Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 4

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Buna ziua si la multi ani si din partea mea!

La datorie pe noul an.

Daniela poate ar mai trebui actualizata lista ce zici??

Un an bun si fara evenimente nefericite , cu multa sanatate si plin de realizari.

Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apisica spune:

La Multi Ani si bine v-am regasit!

Am si eu lucrusoare ramase mici de la Ilinca mea, sunt bune pentru un copilas intre 6 luni si un an: hainute de casa dar si cateva de strada; am inclusiv un carucior landou/sport de oferit pentru un copilas mic cu parinti cu posibilitati reduse; landoul e foarte bun pentru iarna, are toate husele originale pentru iarna este marca Mag england il vedeti in imaginea: http://s101.photobucket.com/albums/m41/apisica/Ilinca-Ana/iulie%202006/?action=view¤t=IM000279.jpg
Acum sta parasit pe hol deoarece Ilinca nu mai vrea plimbata in carut de la varsta de 1 an.
Nu am mai citit tot topicul acesta, am inteles ca exista o lista cu copilasi, va rog sa ma ajutati voi si sa-mi spuneti pentru cine sunt potrivite(am inteles ca lista ar mai trebui actualizata.
Va multumesc si va urez un an luminat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Priscilla spune:

Uhhhhhhhh,am terminat de sortat si sunt epuizata.

Deci am asa:
-combinezon iarna-6 luni
-costum plushat grosut-3-6 luni
-body-uri
-pantalonasi
- bluze casa
-o pereche pantalonasi matlasati 3-6 luni
-caciulite
- sosetele+dresulete
-botosei
-costume intregi de interior
-barbite
-prosopele baie
-plovere
-rochite,etc
-2 biberoane sticla
-un tub mare bephanten(de afara adus)
-un reductor de baie
-o crema mustela-stelatria,(dermoreparatoare,pentru pielea iritata,purifica,calmeaza restructureaza)
-un termometru de baie
-jucarii bebelusi.

Exista o problema...........cum sa le trimit ca se strang cam multe.As vrea sa le dau cuiva din Bucuresti,ca se le pot asigura si transportul,fie direct la beneficiar,fie la cineva care sa le stranga si apoi sa le redirectioneze
Toate sunt de la 0-12 luni(aproximativ),si majoritatea merg la fetite.

Va pup si, multumesc ca mi-ati aratat ca sunt oameni mai necjiti ca mine,iar eu pot fi de folos.

mamica de strumfita mica

Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Uf, Daniela, ce ciuda mi-e! Mai e un pic si se face o luna, si tot n-a ajuns...Ce bine era sa fi ajuns de Craciun! O sa mai sun luni la curier sa vedem ce se intampla.

Laura, si pentru protejatii tai mai am in pregatire un pachet, dar mai dureaza fiindca trebuie sa ma intalnesc cu o colega sa-mi dea si ea ce mai are. O sa te sun inainte, ca nu mai am adresa ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gremlin spune:

Va salut, sunt Gabi, nu am timp sa citesc, daca vreti sa-mi spuneti ce trebuie sa fac.
Am hainute, papucei si muulte jucarii, pentru fetite de un anisor. M-as bucura sa le trimit cuiva. Cui si cum?
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Multumesc,Carmen!

Dragelor,am nevoie de hainute de gravida sau mai largi pentru graviduta de nota zece ca suflet dar cam cu portofelul gol.Daca mai gasiti ceva,va dau imediat adresa,fata fiind din Mizil.Cum a ramas insarcinata nu-i o poveste prea placuta dar o felicit ca n-a renuntat la sarcina .Are cam 165cm inaltime si in mod normal cam 75 de kg dar ...Multumesc anticipat!

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down!
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Laura, eu am niste pantaloni de gravida, intreab-o, te rog cat are in talie (eu la 167 am avut 70kg in luna a 9-a, deci...).

Editez: 70 kg.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98766" target="_blank"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic

Mergi la inceput

Hai c-o intreb1Multumesc,Aurelia!

Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

quote:
Originally posted by Priscilla

Uhhhhhhhh,am terminat de sortat si sunt epuizata.

Deci am asa:
-combinezon iarna-6 luni
-costum plushat grosut-3-6 luni
-body-uri
-pantalonasi
- bluze casa
-o pereche pantalonasi matlasati 3-6 luni
-caciulite
- sosetele+dresulete
-botosei
-costume intregi de interior
-barbite
-prosopele baie
-plovere
-rochite,etc
-2 biberoane sticla
-un tub mare bephanten(de afara adus)
-un reductor de baie
-o crema mustela-stelatria,(dermoreparatoare,pentru pielea iritata,purifica,calmeaza restructureaza)
-un termometru de baie
-jucarii bebelusi.

Exista o problema...........cum sa le trimit ca se strang cam multe.As vrea sa le dau cuiva din Bucuresti,ca se le pot asigura si transportul,fie direct la beneficiar,fie la cineva care sa le stranga si apoi sa le redirectioneze
Toate sunt de la 0-12 luni(aproximativ),si majoritatea merg la fetite.

Va pup si, multumesc ca mi-ati aratat ca sunt oameni mai necjiti ca mine,iar eu pot fi de folos.

mamica de strumfita mica

Sa ne rugam pentru insanatosirea lor
Diana;Stefanel;Mirela;Dan;Teo;

Daca nu aparut doritori pt lucruri le-as lua eu pt fetita Rodicai si aClaudiei ,sunt doua mamici de care ma ocup.Ele au mai primit cand bebelesele s-au nascut de la cateva fete inimoase de pe forum ,le-am mai dat si eu de la mine insa fetitele au crescut si le-au ramas lucrusoarele mici.

Mergi la inceput

Aurelia,ea deja are 75 de kg acum si talia in jur de 115 cm.Am sunat-o si l-a pus pe fratele ei s-o masoare .Blugii n-o mai incap,pantalonii pe care-i are nu o incap de asemenea,deja.Spune ca dimineata e foarte umflata .E in 4 luni graviduta.

Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput