*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(9)
Raspunsuri - Pagina 6
mihamora spune:
Carrie am descarcat de pe http://www.bittorrent.com/download
O invidiez pe Teodora ta ca face dansuri
Sosonica e bine, Oana zicea ca intra in seara asta pe net, dar vad ca inca nu a reusit.
de Mario Dominic 15.05.2007
www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ella_74 spune:
Madi,
K-life e un magazin cu produse naturiste; eu il stiu pe cel din Piata Amzei.
De cate ori ajung in el, pierd notiunea timpului fiindca sunt atatea chestii tentante; mereu cumpar mai mult decat am avut in plan; de ex. am fost saptamana asta sa cumpar fiolele pentru par si am plecat cu sacosa plina: ulei de masaj (ca parca n-aveam!), spray pentru ten din plante pt sotul meu, praf de alge pentru parafango, niste alifii pentru iritatii, pasiflora.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
carstea spune:
Mihamora, la burta imensa cu care am ramas sper si in minuni.Sunt interesata si de baby EINSTEIN.
CUM MI LE POTI TRIMITE?
MULTUMESC!
POZE rares(7 mai 2007)
Motannel spune:
Carrie, eu chiar nu am mania cantaritului. O cantaresc o data pe saptamana, iar de vreo 3 saptamani a stat la 5,800. Ieri i+am da deja 30 ml humana cu chiu cu vai ca nu-i place! Astazi a mancat 80ml in doua transe! Putin cu lingurita, putin cu sticluta! In rest ma chinui cu sanul! E si foarte energica, agitata! A fost si canicula. A baut mai mult ceai decat san. O tin sub observatie!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
mihamora spune:
Vai, am uitat sa va spun ceva!
Azi am fost in parc si cand ne-am intors,am coborat din masina, am luat copilul in brate si cum mergeam eu asa spre scara,am calcat stramb si am cazut jos cu tot cu copil in cadere m-am intors pe o parte sa salvez copilul. Nu a patit nimic,iar eu m-am lovit la genunchi si in cot putin.Noroc ca nu era multa lume pe strada ca muream de rusine
Motannel spune:
Sunt destul de obosita! Astazi m-a cam terminat pisica mea! A marait continuu ... a dormit in doua transe cate doua ore aproximativ insa in bratele mele si nu oricum, ci in pozitie verticala cu capul pe umarul meu! Statea tare rau, dar daca asa a vrut ...Cum o lasam pe pat incepea concertul de ziceai ca am pus-o pe jar. Chiar si daca voiam s-o culc la orizontala in brate tot plangea. Am avut o zi greutza. Sper sa nu fie multe asa! Sotul si mama stau cateva minute cu Teodora, se joaca, o leagana, insa daca incepe sa planga mi-o plaseaza imediat! Si ea vrea doar in brate vertical indiferent de situatie ... daca s-ar putea s-o si schimb in brate ...
Fug sa ma odihnesc! Pupici!
mihamora spune:
Carstea- ce-i drept e foarte interesant si e gimnastica pt mamici,pt mamici cu tot cu bebelusi si pt bebelusi,asta din ce am vazut eu,pe sarite, ca nu m-am uitat la tot.
Multumim Ramona sa ne spui cum e,daca te-ai apucat de miscare si cum ii place lui Razvan
Eu o sa incep masajul de saptamana viitoare, cu sportul nu prea le am,sunt prea lenesa si nu am vointa, plateam abonamente la sala si ma duceam de 2 , 3 ori si gata..
Pai as putea sa trimit prin posta normala cd-uri? cred ca da...sau daca ai tu alta idee...
carstea spune:
E bine prin posta.Doar daca nu ne faci tu o vizita pe 6 septembrie.Iti trimit maine adresa mea pe PM ca acum sunt rupta.Abia am terminat sa ma mulg pt masa de dimineata.
pupici!si nopti linistite!
POZE rares(7 mai 2007)
Motannel spune:
Intrebare: a comandat cineva de pe quelle.com?
Pepsi spune:
poohy, pup fata frumoasa, o dulceata ce mai! asa e doar cotra enterocolitelor provocate de rotavirusuri ca de la aia am ajuns noi la spital cu dominic. si doar ptr 5 susuri.ca asa sint toate vaccinurile nu dau imunitate totala, nici prevenarul nu da.
mica la multi ani ptr printesa alexandra, si tuturori alexandrelor si aledandrilor.un mare la multi ani sotului, multa sanatate
aici se pune problema doar cind umbla daca se vede ceva, pina atunci nu mi-au zis nimic si nici nu i=au masurat cutele, da cind se scoala ma uit si eu!
azi am fost ultima data la clinica de alaptat, a luat si el diploma, creste f bine si am lapte bun e concluzia, si acuma voi sti ce sa fac la al treilea
am mai observat ca se agita cind e la mine in brate si vrea sa adoarma, tre sa-l pun la el in pat, suzeta in gura si dam drumul la mobil si asa se adoarme singur, nu pot sa zis decit uraaaaaaaa, ca la cit am leganat si chinuit la dominic.....dar la el nu am folosit suzeta, care pot sa zic ca ajuta mult la adormit fara tita in gura!
si david doarme muult mai putin ziua, asa cite o juma de ora o ora pe ici pe colo, in schimb inca mai are o tura de 2-3 ore si ziua continu
noaptea doarme de pe la 10 pina pe la 6-7 citeodata cu o trezire pe la 4 de supt, iar apoi inca pina pe la 8/
kid nu pot decit sa fiu socata de ce ti-a spus tie medicul.....nu am cuvinte.ca bine zice mica
azi la clinica am cunoscut o mama din croatia cu un bebe de 2 luni care era jumate cit david, si din vorba in vorba aflu ca a nascut la 24 saptamini si ca erau gemeni si a pierdut unul, si pe cel ce a ramas in viata se mulge si-i da laptele ei de cind s-a nascut ca fiind ff prematur nu putea suge, si ca ii refuza sinul ca e mai usor la sticla dar ca ea se mulgea de 4 LUNI si-i dadea puiului ei lapte de mama, si puiul traieste si e sanatos!cum sa nu fie laptele de mama bun?pai sintem singura specie care le dam puilor laptele altei specii?pai e mai bun laptele de vaca ptr puii nostii?of, o las balta ca ma ambalez....pai daca e asa si david trebuia sa ia de saptamina trecuta pina acuma 245g, el a luat 150g inseamna ca a slabit?
mihamora, eu, pe al meu dominic il alint mini. bine ca nu te-ai lovit mai rau, rideam ca mi te si imaginam....
piticagogosica, si pe mine ma dispera deja parul asta, e plin copilul de el, atita cade.....
ella, cred ca si cu tv ul depinde de copil, al meu se uita pe aparatul lui la desenele lui, la tv din cind in cind la 2-3 emisiuni. cu cazutul parului asa e, nu mi s-a oprit nici la dominic decit dupa ce nu mai alaptam de ceva vreme
carrie, bafta sa fie decizia cea buna, si al meu seara se adoarme singur, ziua mai greu
paflo, petrecere frumoasa
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie