palma de la sot!
Raspunsuri - Pagina 11
pitzinuca spune:
quote:
Originally posted by babybluequote:
Originally posted by pitzinuca
cum au spus si fetele, tu trebuie sa te duci si sa iti ceri iertare prima pentru ca ai ridicat mana prima.
si eu am reactionat dur la un moment dat fatza de sotul meu si nici macar nu mi-am dat seama sa imi fi cerut scuze... iar sotul meu a fost ranit de reactia mea...
si lasa-l in continuare pe tatic sa se duca la baietel sa il linistesca. sa stii ca cel mic poate plange pentru ca vrea sa vina... tati la el nu numai mami.
aseara a reusit. desi cu final nefericit. dar urmatoarea intalnire va fi una dragastoasa!
numai bine!
b
parerea mea personala.....si sincera...e ca nu EXISTA tampenie mai mare decat sa cersesti iertare de la un barbat.
mare anuntz mare pentru babyblue:
in urma unor studii facute de cercetatorii de la universitatea americana Menaremen, s-a dovedit limpede si irevocabil, ca BARBATII E SI EI OAMENI!!!
ia repeta-ti asta de trei ori pe zi inainte de mesele principale, si viata iti va fi mai usoara.
hai sa traim si frumos sa-mbatranim!
b
Elle_seb spune:
Da, chiar asa, e si el om, ce daca a plesnit-o o data? Sa-si ceara iertare. A, si cateva matanii pentru iertarea pacatului ca a ridicat mana la barbatul ei.
Elle_seb
pitzinuca spune:
quote:
Originally posted by Elle_seb
Da, chiar asa, e si el om, ce daca a plesnit-o o data? Sa-si ceara iertare. A, si cateva matanii pentru iertarea pacatului ca a ridicat mana la barbatul ei.
Elle_seb
subscriu!
b
babyblue spune:
quote:
Originally posted by denizelquote:
Originally posted by analessya13
Poti fi tu rautacios cat vrei, dar nu tine. Ai ajuns prea departe cu imaginatia, dar stii ce iti spun:? nu sunt toti la fel, draga GUESTUS. Poate tu esti unul dintre aceia si de aia gandesti asa, dar pe pamantul asta mai sunt si barbati care se gandesc la familie, is platesc datoriile la banca si multe altele. Nu la toti le zburda, dar voi romanii sunteti cam toti la fel. Aici, situatia e un pic diversa, iar faptul ca ne-am dat o palma unul altuia, deocamdata nu inseamna nimic. Pana la urma depinde de noi ce si cum.
Ehi, dar tu rpd ai sarit calul, pai ce, puteai tu sa gandesti altfel???????????! poate iti trece. Fac cinste.
Babyblue, o vacanta la Roma, ceva? Plateste el! Sigur! :-))
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
culmea e ca plec pt o specializare la roma. pt care primesc si bani de la firma care ma trimite.:)) nu-i nevoie sa plateasca nimeni.:)))
insa dc vrea sa ma scoata la roma la capuccino...poate ii fac o concesie si accept sa mi-l plateasca.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
babyblue spune:
quote:
Originally posted by pitzinucaquote:
Originally posted by babybluequote:
Originally posted by pitzinuca
cum au spus si fetele, tu trebuie sa te duci si sa iti ceri iertare prima pentru ca ai ridicat mana prima.
si eu am reactionat dur la un moment dat fatza de sotul meu si nici macar nu mi-am dat seama sa imi fi cerut scuze... iar sotul meu a fost ranit de reactia mea...
si lasa-l in continuare pe tatic sa se duca la baietel sa il linistesca. sa stii ca cel mic poate plange pentru ca vrea sa vina... tati la el nu numai mami.
aseara a reusit. desi cu final nefericit. dar urmatoarea intalnire va fi una dragastoasa!
numai bine!
b
parerea mea personala.....si sincera...e ca nu EXISTA tampenie mai mare decat sa cersesti iertare de la un barbat.
mare anuntz mare pentru babyblue:
in urma unor studii facute de cercetatorii de la universitatea americana Menaremen, s-a dovedit limpede si irevocabil, ca BARBATII E SI EI OAMENI!!!
ia repeta-ti asta de trei ori pe zi inainte de mesele principale, si viata iti va fi mai usoara.
hai sa traim si frumos sa-mbatranim!
b
merci merci...
unii E oameni
unii nu.
pt aia care nu E oameni, am eu ac de cojocul lor cu reguli sau fara reguli.
aaa si nu m-ai convins, io tot nu o sa-mi cer iertare de la un barbat. sic.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
herra spune:
mie asta imi scapase: te-a palmuit cu copilul in brate (de 10 kg, motivul pt care te-ai dezechilibrat)??
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Guestus
da EL e vinjos?...ca bebe are 4 luni si 10 kg...
Cea mai buna observatie pe topicul asta pina acuma....
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
saphir spune:
quote:
Originally posted by analessya13
Ah, si inca ceva. Voi, toti romanii, va enervati numai cand e una la mijloc, alte motive nu mai sunt? Intreb si eu ca de ceva timp nu mai stau in tara si nu mai stiu cum stau lucrurile. Sau tu vb din propria-ti experiente, am uitat. Imi cer scuze, stii eu mai nou sunt cu scuzele.
Analessya, nu-l lua in serios pe Guestus, el glumeste si numa` gura e de el pe aici, in rest e pisoi, ca doar dupa cum vezi, ii place la o barfa, cu fetili
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
analessya13 spune:
Herra, vad ca ti-au scapat cam multe. Bebe are 8 luni, nu 4.
As ruga moderatorii sa inchida subiectul ca vad ca nu mai are rost sa ne intindem asa aiurea la discutii. Credeam ca unii sunt seriosi, dar vad ca de multe ori se scrie doar de dragul scrisului.
Mersi celor care intr-adevar m-au inteles, restul e apa de ploaie.
So, dragi moderatori, va rog sa imi inchideti subiectul caci situatia s-a finalizat.