Anatomia lui Grey
Raspunsuri - Pagina 15
asi spune:
Mai exista continuare?
Am vazut ca acum il dau in reluare la 12 fara zece noaptea.Nu puteau gasi o ora mai rezonabila?
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
anamaria spune:
exista continuare, fii pe pace!
eu am vazut deja si seria a 4-a descarcata de pe net...
ce pot sa va spun e ca m-a cam enervat d emulte ori seria asta a 4-a! o cam luase pe aratura, dar 'totul e bine cand se termina cu bine'
si nu va spun mai mult... sa nu va stric placerea vizionarii!!!
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
Androix spune:
da-mi un pont: cum si unde l-ai gasit? si cu subtitrare?
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
anamaria spune:
androix, l-am descarcat de pe niste torrenti. daca ai ceva adrese de torrenti, poti incerca sa dai o cautare.
daca nu, spune-mi si am sa intru de acasa sa-ti dau eu linkuri; la fel si cu subtitrarile. (nu sunt foarte bine sincronizate cu filmul uneori, dar eu l-am vazut si asa, cu putina engleza pe care o pricep... )
Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamaria exista continuare, fii pe pace! eu am vazut deja si seria a 4-a descarcata de pe net... ce pot sa va spun e ca m-a cam enervat d emulte ori seria asta a 4-a! o cam luase pe aratura, dar 'totul e bine cand se termina cu bine' si nu va spun mai mult... sa nu va stric placerea vizionarii!!! Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta! ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme: Nascut pe 4 iulie (2000) si Vineri, 13 (iunie, 2003) poze cu frumosii mei (si nu numai ) ************************ Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa! |
care este ultimul episod din seria 4 ? eu am pana la 14
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
amik spune:
gata? s-a terminat reluarea? saptamana asta nu a fost deloc...
Alexandra mare, Alexandra mica (10 iulie 2003) si Vladimir (DPN 20 sept 2008)
Androix spune:
deci nu stiti ce mi-ati facut! De 4 zile nu ma mai dezlipesc de pe monitor. Zi si noapte! Deja nu mai pot, am avut cosmaruri cu echipa de stagiari! La inceputul fiecarui episod imi spun ca e ultimul pe care il vad pe ziua respectiva dar cand se termina pur si simplu nu ma pot abtine. cred ca am o problema...
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
camelia_daniela spune:
Vreau si eu link-uri....
Anamaria, fie-ti mila
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
pumpkin spune:
A inceput aseara noul sezon ! V-a placut ? Mie tot nu-mi convine ora (20:15) dar am gasit solutia cu fimea : ea se uita pe youtube la www.youtube.com/watch?v=LJAEfQYUnhk" target="_blank">Vaca Lola si la www.youtube.com/watch?v=vVSPeJbiro8" target="_blank">Gallina Turulenca iar eu ma uit linistita la serialul meu preferat.
Miky si piersicutza M (4 iulie 2006)