Anatomia lui Grey

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Serialul e dragut si are subiecte incitante, asa cum ne-a obisnuit pana acum, dar parca Meredith arata tot mai rau.Mereu mi se pare ca e "dusa"

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

mergeti pe www.abc.com
la full episodes veti vedea postate (gratis) ultimele serii din desperate housewives si grey's anatomy. eu ma uit doar pe net la ele ca ma enerveaza pauzele (lungi si dese cheia marilor progrese --- companiile de publicitate vrea sa zic, ptr ele progrese ...) de reclama de la tv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

am incercat, dar primesc un mesaj ca episoadele sunt disponibile doar in Statele Unite. (?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by asi

Serialul e dragut si are subiecte incitante, asa cum ne-a obisnuit pana acum, dar parca Meredith arata tot mai rau.Mereu mi se pare ca e "dusa"

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

e trasa de par povestea rau, deja semi-idila dintre ea si doctor e o taraganeala de tipul "serial Hollywood" adica va continua atat timp cat va fi audienta

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Eu am senzatia ca noua seri e mai slabuta si mai pe langa realitate. Asta, de unde la inceput m-a impresionat teribil, tocmai pentru realismul pe care il transmitea. Ma enerveaza gustul de sirop pe care il simt in povestile de amor.
Lasand toate astea la o parte, serialul e inca no 1 in topul preferintelor mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Si in preferintele mele.Poate pentru ca este singurul pe care il urmaresc.....era si culmea sa iasa pe locul 2 daca alearga singur.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Personajul meu preferat e Christina. Mi se pare cea mai complexa si cea mai reala dintre toti, are de luat decizii mai grele si mai controversate, pe scurt, e un personaj care nu te lasa indiferent.

Am remarcat in ultima vreme cum cade accentul mai mult pe ea, parca Meredith a trecut in umbra, cu semi-idila ei cu tot . Si ma bucur, o fi el frumos Patrick Dempsey, dar nu prea e interesant ca personaj, tot timpul mi s-a parut cam slab ca si caracter, usor de calcat in picioare.

Conflictul cel mai recent Christina/Burke vizavi de tremurul mainii lui mi s-a parut excelent.

Altfel, e clar ca din punct de vedere medical totul este neplauzibil - pentru cazurile foarte grele sau foarte complicate nu se fac in spital general, exista spital special de neourochirurgie, sau de inima etc. Si nu cred ca medicul ginecolog opereaza nou-nascuti cum a facut Addison in ultimul (sau penultimul) episod, sunt specializari total diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

excelent serial!!!!!!!!!!
abia astept continuarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Si eu sunt un mare fan al serialului asta!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

UItati aici un test f. fain , sa vedeti care personaj din anatomia lui grey sunteti
Mie mi-a isit Christina , asta dupa ce asistentul meu de la o materie mi-a spu ca parca sunt ea , si dupa ce o rezidenta cu care am vb. pt. prima oara in garda mi-a spus ca ...... parca sunt Christina
Mie nu-mi plac stilul lui Meredith, nu stie ce vrea, nu este sigura pe ea , parca e prea moale.
POvestea dintre ea si McDreamy s-a incheiat in epiodul 11 parca , din seria 4 , nu mi s-a parut relatia lor o taraganare.

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput