sa le contactezi si sa vezi ce te sfatuiesc ele

naty 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

De ce nu te duci la un control in alta parte pana ajungi la doctorul parvu???
Ai putea sa incerci sa le explici la cele de la clinicile private ca nu poti astepta pana pe 20 septembrie si ca ai nevoie de un control urgent.Sau sa ii zici sa ti.l dea la telefon si atunci prezinti problema
Sarcina usoara

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">bebitzoi Alex 13.07.07

Mergi la inceput