Lupta cu cancerul - produsele GNLD

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Va pot oferi si eu un nr de telefon carora care vreti produse GNLD.
Atit pot sa spun ca in unele cazuri sint foarte bune.Avum nu va asteptati sa vindece cazuri de cancer cu metastaze.
Totul e sa fii putin realist.Am trecut si eu cu mama prin chinurile acestei boli...si as minti sa spun ca s-a facut mai bine de la ele.Dar cica in anumite cazuri chestii nu foarte serioase au dat rezultate.Daca intereseaza pe cineva pot sa va dau adresa fetei care vinde aceste produse si nr de telefon.Doar dati-mi un MP.Stiu ce inseaman sa fii disperat si sa vrei sa incerci orice.
Crisa

Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/5yfXm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivi1974 spune:

Sunt si eu consumatoare de produse GNLD, si ma simt foarte bine cu ele, dar din pacate multa lume nu intelege modul lor de functionare. In primul rand trebuie sa intelegem ca ele ne ajuta sa ne detoxificam pentru ca prin ceea ce mancam ne intoxicam cu o multitudine de conservanti si nitrati si eliminarea lor se face prin colon. Asta se poate manifesta prin scaune mai dese si gaze. Daca nu le suportati puteti sa adaugati la cura de baza si Acidophilus Plus care regleaza foarte bine aceste probleme. Lumea devine receptiva la astfel de produse, care ar trebui luate zilnic fara a suferi neaparat de vreo boala, doar cand diagnosticul este fatal. Chiar si atunci vor rezultate imediate, desi organismul a fost atacat ani de zile. Oricum produsele sunt excelent gandite si necesare organismului. La ora actuala produsele GNLD le consider cea mai buna sursa, sigura si reala, de nutrienti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuBubu spune:

Vorbiti aici de produse : Golden Neo Life Diamite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

@miri2007, ai contactat o unitate medicala tip hospice(ingrijiri oferite bolnavilor in faze..sa le zicem f grave)?Medicii acestia cunosc mii de cazuri si se ocupa zilnic de persoane precum mama ta.Parerea mea e ca singurele pareri avizate de la ei le poti obtine.
Sa fim seriosi, cheltui o gramada de bani ca sa chinui un astfel de suferind sa inghita te miri ce?Consider ca a te ruga lui Dumnezeu e mai eficient (si mai ieftin).Fii tare, aduna-ti fortele si canalizeaza-le spre a-i fi un sprijin si o alinare.Iti doresc multa intelegere si intelepciune! Fii tare!

Mergi la inceput