LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Obiceiuri oradene de nani: cum imi place sa dorm cu Giulia, n-am plecat din camera ei pana ma va expulza La 10 pm bea lapte cu nosquick, cu becu` stins si eu uitandu`ma la tv. Ea sta intoasa cu talpile lipite de pereti Dupa care incepem: vreau sa ma joc, vreau aia aia aia, la care eu vreau sa ma uit la tv, ea sa-l sting, ba sa nu-l sting, ba culcam papusile, ba facem pipi. Se face 11 , aici deja io nu mai pot de somn, Giulia inca imi canta sau ma gadila O intreb daca vrea sa-i spun povesti, ea nuuu, ca vrea sa doarma. O iau la pupaceli incepand cu talpile, ma pune sa-i cand "somnoroase pasarele", apoi ma iubeste ea mult mult si-mi mai face o codita si gata. Coma pana la dimineata. Amandoo

Papadie - suuuper povestea Am citit dincolo, felicitam Sofica plimbareata

Ioana- Maria e dabest, ma repet si repet

Rox - de ce te doare capul in asa hal ?

Multumesc pt raspunsurile ref. la Vigantol

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Olivia super imaginatia lui Uka,se vede ca merge la gradi,pentru ca asa se joaca si cu ceilalti copii....a mea de exemplu asa se joaca cu Emishor,care este bebelushul ei,il duce la kk si pp la tufanica il spala pe maini,ii da sa manance....pe urma Maria este printesa iar Emishor print si o puna pe ea sa strige ajutoor ca el sa via sa o salveze...io mor de ras,cand vine langa ea care striga disperata ajuuutoor el vine fuga si o intreaba sec "ce-i??"...in casa se joaca cu ...sabia,ea este jane si fuge dupa tacsu care-i dragonul,cu masina cu telecomanda,carti,domino,puzzle, sah si table
Mitzu io nu cred ca pp noaptea este strict legat de cat bea,a mea de exemplu bea 250 ml lapte dupa ce adoarme plus o cana de ceai si nu face deloc pp noaptea.....io cred ca Tudor nu este inca pregatit,sa ceara pp noaptea
Cristalina ai slabit 2 kg in trei zile......cred ca esti maestra in ascunzishuri a mea m-ar detecta dupa miros......ca are numai idei cretze in cap,intr-o zi incepe sa planga din senin in parc cu bona,o intreaba de ce plange si ea raspunde"ca miroase a mami si mi-e dor de ea"!!!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

leluk dar nici eu nu m-am stresat. m-au stresat altii...plus ca aci prefer sa stiu ca merge la gradi fara pampers (da' asta e o manie personala si o paranoie vizavi de infectiile urinare).
noi cu povestile la modul clasic mai greu ca incurcam borcanele. asa ca facem adaugiri personale. tacsu de exp. are interzis la povesti ca le vinde "scufita rosie care pina la 18 ani NU are voie sa aibe prieten, sa mearga la discoteca " etc. ...
rox daca nu vrei cafea cu lamaie am si alte sfaturi de genul antinevralgic cu tuica:))) asta chiar poti sa-l folosesti azi fiind vineri, zi de udat masini noi si in genere de petrecere:)))

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Dragelor, am citit tot ce ati scris dar mi se pare imposibil sa si raspund ceva.

De ce?
Pentru ca sunt sub stare de soc, va dau voie sa dati cu bate, cu pietre, sa radeti de prostia omeneasca, dar trebuie sa va spun ce am patit- ieri la targ mi s-a furat geanta, i-am vazut pe cei doi despre care sunt 95% sigura ca i-au furat borsetul lui Petro la targul precedent, am fost singura o jumatate de ora si foarte aglomerata si...apoi nu am mai vazut geanta care era bagata sub o masa.
Cum au reusit, nu ma intrebati

Bani nu aveam foarte multi, dar aveam cartea de identitate, cardul, unul dintre telefoane, cosmetice (pe care abia mi le cumparasem si care au costat ceva), geanta din piele cam scumpa, portofelul de firma primit de la sotul meu...

Sa va mai zic si ca Matei se comporta foarte ciudat, se razbuna pentru ca il lasam la mama mea (s-a obisnuit in concediu cu noi non-stop) si se poarta foarte urat, ii mananca zilele mamei, cu noi face istericale, de a primit aseara de la Petro o corectie de mi s-a rupt inima dar nu m-am bagat.

cam atat, ma simt ca ultimul om azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

papa, uelcam bec, daca mai stateai nitel plecai cu viitura in germanika;)) spor la povestit poze ai pus? ca parca n-am vazut linc. beuta de deseara o ratez, sa beti si ptr mine
lioo, ilinca are doishpe chile de mult timp da` posibil sa mai fi scazut dupa enteroviroza aia
madam spiil, nu ride de omu` necajitazi ie penultima zi de don`soreala, duminica imi aduc cupiii acasa gata boiereala
colegaaa, cum stati cu pregateala, ati luat rechizite? aveti sau nu uniforme?
cristal, poate la al treilea te linistesti si tu
nah, ca innebuni colegu` de birou vrea`n concediu cu mine la roma sau roman, n-am inteles ghini;))
edit, sanatate bolnaviorilor
roberta, imi pare rau, breii da` ce ghinion... io n-am inteles, aceeasi care te-au furat si la tirgul trecut? cum naiba potriveala asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta -
Lasa ca maine va fi mai bine ! Trebuie sa fie mai bine !
Ref.la Matei: la noi cu cat sunt eu mai nervoasa, cu atat e si Giulia mai artagoasa si agitata si uracioasa ... Pupam fecioru` cu personalitate !

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ashaaa, sa o luam sistematic si metodic cu raspunsurile ..
Fusei pafara si decretez clar ca vara a trecut - e o racoareeee, desi soarele e sus pe cer si nu e nici un nor ! Lucru care nu prea ma face sa ma bucur, ca imi placea caldura (bine, nici cod rosu, da nici doo bluze de la inceputul lui septembrie !).
Ai mei baieti au fost in parc, au descoperit un loc nou unde au adus saltele din acelea pe care poti sari, nu gonflabile, de data aceasta, cu cu niste arcuri, a sarit Andrei vreo juma de ora, a fost foarte incintat, florin l-a tinut de vorba de omul de la bilete si cele trei minute s-au facut treizeci !!
Roberta, oooof, ce patanie nashpaaa ! Poate sa indura tovii furaciosi si arunca geanta cu actele, daca zici ca bani nu prea erau in ea ! Pupici si imi pare rau de intimplarea neplacuta ! Cit despre Matei, banuiesc ca actualul lui comportament este reactie la faptul ca nu sta cu voi !!
Roxi, apoi daca bagi si a doua pastila, iote ca vin io cu tzuica (vorba lu Papa, de nu-ti place cafeaua cu lamiie), tot tre sa ud masina noua !! Si tot tre sa sarbatorim si uichendu care se indreapta catre noi ! lui Pat cel inventiv, mi-a placut cu blocul care nu are gura !!
Ioanaaa, pupam Scufita Rosie cu mustetzi !! Filmuletele le vad de acasa, in compania lu fii-miu, cel mai fervent telespectator al mindrei tale !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

deci ma doare capu' de mor. am luat a doua pastila si a treia cafea. poate-poate
Robiiiii offf doamne biata de tine! imi pare ingrozitor de rau! hai nasul sus, vine week-end-ul. sper sa fie mai bine! multe imbratisari!
Alice sa stapaniti sanatosi masina si fara evenimente! (si sa puneti ceva bani deoparte de combustibil ca consuma ceva daca e 840 :D)
Cristal hai ca in ritmu asta in 3 luni ai 50 de kile, suuuuper!!!
Carmencito woah ce misto, prima zi de scoaaaaalaaaa!
Caro ai ramas restanta cu niste poze sau ma insel eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

brei, drept sa-tz spui mi-era mai bine in prima zi de gradiis plina de emotii, luni mergem s-o cunoasca pe duamna, sper sa reactioneze mai bine ca mine ca io dupa prima zi m-am pus pe urlat ca nu vreau la scoala

quote:
Originally posted by roxanaz
Carmencito woah ce misto, prima zi de scoaaaaalaaaa!

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, dar scoala nu incepe abia peste inca o saptamina, adicatalea pe 17??
Roberta - nasoala faza...dar eu zic sa astepti putin ca poate primesti vreun telefon ca s-au gasit actele - de obicei hotii nu au ce face cu ele si le arunca...

Vreau acasaaaa...mi s-a infundat nasul, am luat deja 3 linguri de sirop de tuse (sper sa nu ma puna politia sa suflu in alcooltest...) si nu am chef de nimic....

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput