Sarcina dupa nastere

Sarcina dupa nastere | Autor: Blanka

Link direct la acest mesaj

Salutare tuturor!
Am nevoie urgent de ajutor din partea voastra...Am un baietel de 6 luni si se pare ca sunt iara insarcinata...
Nu ca acest lucru ar fi o drama, numai ca sunt intr-o mare dilema!Am auzit de mai multe ori ca nu e chiar bine sa pastrezi o sarcina inainte de a trece macar un an intre doua sarcini...
Voi ce stiti despre acest lucru?Mi-e foarte frica sa fac avort...din mai multe puncte de vedere...Va rog daca puteti sa ma ajutati!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns psj spune:

ai nascut prin cezariana? ca altfel nu vad probleme.
am prieteni care au diferente asemanatoare intre fratii lor.
sau britney spears, care are a ramas insarcinata dupa 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Nu vad nici o problema in afara de situatia in care ai avea vreo restrictie de la medic. Stiu o multime de mamici care au ramas la 3 luni, la 4 luni dupa nastere, unele chiar cu cezariana.
Felicitari si sarcina usoara!

Roli 19+ si mamica lui Marc (9 iunie 2006)

http://www.helpsonia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanka spune:

Mersi pt raspunsuri...
Ca in completare: nu am nascut prin cezariana, am nascut normal...Vreau sa precizez ca pe David l-am nascut cu 2.500 kg si ma gandesc sa nu am probleme la fel....ca tare m-am chinuit cu el...
Eu sunt speriata de faptul ca am auzit ca intre doua sarcini e mai bine sa pastrezi un interval de un an pt ca organismul nu ar fi pregatit pt o noua sarcina...Mersi pt ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Nici la mine nu este implinit 1 an intre sarcini. Am ramas insarcinata cand Vladut avea 9 luni. Dar dr. mi-a zis ca nu va fi nici o problema. Iar o cunostinta de a mea are copii cu diferenta de varsta de 1 an si 3 luni, deci tot cand primul bb avea 6 luni a ramas insarcinata. Nu a fost nici la ea nici o problema. Curaj mamico!

Mami 7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Blanka,mama mea a ramas insarcinata cu mine cand sora mea avea 2,5 luni.N-a fost absolut nicio problema!E adevarat ce zici tu,unele femei sunt inca slabite dupa nastere,dar asta nu inseamna musai ca au probleme.Ar fi bine sa vorbesti cu dr,el e cel mai in masura sa-ti evalueze starea de sanatate generala.Succes!Si... felicitari!

Carmilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Dupa ce am nascut-o pe Tea mi-am dorit mult sa raman repede insarcinata. Medicul meu mi-a spus ca am liber la bebe mic atunci cand Tea avea 2 luni! Am tot incercat si am reusit sa raman insarcinata cand Tea avea 11 luni. Imi pare foarte bine si, daca s-ar putea, as ramane din nou insarcinata cu bebe 3 cat mai repede! Nu te mai gandi la avort!!! Asa a fost sa fie! Ai sa vezi ce bine va fi cu diferenta atat de mica intre ei. La inceput o sa-ti fie greu, dar mai tarziu va fi bine si pentru voi, si pentru ei. Sarcina usoara!

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (12+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns comomaria spune:

Felicitari pentru sarcina si iti doresc sa ai un BB sanatos si tu sa ai sanatate si putere ca sa-ti cresti puii. Daca nu ai nascut prin cezariana nu vad care ar fi problema. O sa-ti fie greu cu doi pui mici, dar priveste si partea buna a lucrurilor. Copii tai sunt apropiati ca varsta si cu ajutorul tau pot avea o relatie cu totul speciala. Intre mine si sora mea este o diferanta de un an si doua luni. Pot spune ca ea este prietena mea cea mai apropiata. Acum eu sunt insarcinata cu al treilea copilas. Primii doi copii i-am nascut prin cezariana si fireste cel de-al treilea il voi naste tot prin cezariana. Diferenta dintre ultimul si BB este de 3 ani si o luna. Cand am ramas insarcinata m-am speriat rau de tot pentru ca nu stiam daca pot sa mai fac si al treilea copil - avand in vedere cele doua cezariene. Am fost la medic si pana la urma m-am linistit si totul e OK pana acum. Sfatul meu este sa te prezinti la medic si sa monitorizeze sarcina. Iti doresc sarcina usoara si mult curaj.

Mergi la inceput