Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (215)
Raspunsuri - Pagina 23
monica70 spune:
MARAKI e facuta in 2000 la Eforie Sud,deci acum 7 ani la 30 de ani.Cred ca in toamna aia l-am si tuns deja.Si cam ai dreptate,pe vremuri era nasol,ca nu erau balsamuri,imi era vesnic incurcat,al meu e aspru si uscat parul si cum era si cretz
Acum as avea mai multe chestii,incepand cu balsamuri,geluri,seruri etc.Numa' chef sa am de el si mie si acum mi-e lene sa ma spal pe cap cateodata
Cat despre craci ... tot 52 de kg aveam si atunci.Inainte de nunta + primul an de facultate (in 1994) ,deci pana la 24 de ani aveam 53-58 kg in functie de anotimp,dupa care am ajuns in vara cu nunta la 50 kg ,de al stres cred ... Abia dupa 2 ani am ajuns la 52 kg si acolo m-am blocat
Si uite gravida ajunsai la 70 si iar am coborat la 52 zici ca-i facatura 
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
monica70 spune:
Am mai pus doua cu "Betty cea urata" : in prima eram intr-a zecea in a doua intr-a saptea,sa vedeti diferenta la par,ce lins era si cum a inceput sa se onduleze,ca am ajuns "piramida lui Keops" din cauza ca fusese impletit peste noapte 
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
Giova spune:
Noi nu am iesit afara, bate vantul si s-a innorat.
il asteptam p[e Clau poate iesim la Mall. eu nu prea am chef oricum.
Moni iti sta bine cu parul lung.
Toanca eu chiar le apreciez pe tipele care si daca ies cu gunoiul se aranjeaza.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Bombonicaaaa spune:
Sal'tare !
Moni mie i-mi place cum erai cu parul lung si mai ales ca acum sunt atatea produse de ingrijire a parului de il faci cum vrei tu 
Hai mai ziceti de'ale modei mai fetelor ca-mi place subiectul
Si mie i-mi venise suca sa fac o schimbare de look dar totusi nu m-am indurat sa-mi tai parul prea tare , l-am facut in scari multeee si l-am suvitat dar tot nu sunt happy cu el , ma gandesc sa-l tai scurt si asa ceva rebel dar inca stau in dubii ca sunt prea grasa si m-ar face si mai si
pana una alta mi-am facut piercing ![]()
Am avut o perioada de cativa ani in care am fost tunsa foarte scurt si eram si blonda , i-mi placea la nebunie , in 2 minute terminam cu aranjatul parului , ceva gel si zburlit cu mana atat si arata super fain , dar ma gandesc ca aveam cu 20kg in minus
si ma aranja 
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
maraki spune:
Bombo unde ai piercing? baga poze cand erai blonda cu parul scurt
Eu make-up bag asa: crema fatza neaparat( nu lipseste niciodata ) fond de ten, anticearcan,pudra, putin fard de obraz,fard pleoape 2-3 nuante,rimel,dermatograf, ruj ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
Bombo vrem poze la freza din prezent si la parul scurt soi blond din trecut.
Maraki pai le folosesti pe toate. eu nu am folosit fond de ten si pudra in viatza mea.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
quote:
Originally posted by maraki
Eu make-up bag asa: crema fatza neaparat( nu lipseste niciodata ) fond de ten, anticearcan,pudra, putin fard de obraz,fard pleoape 2-3 nuante,rimel,dermatograf, ruj
Monica
Zilnic presupun
Bravos,esti super! Si cat dureaza operatiunea? Ca io dimineatza nici lentilele de contact nu mi le pun la ora aia,le pun la birou mai tarziu eventual ... Si beau pe fuga o cana de lapte (incalzit de husband,evident)in timp ce ma incaltz si bag cheile si telefonu-n poseta
De obicei la 6,30 ma scol din pat si la 6,45 ies pe usa apartamentului
De unde make-up??? Nu dau io somnicul pe asa ceva BOMBO eu parca am vazut o poza cu tine blonda mai demult,dar nu mai tin minte daca aia cu parul scurt era,hai baga!
maraki spune:
Giova, fondul de ten si pudra protejeaza tenul de impuritati
Nu pot sa imi imaginez un machiaj fara pudra, pot in schimb sa imaginez un nas lucios ![]()
![]()
![]()
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Moni pai tu ai impresia ca bag machiaj dimineata la 5.00 cand ma duc la smotru? Acolo mor de cald, stau cu usile deschise, daca transpir si mai am si machiaj iti dai seama ce ar iesi? Dimi spalat si iesit pe usa, nu ma vede nimeni acum cand sant cu masina si la rest. foarte rar vine cineva cu treaba.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
MARAKI da' poza nemachiata ai? Hai pune sa vedem diferenta! Ca mie si de asta mi-e,daca obisnuiesti lumea cu o imagine,daca iesi odata din tipar e bai!
Am vazut-o intr-o dimineatza pe mandra lu' italianu' unde am lucrat mai demult,nemachiata si eram cat p-aci sa o intreb daca e bolnava
Noroc ca mi-a soptit femeia de serviciu ca e nemachiata,ca pe ea o intrrebasem ce-a patit tipa 
Cam asa as fi si eu,care-s super palida,daca as fi non stop machiata si deodata as aparea fara machiaj,ar zice lumea ca a sosit stafia
,asa macar sunt obisnuiti cu moaca din dotare!