Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 5
pussi spune:
quote:
Originally posted by RGE
LAURA referitor la mancare ..toata lumea imi zice ca am ceva la cap...ieri de ex am facut mancare si pt noi si pt ai mei le-am dus si lor cate o oala..au ramas saracii tablou..nu stiu ce am cu mancarea ..fac niste cantitati industriale si se mananca cam un sfert din ea...o fi de la sarcina
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
si eu gatesc asa mult... si apoi le dau la catei!
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
RGE spune:
..pei dati comanda si treceti cu o oala sa luati
..dar tu de ce nu faci??...nu-mi spune ca ti-e lene ..nu fi puturos mare!!..o sa-ti prinda bine ..ia-o usor asta daca nu ai vreo interdictie si trebuie sa stai in patutz
AMR 8 saptamani!!
RGE spune:
PUSSI mama macar tu ai o "scapare" faci si pt cutzulusi..dar eu??...a..fac pt iepure..bine la cat de lacoma si gurmanda e si "gloaba" daca ii arat o oala de sarmale nu cred ca ar refuza.....asta e in stare sa ne manance si urechile cand ii e foame..ar merge o piftie
AMR 8 saptamani!!
bb_yasmi spune:
hy!!
da geanina am tras o speriatura de numai!! dar am facut si exercitiu pe cand se v-a rupe apa pe bune...
mah fetelor asta mica a mea e asa de agitata....nu stiu ce isi scoate un fundulet, un picior da burtica mea e "miscatoare"!! poate ii dau prea mult dulce si de aia...
anca, te asteptam de la dr!! sigur va fi bine, mai ales daca au spus fetele ca au patit si ele asa. eu una nu am patit sa nu o simt mai mult de 2 ore....
flory, ce anume te intereseaza de atestatul de puericultura?? noi il avem!!!
noi trebuie sa facem o "plimbare" de vreo 100 de km si apoi ne-a promis tatai ca scoate fetele la o piza!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
laura1713 spune:
Multzumesc de oferta!
Spre rusinea mea mi-e doar lene. In rest spal, calc, fac curat, dar cu gatitul...
Laura 29+
bb_yasmi spune:
si dupa aia ma mir de unde vin kg......
bubulina noastra
RGE spune:
LAURA ..am o idee..gatesc eu pt voi si calci tu pt noi ca eu nu suport sa calc..
BB pofta buna la pizza..de unde ai luat atestatul pt puericultura..pt tati nu sa stea acasa?
AMR 8 saptamani!!
loub_erika spune:
mai fetelor vreau si eu sa va intreb ceva,da mi rusine ,voi mai aveti orgasme in perioada asta de sarcina...,ca eu am c-am doua pe sapt. si sincer nu stiu daca face bine sau nu..,poate ar trebui sa o intreb pe doctorita?! sau sa ma las de o...me ca de tigari!!voi ce ziceti...?! eu am un apetit de l-am disperat pe al meu!!
29+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
bb_yasmi spune:
roxana este un formular tip care trebuie completat de dr de fam (teoretic trebuie urmat un curs apoi obtii atestatul, dar practic....e alta treaba!!) da sa stea tati aks cu mine in plus 10 zile dupa ce voi naste. mai multe detalii iti pot maine ca acuma tre sa fuggg...........
va pupam!!!
bubulina noastra