*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

mica, ankaa, Pepsi Multumesc!
Am sa ii dau in continuare san, macar pt anticorpi daca chiar nu mai e hranitor, sper sa ia macar ceva in greutate in urmatoarele 2 saptamani pana mergem la vaccin.
Pe moment am ramas blocata de ce a zis dr, de aia nu am intrebat-o exact ce vrea sa spuna. Oricum, mi-am dat seama ca nu e sustinatoarea alaptatului, la cat a laudat laptele praf in comparatie cu laptele de mama. Si cand am intrebat-o daca sa-i dau fier sau fluor s-a uitat asa ciudat la mine si m-a intrebat de ce? De parca eu ar fi trebuit sa stiu de ce i-ar trebui... Incep sa ma gandesc sa schimb dr.

Madi Eu am fost la inceputul lui august la munte si i-am luat juniorului o geanta plina de haine de toate felurile si subtiri si groase. Si astazi mergem iar pentru 2 zile.
Eu ii dau si haine de iarna, pt ca noi de obicei stam pana tarziu afara si e f rece.

mihamora Poti sa-mi dai linkul exact cu filmuletele, te rog? Sau numele exact? Am incercat sa caut cu baby einstein, dar nu am gasit nimic.
Eu o luna dupa ce am nascut, nu am scos copilul din casa pe scari pt ca aveam in minte numai scenarii ca o sa cad si o sa ranesc copilul. Si asa stateam cu inima cat un purice cat il cobora barbata-miu. E bine ca acum nu mai imi e asa frica. Ai grija!

carrie Eu il masor pe junior cand nu e foarte agitat, incerc sa-i atrag atentia asupra unui lucru sa stea cat de cat linistit, ii intind piciorusele pana la marginea patutului si marchez zona capului. Apoi masor.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Motannel, incearca sa limitezi ceaiul. Nu e in regula sa bea mai mult ceai decat lapte oricat de cald ar fi. Eu in locul tau asa as proceda. Si agitatia poate reusesti s-o reduci incercand alta pozitie pentru alaptat/hranit cu biberonul. Georgia s-a obisnuit sa suga in pat culcata si acum e destuld e agitata cand suntem in deplasare si ii dau tinand-o in brate. Dar pana la urma suge si asa.

Kid, din ce am citit despre alaptat si lapte de mama nu se poate ca acesta sa nu fie hranitor. Se poate sa scada productia sau cine stie ce alt motiv pentru ca copilul sa nu asimileze, dar laptele sa nu fie bun nu am citit nicaieri ca ar fi posibil. Si cu toate astea multi pediatri sustin aberatia asta. E si pacat sa ai lapte si sa nu-i dai pe motiv ca nu este bun.

uite ca iar vorbesc neintrebata...

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Salutare!
Daca v-ati imaginat ca ne-am petrecut aseara...greseala! Gaza noastra a hotarat ca nu 'meritam' si ne-a tras un concert de zile mari chiar cand am ajuns la terasa, de a trebuit sa plecam de acolo. asa ca ne-am comandat o pizza acasa, am baut cate o jumatate de bere (ca eram amandoi rupti de oboseala si n-am fost in stare sa bem una intreaga) si dupa urlete si urlete am reusit sa adormim si cupilu' (la mine pe piept evident), dupa care am basculat-o in pat intre noi (de sex salbatec nu mai aveam nici unul chef) si...am adormit!Dar nu pentru mult timp ca micutei i s-a facut foame si...tot asa!Daca acum vreo doua saptamani ma plangeam ca Sofia nu mananca, acum a dat in extrema cealalta: mananca la doua ore!(nici cand era mica-mica nu facea asa). Probabil ca e intr-un puseu de crestere...
Ankaa. ar fi bine daca ar citi si Sofia mea programul normal de somn ptr varsta ei!Doarme de pe la 22-22.30 pana la 7 dimineta, cu doua pauze de cate jumate de ora ptr papa, dar peste zi trage doar cate un puiut de somn de 20-30 minute dupa fiecare masa ca nu apuc sa fac nimic...
Madi, i-ai hainute groase, chiar de iarna. Noi am fost la sfarsit de iulie la munte si am prins si cateva zile racoroase si a fost nevoie de hainute groase. Mult ne-a ajutat si sacul ei de dormit, caci o imbracam cu body cu manecuta lunga si pantalonei si o bagam in sac - seara, cel putin, asa o tineam afara.
Kid, nu exista lapte de mama rau!Cel mult poate fi insificient, dar nu rau! Atata timp cat mai ai lapte da-i puiului tau, chiar daca ii mai dai si completare dupa aceea.
Va las ca trebuie sa ma pregatesc ptr drumul la Alba (vinerea e ziua mea de lucru).
La multi ani, Alexandrilor si Alexandrelor (scuze ptr intarziere) si la multe lunisoare, Elias si Maria Antonia!

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Buna dimineata!

Ne-am trezit si noi, cel putin cei mari, mititelul mai doarme in mod nesperat!De vreo doua zile e tare cumintel, sper sa tina minunea!Vestea cea mai buna e ca suge din nou civilizat ceea ce pentru mine e cel mai important ca eram disperata ca nu mai vrea sanul.

Eu din pacate ma inscriu in categoria mamelor denaturate, care si-au lasat copilul la televizor si care in continuare il lasa.Cand a stat prima data la televizor recunosc ca mi s-a parut ca am descoprit America!, eram atat de obosita, de epuizata cand ajungeam acasa de la servici si trebuia rapid sa mai fac si mancare si sa mai strang bulendrele din casa incat faptul ca ea statea cuminte si se distra singura imi aducea un mare confort.Anii au trecut si acum recunosc ca nu a fost cea mai grozava miscare, mai grav este ca nici acum n-as avea energia sa ii interzic televizorul pentru ca nu am cu ce sa ii umplu tot timpul ramas.Normal ca face sport cate un pic, face pian, mai citeste, mai merg cu ea la bazin, se joaca ...dar tot ramane destul timp pe care il petrece la televizor.Va doresc succes celor care vor sa interzica televizorul.Indiscutabil e un lucru bun dar nu e ata de usor de facut.

Carrie, tinem pumnii sa primesti raspunsul dorit.Nu e putin lucru sa obtii un job intr-o multinationala!

Pepsi, bine ai scris ce ai scris.Eu la primul copil m-am muls 5 luni de zile la fiecare trei ore la inceput , patru ore mai incolo si i-am dat laptele meu cu biberonul pentru ca fetita n-a vrut sanul.5 luni de zile am trait un adevarat cosmar, ma simteam ca o vaca (la propriu si la figurat), dar n-am avut puterea sa imi privez copilul de laptele de mama si sa trec la lapte praf.Nu stiu de unde am avut atata forta si vointa sa nu abandonez.Aveam 22 de ani si eram in ultimul an la facultate aveam sesiuni, licenta si totusi am mers mai departe.Eu niciodata n-am insistat pe acest subiect legat de alaptat pentru ca eu cred ca e o chestie personala si stiu exact cat de greu poate fi uneori sa faci acest lucru si cat confort iti poate aduce renuntarea.Tot ce am mamicilor care m-au intrebat a fost:MACAR INCEARCA!Iar daca nu se poate asta e, copii cresc si cu lapte praf, dar incearca...Poate am fost putin offtopic dar ideea e ca nu-mi vine sa cred cand aud doctori care zic ca tocmai laptele de mama nu e bun!

Va doresco zi fara bebei plangaciosi!

poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA
Mama Alexandrei si a lui Matei (21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Androix Multumesc frumos!!! De asta aveam nevoie : putina sustinere si incurajare sa nu renunt la alaptat.
Barbata-miu comenteaza de fiecare data cand vede ca alaptez, imi aduce aminte ce a spus dr., dar de acum o sa fiu mai categorica in privinta asta, mai ales ca junioru prefera sanul, nu biberonul.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

mamaaa, gata s-a dus distractia si relaxarea .Dimineata ma trezesc o pun pe printesa pe spate , cu putzica goala, si ma bag 15 minute la voi, linistita ca e in mijlocul patului. Eiii, gata pana aici mi-a fost. Citeam de zor si o tot auzeam ca se chinuie sa faca ceva. ma gandeam ca e kk (sta pe scutecel impermeabil, asa ca eram linistita), cand ma uit, era sa nu mai nimeresc iesirea de la birou.Ea era pe capatul patului se chinuia sa-si tina echilibru sa nu cada .Aolleeeuuuu, pai ea pana acum nu s-a rostogolit de pe spate pe burtica si nici nu dadea semen ca ar vrea sa o faca si uite ca era deja la capatul patului. Acum scriu si ma tot uit la ea.
Incep sa ma gandesc la ce zicea Andrada, ce ma fac daca se intoarce in somn? Gata , s-a dus si somnul meu linistit, dar cred ca ne vom invata.
acum cere papa, mai revin sa rapsund cate ceva pe aici.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna dimineata!

vas, david al meu inca nu se ridica pe manute cand sta pe burta, dar in pat avanseaza ca o omida. sau ca sarpele..nu stiu cum sa explic. el doarme de vreo doua luni deja pe burta, isi intoarce fara probleme capul dintr-o parte in alta dar nu se ridica in manute. nu stiu de ce. dar oricum, il pun in pat la mijlocul patutului, de ex, si il gasesc de multe ori la marginea patutului. trebuie sa avem insa mare grija cu ei, ca de-acum devin mai puternici, mai curiosi, si un doi se apuca de explorat.

intru si eu in clubul celor ce vor sa creasca copilul fara televizor; acum, vorba ellei, ramane de vazut daca o sa si reusesc.

am o intrebare: vine fratele meu din romania in trei saptamani si l-am rugat sa-mi aduca niste cd-uri cu cantecele de copii. m-a intrebat insa ce sa aduca, si nu stiu ce sa-i spun. aveti voi asa ceva? ca sa-mi puteti spune cum se cheama? el imi cumpara, dar ii trebuie informatii precise! multumesc.

kid, bine ca ai mai prins curaj. o sa fie bine, chiar si cu completare. si eventual schimba doctorul daca nu esti multumita.

mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

M-am intors.
Am papat si noi putin pireu de piersici diluat cu laptic de la mami. Inca e incepatoare nu prea stie ce-i cu gustul asta special dar se va invata.
Mihamora, sunt disperata sa nu cumva sa cad cu micuta in brate. eu si asa sunt impiedicata de felul meu , cand intru undeva eu intru impedicandu-ma. De asta imi e si asa de frica.Vad ca pana acum am reusit sa nu fac vreo minune.
Carrie, ma mai linistesti cand vorbesti de fetita ta cea mare in legatura cu greutatea. Toate avem o obsesie cu chestia asta, si e bine cand te mai linisteste cineva.
Eu nu am mai cantarit-o pe printesa mea de mult, poate reusesc zilele astea.
Motanel,mi-am comandat doar catalogul de la Quelle .sa vad daca il primesc, si dupa o sa comand cate ceva.
Kid, nici eu nu cred ca laptele nu poate fi bun. Da, poate indeajuns ca si cantitate dar ca si consitenta nu cred. Si am avut parte in spital de un medic neonatolog care sustinea aceiasi chestie. Era primul pe care l-am auzit vorbind asa , ca de obicei si ei folosesc ceva de genul"nu e bun laptele". Dar uite ca mai sunt si exceptii.
Si eu intru la banuiele ca nu se satura cand nu doarme mai mult de 3 ore noaptea, dar uite ca aseara a papat la 22.00 a adormit pe la 22.30 (MAre Minune) si s-a treezit la papa la 2.30 . Eu zic ca e bine.
Acum daca am inceput si cu fructe poate o sa mearga si mai bine treaba. Eu nu ma las atat timp cat am piept. Chiar daca i-as dar lapte praf nu as renunta la san .
gata pe azi , ma duc la treaba. Pupici multi.
Elteka, la multe lunisoare lui Dolofanel.
Didialex,Monitza, multa sanatate puilor vostri.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor, ce ziceti? Unde si la ce ora ne vedem pe 6 septembrie???

Trebuie sa-i dau mesaj lui DIDALEX, makr cu 1-2 zile inainte, ca cred ca ea NU poate intra pe net!

Pana acum PITICA a zis ca vine sigur oriunde ar fi...

KAY cu Oana, nu stiu... pot veni??? Ca daca DA, organizez intalneala in HERASTRAU (desi sanse ca eu sa ajung tocmai acolo sunt de 1 % ... asta este... )

Mica, Liviana (tu ziceai CISMIGIU...), Ella (stiu ca tu ai zis dupa-masa... si sigur ai prefera TINERETULUI )...

ooof... haideti sa votam.......

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

kid incearca asa: http://www.isohunt.com/torrents/?ihq=baby+einstein, vezi daca reusesti, daca nu, fa download la asta

http://www.bitlord.com/download.php si apoi incerci iar cu linkul de sus.

Miniuta - eu stiu doar "cutiuta muzicala",ca pe astea le am, 6 cd-uri cu cantecele.Probabil fetele care mai au un copilas mai stiu si altele

de Mario Dominic 15.05.2007

www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput