LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)
Raspunsuri - Pagina 14
leeloo2004 spune:
Neata!
La noi raceala a cuprins intreaga familie...
Eu sunt plina de puroi in git, tusesc si mi-am pierdut vocea, tati e mucios si tuseste, Stefan termina azi antibioticul, dar l-a apucat o tuse tare rea...si o tinem tot asa (ca sa fac si rime...). Deci Maria - suntem bine!
Ieri a fost sora mea la mine sa ia "mostenirea" de la Stefan pentru bb Raluca - a fost si la control, dar se pare ca bb inca nu se grabeste - in plus ea are colul foarte lung, deci bb va face o adevarata calatorie! Dr. i-a spus sa mai vina la control in jur de 10, dar dpn-ul ei e 24 septembrie.
Edit - ceva vesti de la Andrea?? Iti tinem pumnii!!!!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
maaria spune:
Gabi, aici ar merge vorba aia din reclama..si tu Brutus? naspa rau...
familia bolnavioara si cu asa spor va sare randul la iarna:)
ioana, nu mai ai filmulete cu maria? eu am parat-o la toti prietenii cu bunica bate toba...a fost super haios!
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor !
Leeloo - 
la voi toti !
Vrabiuta - 
bebelinei !
Alice - cum e Gizmo 

AndreeaP - pupam nasucul smecheros de Pupi 
Tare faine pozele !

hai ANDREEA, haide bb ! 

Daria &
GIULIA_(2004_08_16)
alice2004 spune:
Io tot flutur la pampoane, doar-doar apare sora Andreei si ne spune ce si cum ... vaz insa ca se mai lungeste asteptarea, asa ca imi continui fluturarea - nu de alta, da un pic de gimnastica nu strica nimanui, si asa nu prea am io timp de asa ceva pacasa !! ![]()
Maria, muci mai sint citiva, rau este ca Andrei neputind sa respire pe nas, tine gura deschisa si automat nasul se infunda de doo ori mai repede ! Bine macar ca sufla fara probleme si miorlaieli !! Florin vad ca se simte si el mai bine, asa ca zic eu ca sintem pe drumul cel bun ! Multumesc de intrebare
si spor la trebi lucratorilor, poate termina mai repede !!!
Gabi, of-f, mai-mai !! Pupici si sanatate multa va dorim !! 
Daria, cum fu intilnirea ? V-ati distrat cu fetele ??
Olivia, pe unde umblati ?? Sinteti OK ??
Dana, hehehe, cool faza cu directoarea ! Pe aici pe la noi acesta este scenariu sefeist !!
Ma bucur ca Ricu este bine si ca ii place la gradi ! 
Ioana,
!! Si aici e soare, sper sa o tina tot asa, sa iasa si copilul meu pafara !! Pupici mindrei ! 
Marcela, si la voi au ajuns mucii ?? Sanatate multa Liei pui ! 
Acusi ma duc sa vad ceva poze si va doresc o zi minunata !
Sint pe aici ... cu deshtul pe efcinciul !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Laura13 spune:
Buna dimineata mamici!
Sunt sora AndreeiM si m-a rugat sa va tin la curent cu ultimele noutati. A fost internata azi dimineata la ora 9 si tocmai i s-a administrat prima jumatate din pastiluta minune sa vina Matei repede. Deocamdata se simte bine, nu are contractii, dar asteptam. Cam intr-o ora ma duc si eu la ea la spital, ii voi transmite ca ii tine-ti pumnii. Doamne ajuta sa fie sanatosi amandoi si sa aiba o nastere usoara!
va mai tin la curent!
Pupici tuturor copiilor si mamicilor!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
maaria spune:
Laura, multumim ca ne dai vesti! Tinem pumnii Andreei, pampoanele sunt suuuuuus! 
Andreea 

alice2004 spune:
Multumim, Laura !! 
Asa ca asteptam bebeeeeeeleeee Matei !! Sa vina pe lume repede, sanatos !! 

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Laura - multumim ! 
Transmite-i toate gandurile noastre bune 

hai ANDREEA, haide bb !

Daria &
GIULIA_(2004_08_16)
g_ioana spune:
HAI ANDREA HAI MATEI!!!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele