LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)
Raspunsuri - Pagina 22
kro spune:
Salut ! 
Va mai amintiti de noi ? ![]()
M-am gandit sa mai scriu si eu pe aici, ca am cam multe absente ... Am citit pe sarite, am vazut si cateva poze, nu pe toate, da promit sa recuperez ... Pupam pe toata lumea 
Felicitari AndreeaM pt. bb Matei
... Sa fie sanatos si sa va bucurati de el si de surioara lui cea frumoasa ...
LA MULTI ANI DANA !
Sa t-i se indeplineasca toate dorintele !
LA MULTI ANI (cu o mica intarziere) pt. toti sarbatoritii pe care i-am ratat ... Sa fie sanatosi si norocosi 
Daria un buchet mare de
pt. tine si un
dulce pt. Giulia cea frumoasa ... Curaj si multa fortza sufleteasca iti doresc ...
Carmen, ce mai faci ? Emotii, ceva ?
... Eu sunt varza
AMR 11 !!!
Roxa ... sa-ti fie de bine concediul ... Esti deja la job ? ... La mine azi e prima zi de munca dupa concediu, am venit ca aveam ceva de rezolvat, dar cred ca maine si poimaine iar nu vin, mai bag doua zile de concediu ca nu am apucat sa fac nimic pe acasa ... In ultimul timp am fost f. ocupati cu vacanta, nunta uneia dintre cumnatele mele, diverse aniversari ... asa ca acum ma simt mai obosita ca inainte de concediu
Sanatate multa bolnaviorilor, si mari si mici ...
Revin cand mai pot ...
Dorsilia spune:
helou!
LMA mamicii curajoase, Dana !
Sanatate piticlontilor raciti, aikci sunt 10 grade la noi brrrrrrrrr, e frig si ploua
szivarvany spune:
Intrebare iegzistentialaaa: cate picaturi de VIGANTOL la 3 ani ??? Tot 3 ??? Asta pana ajung saptamana viitoare la pediatra ...
Kro- chiar la tine ma gandeam in dimineata asta si ma intrebam daca don`soara Feli merge la scoala, ca nu eram eu sigura ... deci amr 11 ? 
Liaaa - io astept pozili cu copiii tai frumosi ! 
La Oradea erau 8 grade dimineata, acum nush, dar plouaaa 
Daria &
GIULIA_(2004_08_16)
alice2004 spune:
Caro, bine ai revenit din concediu si ... sedere placuta acasa inca doo zile !! ![]()

Lia, 
!! Se pare ca vestul tarii ne-a luat-o inainte cu frigu' !!!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
alice2004 spune:
Daria, io chiar uitasem de vigantol ... apoi mi-am amintit pret de hahaha o zi, si neuronu iara intra in vacanta aia prelungita drept pentru care iarasi am uitat sa ii dau lui Andrei !
Eu stiam de 2 picaturi ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Io`st tzacanita, din 1 septembrie am reluat (in lunile cu r pana la 7 ani, asa stiu io) ![]()
Dar vreau sa stiu si io cat dati voi ![]()
Daria &
GIULIA_(2004_08_16)
alice2004 spune:
Yep, asa stiam si eu - in lunile reci cu "r" (din septembrie pina in aprilie) / 2 picaturi pe zi. Totul este insa sa nu uit de el !! ![]()
Alice si Andrei
leeloo2004 spune:
Ca bine ziceti - si eu am uitat de Vigantol - dar oricum eu ii dau Vigantolette -1 pastila/zi...sa ma duc si eu la farmacie sa iau...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Hop si io ca am avut multa treaba azi...
LA MULTI ANI DANA,SA FI SANATOASA SI FERICITA!!!!

Daria si io am inceput sa-i dau ,dar noi servim cate 4 picaturi ca suntem cu sechele de rahitism,da' sincer n-am apucat sa intreb doctorul(io vreau sa-l intreb anul asta ce-mi recomanda pentru imunizare,ca anul trecut am mers pe mana lui si iaca avem un an fix de cand nu am servit antibiotic!)
Roxi si Caro sa va fie de bine concediu,asteptam pozici....ar peste 11 zile ii tinem pumnii si Feliciei!!!
Merg sa vad poze frumoase si revin....la noi nu a ajuns frigul,asa ca nu-l trimiteti,fiti egoiste
...
edit ca am vazut pozele,Olivia am si io o intrebare cum il iei pe Uka acasa dintr-un asemenea parc???????![]()
Iar sarbatorita de azi arata cool!!!
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
alice2004 spune:
Daaa, si eu am vazut pozele Danei - arata minunat alaturi de baietii ei !!
iar peisajele sint faine de tot !!
Mey, Ioana, Olivia zice ca Uka nu mai e asa fan parcuri, ca s-a cam plictisit ... sper sa nu fi inteles io gresit ! Io zic sa il faca pachet (pe parcul ala) si sa il trimita aici, la romanica, sa ne plictisim si noi in el ceva-ceva timp !!![]()
Alice si Andrei