Zodia GEMENILOR (16)
Raspunsuri - Pagina 12
blackgirl0 spune:
Simonicutza, bine ai venit printre noi! Cu parere de rau ca te-am trecut asa de tarziu in lista...
Sper ca bebele din burtica este ok si abia asteptam sa vedem in ce zodie se naste (scorpion/sagetator) ![]()
Horoscopul de azi (cam tarziu):
O preocupare pentru casa - va extindeti, mai construiti ceva, renovati sau reparati - bani, trebuie s-aveti sau strângeti si angajati o firma de constructii sa faca treaba ca lumea.
Cel de maine:
Astazi nu sunteti prea comunicativ si ar fi bine sa amanati intalnirile de afaceri sau de natura sentimentala. Va sfatuim sa evitati activitatile care necesita luciditate si putere de concentrare. Acordati mai multa atentie relatiilor cu partenerul de viata!
O seara placuta!
Luna75 spune:
Horoscopul zilei
Va certati prea mult si fara rost cu partenerul de viata si cu cei apropiati sufletului dv. Ei nu merita sa le vorbiti cu asemenea ton, dar sunteti stresat, irascibil, eliberându-va nervii exact pe cine nu merita. Ei va vor întelege, pentru ca tin la dv., dar ar fi pacat sa tensionati atmosfera atunci când sunteti împreuna. Exista suficienti inamici pe care va puteti da „dracii”, deci abtineti-va acasa!
eu una,sunt foarte calma,nu am nici un chef de cearta - insa saptamana trecuta m-am lamentat mai mult decat era cazul
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
doinabita spune:
Esti plin de energie, hotarat si in fruntea tuturor. Acum este momentul sa faci cativa pasi importanti. Ai putea sa-ti imbunatatesti statutul si finantele. Negocierile merg bine, pentru ca ai fler si stii sa convingi.
Doina Bita
Luna75 spune:
ce liniste!
O seara placuta va doresc!
blackgirl0 spune:
Hai ca incet, dar sigur vine si sfarsitul de saptamana! De-ar fi si caald, sa mai ies si eu din casa... 
Horoscopul azi:
"Zi favorabila comunicarii si calatoriilor in interes de afaceri. Pe plan sentimental, iei o decizie care determina schimbari benefice pentru viitor. Seara esti invitat(a) la prieteni. Nu neglija odihna!"
Nu-i asa ca-i fain?
Ma duc sa respect ce spune in horoscop, si anume... sa ma odihnesc! ![]()
Zile cat mai senine!
doinabita spune:
In loc sa te misti de colo-colo, ar fi mai avantajos pentru tine daca te-ai concentra pe un singur lucru deodata si l-ai duce la bun sfarsit, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa revii asupra lui. Cu cat vei termina mai repede treaba, cu atat te vei putea distra mai mult.
La noi e frig!!!eu am program de curatenie, trebuie sa pun si gogonele, gogosari pentru iarna, acum beau cafeaua , apoi ma apuc de treaba.Serviti o cafeluta!

Doina Bita
aurora56 spune:
Buna fetele! Am revenit si eu.Am terminat curatenia in baie dar nu sunt multumita deloc.Am avut un moment cand nu vroiam sa mai vad baia , am terminat noi 
,mesterul ne-a lasat balta si sunt 3 saptamani de cand nu a mai venit nici dupa restul de bani ,nici dupa scule (cred ca nu a mai avut tupeul avand in vedere ce ne-a facut). Acum nu avem bormasina sa montam suporturi si tot ce trebuia montat in baie.
Am facut inschimb saptamana trecuta conservele de iarna si din punctul asta de vedere sunt multumita .
doinabita spune:
Aurora, parca ar fi mesterii astia "vorbiti"sa incurce lumea...
Si eu am facut ieri si curatenie si muraturi pentru iarna.Acum m-am trezit devreme ca sa termin mancarea caci pleaca fata la 12 la Bucuresti si sa ii dau mancare la ea.Voi ce faceti fetelor?
Serviti o cafeluta!E fierbinte!!!!La noi e frig...miroase a iarna...
O saptamana banala, dar care va multumeste tocmai prin calmul si lipsa de evenimente. Va puteti ocupa de acele aspecte pentru care nu ati avut timp pana acum sau va dedicati relationarii cu lumea
Doina Bita
doinabita spune:
Ati ajuns la finalul unei actiuni, dar nu va place senzatia pe care o traiti la sfarsitul acesteia. Va este teama sa luati decizii transante, de parca aveti senzatia ca oricand v-ati putea razgandi
Doina Bita
Luna75 spune:
Horoscopul saptamanii
O saptamana buna pentru Gemeni: au energie si isi fac tot felul de planuri. Aceste planuri sunt legate de toate aspectele existentei: cariera, relatie, stil de viata. E bine totusi ca in domeniul carierei sa nu faca miscari radicale, pentru ca nu sunt avantajati din acest punct de vedere. Un pic de rabdare nu strica. In dragoste, sa nu se bazeze prea mult pe obisnuinta si pe atasamentul partenerului, ci sa incerce sa aduca putin romantism in relatia de cuplu.
In general, majoritatea planurilor pe care si le fac au sanse mari de succes, cu conditia ca Gemenii sa fie mai perseverenti decat de obicei.