palma de la sot!
Raspunsuri - Pagina 3
analessya13 spune:
Nu ar fi avut nici o relevanta daca as fi ales titlul pe care mi l-ai sugerat tu. Si pana la urma fiecare gandeste pentru el, sau nu?
analessya13 spune:
Si pana la urma ce importanta mai are care a fost primul sa fie pocnit? Sau faptul ca esti barbat te face sa crezi ca doar voi aveti "dreptul" sa fiti primii?
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Da de ce ai pus titlul "palma de la sot" ...de ce nu ai scris "l-am pocnit prima"
Da, sau mai bine "l-am pocnit ca mi-a bruscat copilul de 8 luni si a racnit la el, sa fim intelesi, da?"
Elle_seb
Victoria_mami spune:
quote:
Originally posted by Elle_seb
... Iar ea a reactionat instinctiv, doar e mama, si eu as fi reactionat la fel, poate mai rau.
Asa, si ca sa fie si o cireasa pe tort, dupa gestul ei (cu care, repet, nu sunt de acord), a considerat sotul ca trebuie sa-i intoarca palma, nu? CU COPILUL DE FATA.
Elle_seb
Elle_seb, si cand ea l-a palmuit, copilul tot de fata era...! Nu uita asta!
_
Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by analessya13
Si pana la urma ce importanta mai are care a fost primul sa fie pocnit? Sau faptul ca esti barbat te face sa crezi ca doar voi aveti "dreptul" sa fiti primii?
analessya, eu in locul tau puneam mana pe par dupa acea palma de la musiu.
Elle_seb
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by Desiree2002quote:
Originally posted by Elle_seb
... Iar ea a reactionat instinctiv, doar e mama, si eu as fi reactionat la fel, poate mai rau.
Asa, si ca sa fie si o cireasa pe tort, dupa gestul ei (cu care, repet, nu sunt de acord), a considerat sotul ca trebuie sa-i intoarca palma, nu? CU COPILUL DE FATA.
Elle_seb
Elle_seb, si cand ea l-a palmuit, copilul tot de fata era...! Nu uita asta!
_
Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!
Am spus de la inceput ca nu sunt de acord cu palma data de ea, insa chiar nu se poate vedea padurea de copaci? Si pentru ca ea, instinctiv, l-a plesnit, el trebuia sa faca la fel?
Elle_seb
ileanna spune:
Eu nu i-as fi dat nici o palma.
L-AS FI MUSCAT DE JUGULARA.
N-am zis ce ar fi corect ca nu stiu. Am zis ce as fi facut.
Zi-i ca oxitocina e de vina. Cica e substanta care o face pe mama sa sara la gatul unei creaturi de 10 ori mai mare fara sa o influenteze disproportia de forte. Daca puiul este amenintat.
Never say NEVER.
babyblue spune:
quote:
Originally posted by ileanna
Eu nu i-as fi dat nici o palma.
L-AS FI MUSCAT DE JUGULARA.
N-am zis ce ar fi corect ca nu stiu. Am zis ce as fi facut.
Zi-i ca oxitocina e de vina. Cica e substanta care o face pe mama sa sara la gatul unei creaturi de 10 ori mai mare fara sa o influenteze disproportia de forte. Daca puiul este amenintat.
Never say NEVER.
BRAVO ILEANA!:)))
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))