*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ionice spune:

Bine ai venit, Elya.Sa-ti traiasca puisorul...e de o seama cu fetita mea.

Ioana cu bebik Antonia (05 mai 2007)
http://community.webshots.com/album/560497667NfmbLI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Elya, bine ai venit in gasca noastra!Ti-am trimis mail cu informatia ceruta.Te asteptam sa scrii mai des.

Mihamora, multumesc pt aprecieri!Poza aceea e si favorita mea!Dc te joci si vb cu el, sta sa ii faci orice, rasfatat sa fie!

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mica SUPER FILMULETUL! Sa-ti traiasca sotul! Si sa va bucurati impreuna de mandretea de fata!

DOXINU, ce flacau GRASUNEL!!! Si ce frumos face el gropite!!! E un dulce!

FETELOR... repet intrebarea cu INTALNEALA pe 6 septembrie!!! Pana acum am aflat ca:

- 1 vot pt. TINERETULUI (eu );
- 1 vot pt. HERASTRAU (FloreRoman);

Si din cate observ este preferata o ora dupa-amiaza...

Cine mai vrea sa vina sa voteze... ca pana pe 4 sept ar trebui sa ne hotaram!

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

eimottovad ca tu i-ai dat direct piure de legume...supitza nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Votez si eu pt Tineretului si ma bag la intalneala sa va vad minunile!

POZE rares(7 mai 2007)

Mergi la inceput

Azi i-am dat si eu puiului mar ras diluat cu laptele meu(am pus cam mult lapte de teama sa nu se inece ).Nu stiu ce a inteles din el ca mai mult a fost pe bavetica.
Rares mananca la nici 3 ore de ieri.Nu-i mai ajuge laptele meu?
E drept ca de 2 zile mananc cam prost si cand mi-aduc aminte.Azi l-am pus la san ca n-am mai reusit sa mulg 150 ml.Nu i-a convenit deloc :a plans, a dat din picioare , a transpirat dar cred ca a luat ceva ca adormit pe pernita pana la urma .Sa vedem la cat o sa vrea sa pape iar.
A pus cineva cereale in lapte de mama ?Pe cutia cu cereale scrie ca numai la indicatia medicului.De ce?

POZE rares(7 mai 2007)

Mergi la inceput

Mihamora , sa-mi spui cand la pui la posta.Abia le astept!

POZE rares(7 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Ionice - direct piure eventual cu apa diluat (apa in care fierbe o arunc ca poate contine nitriti sau nitrati)

Carstea - eu cred ca scrie asa ca sa nu se apuce lumea sa dea aiurea cereale copiilor (adica la 2 luni sau alte chestii de genu). Si pe lapte parca scrie la fel.

Ah si am mai auzit una de la medicul unei prietene - sa il diversifice de la 2 luni ca e prea gras. Prietena mea alapteaza exclusiv si piticul ei a crescut super bine, eu am sfatuit-o sa mai astepte cu diversificarea si mi-a spus ca si ea se hotarase sa mai astepte.

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei

Mergi la inceput

eimotto eu zic ca daca e fiarta cum trebuie nu ai de ce te teme(aprox 2 ore).apa periculoasa este aceea din fantani de suprafata(7,10 m) si evident ptr puiutii nostri, cea nefiarta:)

diversificarea la mai devreme de 4 luni mi se pare un sfat nepotrivit...in orice caz la 2 luni...de neacceptat.Spune-i prietenei tale sa isi vada de treaba si eventual de un nou dr:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by doxinu

multumesc Madi din suflet!.Am reusit!!!!!!!!!!!!!!

Cu multa placere Doxinu! E un scump puiul tau!!

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput