LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!
La noi raceala a cuprins intreaga familie... Eu sunt plina de puroi in git, tusesc si mi-am pierdut vocea, tati e mucios si tuseste, Stefan termina azi antibioticul, dar l-a apucat o tuse tare rea...si o tinem tot asa (ca sa fac si rime...). Deci Maria - suntem bine!

Ieri a fost sora mea la mine sa ia "mostenirea" de la Stefan pentru bb Raluca - a fost si la control, dar se pare ca bb inca nu se grabeste - in plus ea are colul foarte lung, deci bb va face o adevarata calatorie! Dr. i-a spus sa mai vina la control in jur de 10, dar dpn-ul ei e 24 septembrie.

Edit - ceva vesti de la Andrea?? Iti tinem pumnii!!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Gabi, aici ar merge vorba aia din reclama..si tu Brutus? naspa rau... familia bolnavioara si cu asa spor va sare randul la iarna:)

ioana, nu mai ai filmulete cu maria? eu am parat-o la toti prietenii cu bunica bate toba...a fost super haios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor !
Leeloo - la voi toti !
Vrabiuta - bebelinei !
Alice - cum e Gizmo
AndreeaP - pupam nasucul smecheros de Pupi Tare faine pozele !

hai ANDREEA, haide bb !

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Io tot flutur la pampoane, doar-doar apare sora Andreei si ne spune ce si cum ... vaz insa ca se mai lungeste asteptarea, asa ca imi continui fluturarea - nu de alta, da un pic de gimnastica nu strica nimanui, si asa nu prea am io timp de asa ceva pacasa !!
Maria, muci mai sint citiva, rau este ca Andrei neputind sa respire pe nas, tine gura deschisa si automat nasul se infunda de doo ori mai repede ! Bine macar ca sufla fara probleme si miorlaieli !! Florin vad ca se simte si el mai bine, asa ca zic eu ca sintem pe drumul cel bun ! Multumesc de intrebare si spor la trebi lucratorilor, poate termina mai repede !!!
Gabi, of-f, mai-mai !! Pupici si sanatate multa va dorim !!
Daria, cum fu intilnirea ? V-ati distrat cu fetele ??
Olivia, pe unde umblati ?? Sinteti OK ??
Dana, hehehe, cool faza cu directoarea ! Pe aici pe la noi acesta este scenariu sefeist !! Ma bucur ca Ricu este bine si ca ii place la gradi !
Ioana, !! Si aici e soare, sper sa o tina tot asa, sa iasa si copilul meu pafara !! Pupici mindrei !
Marcela, si la voi au ajuns mucii ?? Sanatate multa Liei pui !
Acusi ma duc sa vad ceva poze si va doresc o zi minunata !
Sint pe aici ... cu deshtul pe efcinciul !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Buna dimineata mamici!
Sunt sora AndreeiM si m-a rugat sa va tin la curent cu ultimele noutati. A fost internata azi dimineata la ora 9 si tocmai i s-a administrat prima jumatate din pastiluta minune sa vina Matei repede. Deocamdata se simte bine, nu are contractii, dar asteptam. Cam intr-o ora ma duc si eu la ea la spital, ii voi transmite ca ii tine-ti pumnii. Doamne ajuta sa fie sanatosi amandoi si sa aiba o nastere usoara!
va mai tin la curent!
Pupici tuturor copiilor si mamicilor!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Laura, multumim ca ne dai vesti! Tinem pumnii Andreei, pampoanele sunt suuuuuus!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Multumim, Laura !!
Asa ca asteptam bebeeeeeeleeee Matei !! Sa vina pe lume repede, sanatos !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Laura - multumim !
Transmite-i toate gandurile noastre bune

hai ANDREEA, haide bb !

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

HAI ANDREA HAI MATEI!!!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

facem pagina asta numai cu pampoane, da?

Andrea

Matei

Mergi la inceput