palma de la sot!
Raspunsuri - Pagina 7
J G spune:
quote:
Originally posted by saphir
JG, cred ca exagerezi, ca de obicei in postarile tale...
Multumesc, venind din partea ta e un compliment!
Cum situatia s-a rezolvat in familia Analessiei deja despicam firul in 4, dar de dragul discutiei:
dar a fugit sotul meu nervos care l-a apucat pe baietzel, l-a ridicat in sus, a tipat la el, nu stiu ce a vrut sa ii faca ca m-am speriat tare de tot
Asta e ce a scris ea. Sincer nu mi se pare un gest potrivit fata de un copil. E parerea mea, stiu ca e diferita de a majoritatii.
Eu personal nu tip si nu las pe nimeni sa tipe la copilul meu, asa am ales sa o cresc. Pentru mine urlatul este pierderea controlului, sfarsitul argumentelor.
Tipatul mi se pare ceva agresiv la orice varsta. Eu ma simt foarte rau cand cineva tipa la mine si ma gandesc ca un copil se simte mai rau decat mine.
Si imi pare rau sa te dezamagesc dar nu sunt suficient de inteligenta incat sa inteleg necesitatea autoritatii in fata copilului. Exista si alte cai, exista argumente.
Daca vreodata tatal Carlei va avea vreo discutie aprinsa cu ea si nu voi fi de acord cu el voi interveni imediat. Si vom discuta toti 3 pana lamurim problema. Nu in spatele usilor inchise, dupa ce copilul a incasat un scandal.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
J G spune:
analessya uite ma simt nevoita sa mai exagerez un pic pe la topicul tau... sunt de acord cu Elle, vina este impartita dar el este un pic mai vinovat decat tine! Pt ca el a fost agresiv cu copilul (si iti repet, eu reactionam mult mai rau de frica, e ceva instinctiv) apoi tu ai gresit ca l-ai lovit dar totusi intre o palma data de o femeie si una data de barbat e ceva diferenta...
Si cu asta inchei: sper din tot sufletul ca asta sa fie ultimul incident intre voi.
Guestus spune:
quote:
Originally posted by J G
dar a fugit sotul meu nervos care l-a apucat pe baietzel, l-a ridicat in sus, a tipat la el, nu stiu ce a vrut sa ii faca ca m-am speriat tare de tot
si daca era continuarea la poveste ..."am pus mina pe pusca si am tras. de 2 ori fix in capul sotului."...ce extaz era aici....vai ce bine ai facut...ai salvat copilul...la dracu" cu sotu" ...este?
una nu ar zice ca esti nebuna femeie
analessya13 spune:
Pai am discutat si i-am zis ca imi pare rau pentru ce s-a intamplat. Nu mi-a spus nimic, dar stiu ca si lui ii pare rau. El e un tip mai glumet si ia cam totul in gluma.
J G spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
Originally posted by J G
si daca era continuarea la poveste ..."am pus mina pe pusca si am tras. de 2 ori fix in capul sotului."...ce extaz era aici....vai ce bine ai facut...ai salvat copilul...la dracu" cu sotu" ...este?
hihihi... apoi proces, celebritate! In plus, la 30 de ani statutul de vaduva iti da o alura sexy, un jenesecua, ma-ntelegi? Ar merita!
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by Guestusquote:
Originally posted by J G
Elle_seb
analessya13 spune:
Mai oameni buni, dar de ce va place sa deviati de la subiect, vad ca va imaginati tot felul de scenarii.
Eu am postat ce am avut de postat, am primit rsp clare si la obiect, eu zic ca s-a ajuns prea departe, exact cum scria cineva, s-a ajuns sa se despice firul in patru si se creeaza tot felu de scenarii.
Clover spune:
Am o intrebare: de ce in loc sa se duca sa smuceasca copilul nu a urlat la ea :"draga fa plodul sa taca". Ea ar fi fost iritata, dar nu s-ar fi ajuns aici. Deci prima agresare a fost a lui asupra copilului si de aici valul de reactii.
Nu l-as pune pe el la zid pentru ca nu am idee cata experienta are el cu copiii. Am constatat ca multa lume are pretentia de la bebelusi/adulti sa fie oameni mari. In concluzie sotului tau trebuie sa ii repeti ca asa sunt copiii si ca daca ii zgaltai sau tipi la ei o sa faca ce face si el daca il zgaltai si tipi la el, adica o sa riposteze.
E un incident din punctul meu de vedere pus pe seama nervilor. Treceti peste el si nu il repetati. Spune-i sa iti spuna tie daca are probleme cu bebe.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by saphirquote:
Originally posted by violeta69
ma ,toate ca toate,da' pana la copil!!!
eu vad negruu in fata ochilor daca tipa la copil cineva,si daca acel cineva e ta-su...si eu sar!!!
sunt leoaica atunci....nu mai sunt fecioara!!!
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Nu e cazul de discutat aici, dar nu faci bine deloc, daca intervii peste tata in educatia copilului. Pur si simplu ii distrugi autoritatea in fata copilului.
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
pai,normal,nu e de discutat aici...era mai mult o continuare a celor de mai sus...adica a celor scrise pana la postarea mea!!!
apoi,daca e sa discutam strict la postarea in cauza,mi se pare aiurea sa te apuce nervii si sa tipi la un copil de 8 luni,oricat de incet sau de tare ai fi facut-o.....ori din cate stiu eu un tipat e totusi un tipat!!!
imi povestesti mie cum e cu autoritatea in fata copilului?!
cred a nu......
eu cand discut cu tatal copilului meu discut dupa aceea.....
dar,parte cu "leoaiaca" tot ramane!!!......pot sa am privirea unei felinecand vreau....
si repet,era o continuare a ceea ce se discutase inainte....ziceam sa o dau oleaca pe gluma ca sa mai degajam atmosefera...s-a suparat cineva?!
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!