LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
am o migrena de mor. si automat imi e si somn, nu?
nici un sarbatorit azi...hehe ne pregatim pentru maine! mandrelor cand e Sf. Ana?? nu pe 9??
Dano asa deci 2 ore pe YM..si eu care ma gandeam la altele
Gabi facusi gogosi? vreau si eeeeuuuu!1! cum e Stefan, totul ok?
Robi spor si azi la targ!
Andries sa stapaniti sanatosi apartamentul si electrocasnicele din el. care mai e AMR-ul?
Carmen asa deci, vine Andreea si Matei acasa....hihihi de abia astept sa ne scrie cum a fost a doua experienta
Felicia ce faceti?
Adema wow ce gest frumos, esti o super fata
Vivia bravo lui Luca, jocurile astea denota imaginatie debordanta ceea ce e numa de bine!
Lia Patrick are 102 cm acum. dar 15kg are de vreun an. hai 15.5 cu indulgenta cand are o zi buna
mai beau doua cafele...si revin.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Adema -
Papadicea - io ajtept pozili ! Sper ca steti bine ! Si te-am visat ca-mi ziceai ca te-am suparat ca-ti tot spun Papadicea! Te-ai suparat ?
Kim - felicitari pt asa un copil cu imaginatie !!!
Rox - multi pupici la tine sa-ti treaca durerile !
Leeloo, Alice, Mitzu - cum sunt copiii ???
Lia - Giulia are 13,400 de mult timp. E lunguta, dar nu exagerat. Cum e Andreea ?

De Polux ce mai stiti ???...

Sunt prin zona ... pe effaiv !

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Io's de 3 zile la servici, nu ma dati disparuta...:)
Am intrat in paine...:)...Dimineata le pregatesc mancarica, fac ce fac si plec la servici, la 10.30 dau o fuga acasa, alaptez si o imbrac pe gaza ca sa o scoata la plimbare (tre' sa ma fofilez pentru ca Maria sta mai mult pe langa bloc zilele astea...zici ca-s in filmele cu spioni, asa ma ascund pe dupa masini si prin tufe )...mai fac ce mai fac si in jur de 13.30 ma duc spre casa...Program de vara pana se duce Maria la gradinita.
In consecinta, am slabit doua kilograme...Dar nu de pe fund, care e mare cat China, ci de pe sani, care s-au flescait si am impresia ca nu mai e lapte destul...
Am luat prima cutie de lapte praf...Moment in care mi s-a razvratit hormonul si era sa ma apuce boceala ("au au au...are mama fetita mare...mananca lapte praf si ca maine poimaine pleaca la doctorat in State" ...Nu ca ar fi rau in State...)
Am incercat-o si a scuipat la biberonul ala ca pisicile, ziceai ca o otravesc...:) Sper din tot sufletul sa-mi revin ca sa o pot alapta mai mult, ca tare e comod fara biberoane...

Olivia, simpatic Luca...Acum cand sunt si coerenti si au atata imaginatie cred ca e mai mare dragul sa te joci cu el. Ca la noi toate de altfel...hihihi
Adema

Papadico....mi-era dor de matale ca nu te mai "vazui" de mult. Iti urez refacere rapida...[:)))]

Lio, secretul e sa o iei mai light, ca altfel te apuca nevrozele. (drept e ca eu vin la servici ca la tratament, imi incarc bateriile ca sa aiba galushtile ce sa consume acasa...:))

Roxi, sa treaca repede!
Andries, sa stapaniti sanatosi!

La noi se anunta un weekend furtunos, vin si parintii mei si mama soacra in vizita, ca le este dor si e sf. Maria ...:)
Ma duc sa fac niste hartzoage ca acusica vine ora de plecat...hehehe
O zi frumoasa la toata lumea.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Daria mie imi place cum ma alinti mey:)))) drept care data aviatoare cand o sa venim in RO o sa venim pe la Oradea:))))))))))))
frau Spil...bre n-am abosit de vacanta, vacanta m-a obosit inca inainte de-a pleca:))
Cristala -mama heroina, ce sa mai. imi pare rau ca n-am ajuns si eu la Magurele ca Ionu a facut naveta p-acolo cat am fost in tara.
Dorsilikä eu cred ca e astenia de toamna. ca asta ma roade si pe mine
deoarece e vineri e zi de curatenie generala
ma-ntorc si nu uitati ca deseara se bea :))))))))

PS: rox baga cafea cu lamaie.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!
Eu ii dau inainte cu raceala - bag si sirop de tuse si vit C, doar, doar o trece...Macar Stefan e mai bine, parca nici nu mai tuseste asa de des si de tare - la gradi a fost ok, iar ieri, la evaluarea aba, supervisoarea a fost chiar foarte multumita - deja mastereaza multe din programele incepute si are de introdus programe noi sau niveluri superioare ale programelor masterate.
Din pacate eu inca nu ma pot lauda cu jocuri asa complexe de tip "let's pretend", insa si lui Stefan ii face mare placere sa ne jucam cu el.
Kim - cardul l-am anulat imediat - spre norocul meu nu apucase nimeni sa scoata ceva de pe el - cindva saptamina viitoare ar trebui sa imi soseasca cel nou...
Papa - bine ai revenit din concediu!
Lia - eu nu-ti mai spun nimic...Stefan are doar 11,8 kg - atita au alti copii pe la 11 luni.... Dar eu sunt multumita pentru ca maninca destul de bine zic eu si e vioi! Nu l-am mai masurat - in octombrie cind ma duc la vaccin (rapelul de hepatita A) o sa-l si masor...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza, gagici !
Mey,nu ma dati disparuta, fusei prin preajma, da ieri nu am venit la job din motive de sotz care s-a dus sa isi cumpere alta masina (ca asta din dotare nu-l mai satisface !!) si a trebuit sa stau cu gismoul acasa. Iar cind sintem doar noi nu deschis pisiul, ca nu mai scap de omumik care vrea sa se joace la toate jocurile !!
Noi sintem bine, muci nu mai sint decit f.f. putini, nashpa este ca vremea s-a racit considerabil si acu chiar ca nu mai stiu cum s ail imbrac ... in casa sau afara, ca transpira imediat ce ii este mai cald !
Ma duc sa citesc din urma si revin !
O zi minunata va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Ce frigu naibii...ieri mi-am luat geaca hihi, acusica vine zapada.Parca mi-e dor de ceva caldura
Noi suntem raciti,Bogdan a facut rosu in gat cu temperatura mare, tuse si tot tacamaul. Partea proasta e ca nu reusesc sa-l fac sa ia ceva sirop,se lasa cu urlete din alea nasoale.
In rest ne pregatim de gradi, sa luam avize si ce mai trebuie.Am niste emotiiiiiii...

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sanatate si lui Bobo

Mey, io ma minunez de copiii vostri, cum se joaca, jocuri pe pc. Giulia e la faza de colorat hartiile ce i le scot la imprimanta, se imbraca in rochii si se bataie, ma coafeaza, chestii dintr`astea light
Ce adora si e lesinata cand cumpar revistele pt copii, sunt in franceza, si au si cate o jucarie suuuper haioasa.
Ma pune sa-i citesc si-i place cum suna si ea se joaca, apoi sunt pagini cu autocolante, ce mai, la doar 34.000 lei vechi sunt suuuper

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

neatza la pranz! Mai e cafea? sau ati baut tot?

am ajuns si eu cu una bucata cupil la purtator. 2 zile am fost franta..parca n-am mai dormit de-o luna asa ma simt. a fost drumul ff greu, ploaie mizerabila:((

ieri v-am citit dar cand sa pun mesaj au aparut diverse pe la job si-a trebuit sa inchid fortat seara nu apuc sa intru ca inca suntem in program de vacanta. seara nu-i mai ajunge joaca, iar dimineata doarme dus pana la 10. si mi-e mila de el sa-l trezesc.

vazut si eu pozici din concedii cu Roxana, vazut si pe Uka la 3 ani, mare, mare dansator
dana misto comemorarea

Roberta, si eu astept pozicile din concediu:)

si care va sa zica o puneti de-o petrecere? vin si eu:)) se vede c-a venit Papa cu forte proaspete:))))))

Alice, cum ii masina?

am vazut ca discutati problema Vigantolului. cred ca noi suntem in top cu 5-7 picaturi pe timp de iarna. zilele astea trebuie sa merg la pediatru sa intreb cum dozez iarna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

neata,
Papa,Catrina nu merge la Kinder?ca parca asa intelesesem.
Daria,eu de activitatile lui Ricardo nu scriu....ca-s naspa tare.Adica pentru mine nu-s,eu cind vad cit e de fericit imi trece de principiile avute anterior.oricum el e un copil atipic,nu face nica din ce ar trebui sa faca un copil,a intrat derect in treburi importante.
Caro,Carmen,care-i amr-ul?Eu rad pe infundate,hi hi hi ce v-a asteapta....liniute,puncte...multimi........ehe,!!!!Mama ce incurajare!
Gabitu,bine ca-i mai bine.Sanatate in continuare.
Alice,diseara bem pentru....masina.
Cristal...bravos.Mie imi place...statul acasa dauneaza grav...neuronului.Din proprie experienta.
AdemaFaina fata si fain gestul.Asa prieteni sa tot ai.
So o intrebare la final.Copiii vostri cit si cum dorm?Sa-mi fac ceva repere,am senzatia ca al meu e mort de oboseala.Doarme de seara de la 20 pina la 7 dimineata.Fara nici o trezire(ar fi si culmea la cit e de obosit sa se mai si trezeasca peste noapte)Ai vostri cit dorm?

Mergi la inceput