sarcina desprinsa

sarcina desprinsa | Autor: estella

Link direct la acest mesaj

Salutare tuturor
am fost la doctor astazi si mi-a confirmat oficial. Sunt insarcinata in 6 saptamani. Problema este ca am sangerari nu foarte grave mai mult maronii si mi-a spus ca am sarcina usor desprinsa. Mi-a dat un tratament de sustinere a sarcinii cu Vitamina E si UTROGESTAN.
A mai avut cineva experinete de acest gen. Acest tratament imi va afecta cu ceva bebeul?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Tratamentul asta nu il afecteaza pe bebe deloc.
Ajuta placenta sa se insereze mai bine iar progesteronul din utrogestan este un hormon ce ajuta sarcina sa se mentina in evolutie.
Stai cat mai linistita, de preferat repaus la pat.
Bafta multa.
Sarcina usoara !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estella spune:

Multumesc mult Lala
Din pacate nu prea am cum sa stau la pat dar o sa incerc sa ma menajez pe cat posibil.
Sarcina usoara si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Utrogestanul nu afecteaza cu nimic bebele. si eu am luat in primele 3 luni. sa nu faci efort. sarcina usoara.

de Isabella (21.06.2007)

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Este foarte important sa eviti efortul fizic pentru a pastra sarcina fara probleme

Dana 24+ Luca-Rares

http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

eu am fost la un pas sa sa pierd sarcina la 10 saptamani. Ma mir ca nu ti-a dat dr injectii cu gravibinon(poate din cauza ca se gaseste foarte greu). Evita efortul si stai cat mai mult posibil in pat pt ca nu e de glumit. Cate capsule de utrogestan ti-a dat sa iei pe zi?

GUGU 22+ Iris/ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krystynan spune:

Salut,

si eu sunt o graviduta de 9 saptamani si am descoperit la a doua eco ca am un mic hematom.Am fost la Fundeni si aici am aflat ca am de fapt trombofilie si acest hematom poate produce dezlipirea placentei. Vestea buna .....dupa cum a spus doctora ar fi ca valorile nu sunt mari si am primit si eu tot utrogestan si tb sa fiu cumintica si poate am sanse sa se absoarba. A mai auzit cineva de asa ceva?

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Estella, e OK Utrogestanul, asa cum ti-au spus si fetele, este de fapt progesteron, hormon pe care il secreta organismul in sarcina. Tu acum iei deci un supliment de ceva ce oricum produci. Ii face bine lui bebe, stai linistita, il tine lipit acolo unde trebuie. Ia cu incredere ce ti-a prescris medicul, si fa cat mai putin efort! Incearca sa te odihnesti cat mai mult! Si sarcina usoara!!! A! Ai facut vreo ecografie pana acum?

Krystynan, am aceeasi problema ca tine, am povestit la randunici, unde putem vorbi mai pe indelete, sa nu ii acaparam subiectul Estellei.

Olga 13s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Kry, da, sunt sanse foarte mari sa se absoarba sau se se elimine!

Luati tratamentul si totul va fi bine!

Ioana
14+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by krystynan

Salut,

si eu sunt o graviduta de 9 saptamani si am descoperit la a doua eco ca am un mic hematom.Am fost la Fundeni si aici am aflat ca am de fapt trombofilie si acest hematom poate produce dezlipirea placentei. Vestea buna .....dupa cum a spus doctora ar fi ca valorile nu sunt mari si am primit si eu tot utrogestan si tb sa fiu cumintica si poate am sanse sa se absoarba. A mai auzit cineva de asa ceva?

Multumesc.

kry

Da cu tratament se resoarbe. Eu am avut ditai hematomul care ba crestea, ba se micsora, apoi s-au facut doua destul de maricele care in final au fost resorbite. Toata povestea a durat de la 10 saptamani la 17. Am stat numai la pat pana mi s-a confirmat ca nu mai sunt.
Partea cu trombofilia e nasoala. Vezi ca sunt multe informatii pe net legate de acest subiect. Vb cu ginecologul tau pt ca eu stiu ca gravidele cu acest diagnostic urmeaza un tratament special ca sa nu apara complicatii in sarcina.
Sanatate!

GUGU 22+ Iris sau Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estella spune:

Multumesc pentru toate raspunsurile.
Luni ma duc din nou la medic si sper sa imi spuna ca totul este bine. Oricum de cand iau UTROGESTAN nu mai am acele pete maronii care m-au speriat in prima faza.

Cat despre gravibinonsincer nu il gasesc. DOctorul mi-a spus ca e posibil sa nu il gasesc. A dat cineva de acest medicament pe undeva?

Mergi la inceput