Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 17
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmiquote:
Originally posted by gugushtiuc
GUGU22+
Iris/
Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
gugule, sa inteleg ca ai 2 bebei???? sau.......
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami30+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
GUGU
22+
Iris/
Alex 
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
Carmilia spune:
Buna,fetele!Nu imi raspunde chiar nimeni?!?Ati facut sau nu pauza intre 2 cutii de vitamine?Va pup
Carmilia
20s4z
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Carmilia
Buna,fetele!Nu imi raspunde chiar nimeni?!?Ati facut sau nu pauza intre 2 cutii de vitamine?Va pup
Carmilia20s4z
nici eu nu am facut pauza, dar acuma am inceput sa iau cate una la 2 zile, asa din propria initiativa!!
viitoare mami
30+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by gugushtiucquote:
Originally posted by bb_yasmiquote:
Originally posted by gugushtiuc
GUGU22+
Iris/
Alex
gugule, sa inteleg ca ai 2 bebei???? sau.......
viitoare mami30+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastraNuuuuuuuu, ma gandeam eu ca o sa se ajunga la confuzii. Initial mi s-a spus ca e fetitza, ca sa aflu la 21 desaptamani ca e baietel. Am hotarat sa las ambele carucioare pana stiu sigur ce am in burtica
GUGU22+
Iris/
Alex
ma gandeam ca ai mai facut unul intre timp....
viitoare mami
30+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
Miutza spune:
quote:
Dr tau stie ca faci exercitii pt gravidutze?
GUGU22+
Iris/
Alex
Gugu, da, stie, i-am facut o demonstratie
si a zis ca e ok daca ma simt bine dar sa nu ma apuc de mers pe bicicleta si alte chestii...Miutza
18+http://www.flickr.com/photos/miutza/
http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169
gugushtiuc spune:
Zuzicilor, hai sa va pun o intrebare mai ciudata. Va confruntati careva cu depresia prenatala. Eu nu mai stiu ce sa fac. ma apuca niste stari cateodata(aproape zilnic) de imi vine sa urlu
, dar fara sa ajung sa dau apa la soareci. Am ajuns sa nu mai suport sa stau in propria-mi casa, oriunde mi-e mai bine dar nu acasa. Cel mai greu mi-e sa stau singura. Eu ma asteptam sa am o stare de euforie pe parcursul sarcinii, dar vad ca e invers.
GUGU
22+
Iris sau
Alex 
Lala_D spune:
Gugu astia mami sunt hormonii de sarcina
. Veste buna este ca trec, vestea proasta este ca sunt nesuferiti rau.
Incearca sa te relaxezi cu chestii care tie iti plac mult : citind o carte buna, iesind cu prietenii, vizionand o comedie, facand o baita, ascultand muzica sau mancand o ciocolata mare, mare ...etc 

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2
)
kalosalina spune:
Gugu hai sa facem schimb. Tu vii la servici in locul meu si eu stau acasa. ![]()
Nu am chef de nimic si m-a mai luat si o durere de cap...
A venit Bebica!!!
18+ 
zeririlouiza spune:
Gugule sa stii ca si eu am vrezut ca va fi euforic sa fii insarcinata dar numai ganduri negre si stari de rahat am si eu
Louiza
19s + 60% 
candvine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
09 septembrie 2007