mamici de mai-iunie 2008 (2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikooradea spune:

Multumim mult alina1980,la fel si voua va dorim.Voi pe cand la medic? Si am uitat sa intreb ceva la medic..in legatura cu vopsirea parului macar cu sampon colorant...ce parere aveti? P.S.De cafea a zis ca e ok una mica dimi.

Niko5+

http://bd.lilypie.com/Pceom4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

quote:
Originally posted by Theiuta

Fetelor...eu nu cred ca mai fac tauras...
Sint azi in a 23 zi de ciclu si tot o liniuta am...nu-i asa ca trebuia sa iasa deja? Spuneti-mi sincer!

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

nicidecum...mie abia mi-a iesit in ziua 25 la test ed sange...si la urina dar slab.....asa ca nu dispera!!!!!multa bafta!!!

...vine barza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Ramonzca79, mersi de raspuns...chiar ca e interesant ce mi-ai zis...

Ramine sa vedem.

Noapte buna!

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

buna dimineata, ce fac fetele?
nico noi am fost la medic la 5 s si 2 z si am vazut sacul gestational plasat in uter, nu stiu ce sa zic de sampoanele colorante!
theiuta, cred ca mai sunt sanse, cam devreme in ziua 23, acum depinde si cate zile are cm-ul tau!
o zi frumoasa va doresc!

Alina 7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata burtici. Tocmai am scris un mesaj si nu mi-a fost salvat, ca am uitat sa ma loghez. In fine, va spunea, ca mi-a fost un pic greata azi noapte, dar am reusit sa dorm relativ repede la loc. In rest, eu n-am somnolenta aia excesiva despre care se vorbeste, dar dorm mai profund.

Nico, felicitari pentru rezultatul bun de la dr! Ma bucur mult. Sarcina usoara in continuare si numai vesti una si una!

Voi, cum ati "petrecut" azi noapte?

Alina

Mergi la inceput

alina, sa iti faci si tu un ticker sau sa iti pui la semnatura nr de saptamani, noi am dormit pe rupte, si as mai dormi dar am niste treaba!

Alina 7+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">noi doi

Mergi la inceput

Alina, maine merg la dr sa-mi spuna ce si cum si daca totul e ok, vineri dimineata, la prima ora imi fac tiker. PROMIT!

Alina

Mergi la inceput

iti tinem pumnii sa fie totul bine si BB sa fie bine instalat acolo la tine in burtik!

Alina 7+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

Buna dimineata fetele!
Am intrata sa va salut... noutati despre mine nu prea am...
Mi-e sooooomn...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina_1980

iti tinem pumnii sa fie totul bine si BB sa fie bine instalat acolo la tine in burtik!

Alina 7+
bebe

SAru'mana din suflet! Sa dea Domnu' asa sa fie!

Alina

Mergi la inceput