LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)
Raspunsuri - Pagina 30
alice2004 spune:
Uel, Roxi, pai imi aduc perfect de bine aminte ziua cind i-am destainuit barbatului meu ca mie imi plac masinile mari !! Eee, omul meu a tinut minte la fel de perfect de bine si acum zice ca si-a luat masina mare ca sa imi faca mie pe plac !!
Nu mai zic ca anterioara (si ras-anterioara) tot mari au fost, ca renaultul 25 e considerata limuzina, ca are peste doo mii de cm cubi. Benzina nu prea minca ea, da compensa en-gros la ulei !!
Acu, renaultul inca nu l-am vindut (cine drequ mai cauta masini asa de mari ?? probabil ca nevestele altora nu-s ca mine, hahaaa) deci avem in dotare doua bucati de masini mari ! Bine ca nu se poate merge cu amindoua odata, ca tre sa fac o cerere la Jiji Becali, poate ma adopta si pe mine !?! Tot am vazut ieri ca i-a luat lu nepot-su cadou un hummer !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
gizaz craist nu as primi o masina din aia care consuma 30litri cand sta nici cadou....faci plinul odata pe zi
mai bine in passatul meu care tot limuzina e si care consuma maxim 8l/100km. bucuresti-constanta il facem cu 5.8-6.3l/100km.... cam ca un matiz asa ![]()
![]()
alice2004 spune:
Ooops, stai ashe, cred ca am gresit io vreun numar pacolo, ca nu consuma neica 30%, ca il lasam la usa cu masina cu toot ! Io-s pe dinafara la trebile astea cu patru roti, nu ma pricep neam, masina e daia wagon, mare, de prin 1995, nu-i noua, ceva cu 40 in coada, ca nu am stat sa ma uit la caracteristici !! O fi 240 ... ca daca ma uit la poze, seamana cu ce am io in curte ! ![]()
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kro spune:
quote:
Originally posted by carmenp
colegaaa, cum stati cu pregateala, ati luat rechizite? aveti sau nu uniforme?
Ce pregateli ? Ce rechizite ? ... Ca sunt plina de nervi !!! Azi am fost la scoala sa ducem fisa psihopedagogica si sa cunoasca copilul invatatoarea si cand colo ... SURPRIZA: nu mai suntem la clasa acelei invatatoare, am fost mutati la alta invatatoare !!!

... Asta in conditiile in care am inscris copilul la aceasta scoala (destul de departe de casa) special pt. invatatoarea respectiva ... aveam numai recomandari bune despre ea ! Presoana care ne-a ajutat cu inscrierile incearca sa ne convinga ca actuala invatatoare e si ea foarte buna, ceea ce eu nu contest, dar ce ti-e si cu mintea omului (a mea, in spetza)...eu vreau la invatatoarea la care am optat de la inceput si basta !
... Off, imi vine sa plang de nervi ... Ca sa nu mai pun la socoteala ca Felicia plange ca nu va mai fi in aceeasi clasa cu prietena ei de la gradi, ca in cealalta clasa nu cunoaste pe nimeni si ii este frica ! Trebuie sa fac ceva zilele astea si sa incerc sa rezolv cumva situatia ! ... Tineti-mi pumnii, va rog !
Trecand peste asta ... o uniforma anume nu avem, tinuta va fi bluza alba - fusta neagra/bleomarin ... Am luat deja 4 bluze si o fusta, mai trebuie sa cumpar o fusta si pantofi .. Rechizite nu luam, abia dupa prima sedinta ... doar chestii generale gen ghiozdan (avem deja 3
), penar, stilou etc. ... La voi cum e ? Roberta ...imi pare rau de ce ai patit !
Roxana ... asa e, sunt datoare cu pozele din vacanta ... Poate ma linistesc mai tarziu si reusesc sa aranjez putin albumul si sa il fac public ...
sa treaca durerea de cap ...Carolina, Felicia si Alessia
POZE
speel spune:
Multumesc de raspunsuri!Deci cam tot pe acolo.Am crezut ca Doarme mult mai putin ca ceilalti.
Roberta,ce intamplare.poate recuperezi macar actele!
Carmen,eu numa te-am prevenit!Hi hi ce a dracu-s!
Papa,poi poate se deschide mai repede sa impartasim povesti de la Kinder nemtia.La noi e super,plodu urla cind al luam,in fiecare zi.Deja m-a enerveaza.
Gabizu iti zic ceva la ureche,da sa nu ne auda nimenea!Ricu are pampers 24 din 24!Bea lapte din biberon de doua ori pe zi si sucul-nectarul de fructe la amiaza tot cu biberonul.Jur ca n-am nici un stres,da nici unul.Spalam dintii dupa fiecare sticla si dam cu pampers inainte.Cind o vrea la wc,imi zice el singur.De un an de zile al pun la wc zilnic,da nici prin cap nu-i trece sa faca vreodata ceva.Asa ca....stresu provoaca riduri,si nu-s curioasa inca.
Deci Alice,are patru roti si volan?Restul e maruntis si nu conteaza.
Daria,eu la culcat as rea.Nu las omu sa comenteze nimic,ca m-ar apuca dimineata.Lu asta daca-i dai un deget...stii tu.Inchide ochii si nani -pe tonul cel mai categoric.Si la cit e de obosit,baiguie una alta si se culca.Da,si noi ne pupam de ne omoram unu pe altu,si love de ala cu mainile dupa gituri si doamne doamne ce-i acolo.!10 minute si gata,la nani.
eu in disperare ca nu maninca legume deloc,da deloc,azi i-am dat suc de legume in sucul de fructe.N-a sesizat cred ca ,a sorbit rapid stecla.Cred ca asta o sa fac zi de zi.
alice2004 spune:
Dana, buna ideea cu sucul de legume combinat cu al de fructe !!
Cit despre masina ... bey, are un volan si patru roate, asa ca din punctul meu de vedere, e ok !!
In rest, ma uit ca aia-n lemne !
Alice si Andrei
szivarvany spune:
Kro - tin pumnii si ma gandesc la voi sa rezolvati cu educatoarea, sa fie cat mai bine pentru Feli ! 

Vi-am zis ca Giulia e portocalie pe palme ? Cred ca de vreo 2 ani incoace, dar nu poate renunta la Carotella 
![]()
Si Leeloo, noi chiar daca am scapat de pampers asa, pe neprevazute si mai avem accidente, nu renuntam la bibe 

Daria &
GIULIA_(2004_08_16)
speel spune:
Roxa,Pat al tau e tare de tot.Oare cum le vin in cap asa.....cugetari?
Caro.....eu m-a bag da tu nu m-a baga in seama prea tare.Ca mi-i ca zvirli cu mine pe aici pe forum.Ca cea mai buna prietena e in clasa in care trebuia sa fie Feli mi se pare un motiv mai important decit ca nu e invatatoarea pe care o voiai tu.Asta cu invatatoarea e.......nu te superi te rog,numa prin Ro. Cred,nu sunt sigura.Eu vorbesc nu atit de mult din proprie experienta,cit din a sora-mii.A umblat,a dat s-a zbatut sa isi dea copiii la ce se considera...cea mai tare invatatoare.I-a dat pin la urma,dar....stupoare,doamna care e asa de bine cotata are neste pretentii.....sa nu cumva sa-i comentezi ce si cum despre stiu eu ca al tau e mai sensibil sau ceva de genul asta ca ti-o reteaza imediat.Ce mai un tupeu penibil numai pentru ca e cadru de renume prin sebastian pe la sora-mea.Plus ca....ceva bun de trimis la protv,de ziua ei ,sau craciun sau 8 martie,ca multe-s zilele de dari la scoala,neste cotizatii de am inlemnit.1 mil. de copil.Adica la vreo 25 de copii i-a sa vezi cit face.Tot ca e super buna.Mai si am luat caietele lui teo la citit in vara cind am fost acasa.Deci caiete tip,copilul completeaza dupa model si....una peste alta e mai mura-n gura la capitolul asta.pe vremea noastra nu aveai asa ceva.Trebuia sa se chinuie femeia aia sa creeze ea tot ambientul propice invatarii slovelor.Sau nu?
Acu e mai mult ....o moda,invatatoarea aia e buna,ajunge copilul doctor.Copilul daca ai e sa invete invata oricum.Asta ti-o garantez.Al meu...a fost la o doamna banala as putea sa-i spun,femeie simpla de altfel,a devenit faimoasa printre colegi....datorita lui Serban ca sa spun asa,toti patru ani punctaj maxim la Kangourul.Asta ca sa vezi ca daca copilul vrea sa invete,invata oricum.Ca pregatire cu el nu a facut,l-a lasat o saptamina acasa inainte de concursuri sa lucreze intensiv.Asta a fost aportul ei la rezultatele exceptionale de altfel ale copilului.Acu sa nu te superi pe mine,eu as plecata de multi ani din Ro si adevarul e ca vad lucrurile nitel altfel.Cind eram acolo,ziceam ca tine.Tre sa ajuti copilul foarte mult,sa-l incurajezi,valabil si ptr. Carmen,o sa aveti momente sa-i dati cu cartea-n cap de nervi ca vezi ca nu iese cum trebe si plodu se enerveaza si nu mai vrea sa scrie.Dar calm,mult calm,totul se invata mai devreme sau mai tarziu,si nu-i presati cu cele teme,or sa intre in ei de la inceput...deh programa romaneasca.
roxanaz spune:
Alice am priceput. oricum nu conteaza, aberam si io. imi fac cocktail-uri de medicamente si le sorb incet. bine ca e vineri. do not try this at home bineinteles!!!![]()
![]()
Dana esti dejteapta rau cu sucul de legume+fructe, brava tie!
dupa cum va ziceam si Pat are zile in care traieste cu multa apa, lapte dimineata si seara si eventual cu un covrig. atat. ca in rest ar vrea ciocolata si alte alea la care are forbbiden daca nu mananca mancare normala. asa ca NU mananca, scurt pe doi. (si la asta tot cu ma-sa si cu ta-su seamana)
Caro am inteles...astept sa te linistesti atunci![]()
speel spune:
Roxa,pat ai clona lu Ricu sau invers.Ciocolata,jeleuri,inghetata sau....paine.Azi a mancat patru felii...pina acu si abia e trei la noi.Feliile as destul de mari ,eu fac paine la masina zi de zi,in fiecare zi alta sofisticatura.Sta cu dintii beliti cind o scot sa vaza azi ce seminte are painea pe deasupra?Si mancare,rad si curcile cre ca de noi.orez sau paste.Atit.Pina ieri erau si tortelini in meniu,da nici macar nu s-a uitat la ele,asa ca le-am taiat.Supa,numa zeama chioara,in schimb fructele alea le bea....300 ml in doua minute.Si-i fac un carcalete.....de te umfla rasul.Da-l bea macar.