sarcina desprinsa
Raspunsuri - Pagina 2
ramonzca79 spune:
estella...cat timp ti-a curs???a fost si sange???sau numai maroneala...intreb pt ca in aceeasi situatie sunt si eu...exact cand am implinit 5 sapt mi-au curs 2 picaturi de sange...apoi la 5 zile inca doua dintre care una mai mare....intre ele mi-a curs si maroneala..dar doar urme...luam utrogestan cu no-spa si scobutil....apoi la inca 2 zile o picatura..,.am mers la maternitate in ploiesti si la fel mi s-a spus...ca in jurul embrionului este un firicel de sange semn ca nu este lipita bine si....aveam uterul ff contractat....mi s-a dat in continuare utrogestan 1x3/zi, no-spa si scobutil injectabil la 6 ore si gravibinon 1 la 3 zile....l-am gasit fff greu...intr-o farmacie din Baicoi-PH...mi-a spus sa stau o sapt la pat si apoi sa mai fac un eco...sper sa fie bine desi mi-e teama cu atatea medicamente....
mai e cineva care luat asa ceva si a fost ok dupa???
...vine barza!!!
grati.ela spune:
la 10 sapt am avut si eu usoara decolare pe fundul uterului. Tratament primit: 6 utrogestan pe zi (2 dim, 2 pranz 2 seara - intravaginal) si stat in pat 1 saptamana. Tratamentul a fost dat la urgenta la |Filantropia dar a fost confirmat si de dr. Vladareanu (directorul de la Elias). La 8 zile nu mai aparea nici urma de decolare. De mentionat: nu ai voie sa cari greutati, sa urci scari, sa stai in fund prea mult...cat se poate la orizontala.
17+
estella spune:
Ok pentru ramonzaxa am sa povestesc detaliat. si evident si pentru cele care au astfel de simptome.
La inceput am avut o secretie mai rozalie, am crezut ca este vorba de fenomenul de fixare dupa care a doua zi am avut o singura pata de sange iar dupa aceea secretia a devenit maronie. Nu foarte abundenta dar era.
L-am sunat pe doctor m-a chemat la el a doua zi si in drum spre el, probabil pentru ca am mers un pic pe jos am avut parte de oc urgere mai abundenta tot maronie.
Cat am stat sa il astept am crezut ca asta e s-a terminat.
Dar cand mi-a facut ecog si abdomninala si vaginala mi-a spus ca am sarcina un pic desprinsa. Am si vazuut locul in care era desprinsa era un punct foarte mic negru. Mi-a spus ca probabil scurgerile sunt de la un vas de sange. Asta se intampla miercurea trecuta.
Acum nu le mai am deloc. Nu am gasit in schimb acel medicament gravibinon. Iau dor UTROGESTAN si Vitamina E. Maine ma duc din nou la el si sper sa fie totul in regula. Oricum sunt multa mai optimista si iti sugerez si tie sa nu te stresezi. Nu iti face bine nici tie si nici sarcinii. Cel mai bine este sa incerci sa faci cat mai putin efort. EU nu ridic nimic, in durm spre serviciu merg precum o babuta si nu ma agit deloc. Sper ca dupa 12 saptamani totul sa fie ok.
Te pup si sa iasa totul bine pentru tine
ramonzca79 spune:
estella ce-ai facut azi la dr? cum e?
o sa merg si eu miercuri...deja nu mai am stare...
...vine barza!!!