despartiri de lunga durata

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

noi am stat 6 luni la distanta. el spunea "ca-i vine sa urle ca lupii iarna ", iar eu simteam ca nu am aer,nu a fost zi sa nu ma gindesc la el,a fost groaznic ,6 luni au insemnat nu 6 luni ci o eternitate.
daca sunt sanse sa mergi cu el dute, daca nu ,o sa fie f greu.

monica mami de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Noi am stat despartitit un an, cu toate ca ne vedeam la 3 luni cate 2 sau 3 saptamani si tot nu era suficient.Mie una 3 ani mi se pare f mult.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Speranta moare ultima!!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Noi am stat despartiti 2 ani si 3 luni. La inceput mi-a fost f greu, am plans de multe ori, apoi m-am mai obisnuit si mi-am cautat preocupare pe langa serviciul f solicitant - am facut doctorat. Dupa 1 an ne-am casatorit, iar dupa 1 an si 3 luni ne-am hotarat ca e cazul sa vin eu la viena, desi era planificat sa se intoarca el in tara. Ne-am intalnit la interval de 3 luni, vorbeam zilnic la tel si ne sscriam mail.
Japonia e departe si e greu accesibila. Cautati amandoi ceva de lucru pt. tine acolo ci du-te si tu. Veti fi impreuna si mai vezi lumea.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

cum va puteti imagina ca 3 ani de zile un barbat tinar, necasatorit, o sa stea singur cuc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

[quote]Originally posted by miau-miau

cum va puteti imagina ca 3 ani de zile un barbat tinar, necasatorit, o sa stea singur cuc?
[/quote

pai de ce trebuie sa ne imaginam noi daca sta ca un cuc sau ca un cocos,noi am raspuns la intrebarea alexxei din experientele noastre personale despre dragostea la distanta...asta este treaba lor daca or sa stea ca niste cuci sau alte pasari

monica mami de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina.C spune:

Si eu ma vad cu al meu de 2-3 ori pe an, el e departe, dar intr-o tara europeana..E mai usor decat Japonia, pt.ca daca dorul e asa de mare incat nu-l mai putem suporta, imediat ma urc sau se urca el in avion si ne vedem..chiar si pt.un week-end. Vorbim insa zilnic la telefon; si asa, am obosit amandoi, si asta dupa aproape 2 ani. Foarte curand ma voi duce la el.
Adevarul e ca relatiile la distanta sunt nesanatoase, din toate punctele de vedere.

Sper sa reusiti sa depasiti aceasta perioada intr-un fel sau altul.
Cum ziceau si fetele, de ce nu incerci sa mergi si tu acolo. Sunt pe forum multe fete din Japonia, ia legatura cu ele, vezi ce fac, ce lucreaza, cum o duc pe acolo.Desi, daca esti langa omul pe care-l iubesti, nici plecarea pe Marte nu ar trebuie sa te inspaimante.

Mergi la inceput