Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 17
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmiquote:
Originally posted by gugushtiuc
GUGU 22+ Iris/ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
gugule, sa inteleg ca ai 2 bebei???? sau.......
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
Nuuuuuuuu, ma gandeam eu ca o sa se ajunga la confuzii. Initial mi s-a spus ca e fetitza, ca sa aflu la 21 desaptamani ca e baietel. Am hotarat sa las ambele carucioare pana stiu sigur ce am in burtica
GUGU 22+ Iris/ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
Carmilia spune:
Buna,fetele!Nu imi raspunde chiar nimeni?!?Ati facut sau nu pauza intre 2 cutii de vitamine?Va pup
Carmilia20s4z
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Carmilia
Buna,fetele!Nu imi raspunde chiar nimeni?!?Ati facut sau nu pauza intre 2 cutii de vitamine?Va pup
Carmilia20s4z
nici eu nu am facut pauza, dar acuma am inceput sa iau cate una la 2 zile, asa din propria initiativa!!
bubulina noastra
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by gugushtiucquote:
Originally posted by bb_yasmiquote:
Originally posted by gugushtiuc
GUGU 22+ Iris/ Alex
gugule, sa inteleg ca ai 2 bebei???? sau.......
bubulina noastra
Nuuuuuuuu, ma gandeam eu ca o sa se ajunga la confuzii. Initial mi s-a spus ca e fetitza, ca sa aflu la 21 desaptamani ca e baietel. Am hotarat sa las ambele carucioare pana stiu sigur ce am in burtica
GUGU 22+ Iris/ Alex
ma gandeam ca ai mai facut unul intre timp....
bubulina noastra
Miutza spune:
quote:
Dr tau stie ca faci exercitii pt gravidutze?
GUGU 22+ Iris/ Alex
Gugu, da, stie, i-am facut o demonstratie si a zis ca e ok daca ma simt bine dar sa nu ma apuc de mers pe bicicleta si alte chestii...
Miutza 18+
http://www.flickr.com/photos/miutza/
http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169
gugushtiuc spune:
Zuzicilor, hai sa va pun o intrebare mai ciudata. Va confruntati careva cu depresia prenatala. Eu nu mai stiu ce sa fac. ma apuca niste stari cateodata(aproape zilnic) de imi vine sa urlu, dar fara sa ajung sa dau apa la soareci. Am ajuns sa nu mai suport sa stau in propria-mi casa, oriunde mi-e mai bine dar nu acasa. Cel mai greu mi-e sa stau singura. Eu ma asteptam sa am o stare de euforie pe parcursul sarcinii, dar vad ca e invers.
GUGU 22+ Iris sau Alex
Lala_D spune:
Gugu astia mami sunt hormonii de sarcina . Veste buna este ca trec, vestea proasta este ca sunt nesuferiti rau.
Incearca sa te relaxezi cu chestii care tie iti plac mult : citind o carte buna, iesind cu prietenii, vizionand o comedie, facand o baita, ascultand muzica sau mancand o ciocolata mare, mare ...etc
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
kalosalina spune:
Gugu hai sa facem schimb. Tu vii la servici in locul meu si eu stau acasa. Nu am chef de nimic si m-a mai luat si o durere de cap...
A venit Bebica!!!
18+
zeririlouiza spune:
Gugule sa stii ca si eu am vrezut ca va fi euforic sa fii insarcinata dar numai ganduri negre si stari de rahat am si eu
Louiza 19s + 60%
candvine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
09 septembrie 2007