Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (215)
Raspunsuri - Pagina 19
Giova spune:
am plecat, pe mai tarziu
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
asteryaro spune:
salut.
moni, am ratat venirea la munte, mi-am dorit, dar... din pacate nu s-a putut.
si ma gandeam la freza ta: incearca par pe spate, cu gel cu aspect de par umed (chiar ud), + un machiaj glaciar, ceva gen culoarea mea de la glow + nuante de argintiu. traznet!!!
mai, si io tot cu parul lung. adevarat ca parul scurt intinereste, dar... mai iau o pauza de tinerete
.
io m-am intalnit cu: Ana sebe, Teolinda, Bee, Irina, Pufumic, Dana Ene, Nicole-nevro
si atat de aici. De la aspirante cu fetele din Bucuresti, in 2004, heheeeei, ce vremuri......
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
monica70 spune:
Ioaii, Astery imi imaginez ce horor as arata 

pai am fruntea lata si inalta,crestetul capului tesit ,fatza rotunda,sprancene late si negre si nu mai zic 
Gagici DEEA merge saptamana viitoare la Mamaia ,i-am dat telefoanele celor din zona si aflate in vizita, daca vreti sa o vedeti pe zana mica Daria pe viu! Macar voi sa nu o ratati!
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
monica70 spune:
ASTERY si apropo de machiaj,nu ma machiez deloc si de lene si ca mi se pare ca arat caraghios.In schimb cu parul trebuie sa fac ceva
Macar cand era lung nu ma stresam atat.O coada de cal acolo,un coc chiar, sau spalat si pus un pic de gel si eram ca o oaie beeee despletitaaa 
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
toanca spune:
Si eu traiam cu impresia ca Botezatu e gay......
Monica, de ca ti se pare ca arati caraghios fardata?
Eu numai in weekend (daca nu plec pe undeva) nu ma fardez; nu ma fardez strident, dar acolo ceva, ceva.
Nu stiu cum e sa ai parul lung; nu l-am avut niciodata in cei 30 de ani lung; am avut odata o tentativa de a avea parul lung, dar mi-a trecut repede ca era perioada aia crunta cand nu sta nicicum 
orice i-as fi facut nu statea....
Asa ca in fiecare luna am nu am treaba...ajung la coafor![]()
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
monica70 spune:
http://www.dropshots.com/moni3#date/2006-01-09/23:30:07 aci e o poza de acum cca 10 ani ,eram cu parul prins la spate. Tre sa caut ca aveam si cu "capitza" 
monica70 spune:
TOANCA pai mi se pare caraghios pentru ca nu-s prea obisnuita,adica in afara de crema nu-mi pun pe fatza nimic
nici d-aia decat rarutz.Numai balsam de buze mai pun.Mi se invechesc toate rujurile si fardurile aiurea
.La fel cu gablontzurile
Am zis ca gata le iau cu mine la mare si le port: cercei,bratari etc. Nici nu le-am scos din bagaje,am ramas doar cu cerceii de aur la ureche,cu un inel si verigheta,ca lantzisor nici nu mi-am luat cu mine 
Pe pleoape ma mai faceam pe vremuri,sau cu cate un ruj roz "domestic"
,dar cum rontzai toata ziua,se stergea rapid si parca imi si usuca buzele toate alea .
toanca spune:
Monica, am vazut poza; sincer, te invidiez ca esti slaba, ca poti sa mananci cat vrei tu si cand vrei.
Chestia cu fardatul cred ca tine de obisnuinta; si mie cateodata mi-e o lene sa ma fardez.....noroc ca nu ma fac prea mult (cu prea multe farduri: un pic de culoare pe ploape, un pic de rimel si ruj).
Uite spre exemplu eu nu n-am dat in viata mea cu fond de ten.
Si nici nu intentionez ca am auzit ca strica un pic fata, inchide porii si, in plus, nici nu as stii cum sa ma dau.
Gablonturi nu port nu pentru ca nu-mi plac ci pentru ca nu pot sa port nimic in afara de aur
; am dermatita acuta la contact (si nu glumesc sau nu sunt fitzoasa).
Eu am nasturii de la blugi acoperiti cu leocoplast ca daca ma atinge nasturele pe piele fac niste bube....
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
monica70 spune:
Mie imi plac la nebunie bijuteriile si din aur si din argint si alea de lemn,plastic,din orice,dar cand sa mi le pun,am impresia ca arat impopotzonata
Cred ca am simtul ridicolului prea dezvoltat
In plus,cred ca trebuie sa arati ca scos din cutie ca sa mai porti si gablonzturi si eu ... odata am freza ca naiba,odata nu-s pensata,manichiura cam ioc si tot asa,deci mai gablonzturile imi lipsesc
Si ma si imbrac mai sport,trag blugii pe mine si am terminat treaba urgent
Vorba aia,chelului ii trebuie tichie cu margaritare,sau cum era
tare le admir pe alea in permanetza ca scoase din cutie
Fond de ten mi-am pus odata dintr-o mostra,de curiozitate, sa vad ce iese,dar cum am pus f.putin n-am vazut mare lucru dieferenta 
Biancas spune:
Am ajuns si eu mai repede azi..
dupa ce ma-m plimbat si prin centru si mi-am luat o fusta si o cordelutza. Nelu
cand am ajuns acasa ca toata ziua imi cumpar haine cica
. Acum vreau niste pantofi cu un toculetz mic sa se potriveasca la fusta...
Maraki, eu am avut diclofenac din tub cumparat de la farmacie dar cel preparat e mai bun, are menthol si da caldura aia. Sper sa ii treaca lui Giorgos si cu Voltaren.
Any, faine rochiile dar pt cine are corp
.
Sefa mea mi-a spus azi ca s-a gandit si da o fuga in Moldova si daca ii place rochia si-o cumpara
. Sotul ei e din Radauti si cand merg acasa...a si vorbit la firma si are marimea ei. Cine are bani..are![]()
Botezatu? M-am intalnit odata face to face cu el cand a fost la Mures pe vremea cand era manechim. De multe ori ma intrebam cum naiba nu are o sotie...ori e gay ori afemeiat. Oricum e si si
M-a sunat prietena mea ca i-a facut vaccinul la copil dar e cel simplu, doar antirujeolic fara nimic.
Am facut rost de Priorix si am sunat la cabinet si azi ni-l face...la 6.45 mergem la medic pt vaccin
. Sper sa nu aiba reactii ca eu tot la Silvi ma gandesc cat a tras-o cu Alain.
Restul, 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...