Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (215)
Raspunsuri - Pagina 12
Giova spune:
Mira faine poze si mortale inventii
.
fug sa-l pun in pat.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Biancas spune:
Giova, Marco adorme ca finul meu..oriunde...
Ar trebui sa ma laud si eu cu o chestie dar parca vad ca iar e gresit interpretata si va spun sincer ca nu am obiceiul sa mint.
Eu consider ca copilul are loc in patul lui nu alaturi de parinti. Finul meu de o vreme dormea cu parintii in pat. De fiecare data eu cu gura mare ii spuneai prietenei mele sa nu il mai culce cu ea ca se invatza cu ei dar...nu a ascultat. Bun...de o vreme deja s-a plans ca iar nu mai doarme singur si adoarme la ei in pat si il muta. Sambata ne-am intalnit si am intrebat daca mai doarme cu ei in pat si a zis da, a incercat dar nu a reustit...
La care i-am ideea sa faca totusi ceva ca nu e normal si nici ei nu se odihnesc.
I-a venit stralucita idee sa ii puna perna in patutul lui. De sambata seara a dormit copilul singur si a doua zi s-a cerut singur in pat sa faca nani.
A doua zi m-a sunat si mi-a spus si a spus ca sigur s-a speriat de mine ca am tot comentat ca doarme cu ei
.
Ei merg in concediu in 18 sept si s-au gandit sa ii schimbe patul dupa ce vin din concediu si poate va dormi singur...
Dar uite ca nu a fost nevoie de asta
.
Masuri sunt...sa vrei trebuie in orice.
Si asta asha ca o paranteza ca uneori sfaturile mele sunt bune pt cine vrea sa asculte sfaturi.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
asteryaro spune:
Moni,Razvan al meu este darnic. Si bland. Dar nu-i mamos deloc, si Doamne ce mi-ar mai place.
Bona/menajera nu mai am de o luna fix, are pb. de sanatate si-am pus-o pe liber.
La cresa mergem cu target anume: daca in 2 luni maxim nu vedem nici un progres la limbaj, trecem la atac. Pana atunci, mai vedem si Doamne ajuta!
Si noi lucram la bebe2, asa ca Mirela "curaj gaina, ca te tai". Sa fie intr-un ceas bun cele doua liniute si la aia palida da-i vitamine fata, sa fie mai rosie in obraji.
Denisa, sanatate multa lui Alex.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
miraklucker spune:
Iete mai primii si eu o stea
.....azi am fost guraliva!
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Biancas spune:
In seara asta am vrut sa ii dau tricoul jos lui Dani si a inceput sa se zbata sa nu ma lase. Si l-am dat jos pana la urma cu forta si m-a lovit cu mana peste fatza
. L-am certat si a pus ochii in pamant. Asa face cand il cert si cand stie ca nu a facut bine ce a facut.
A..si ieri a facut aceeasi faza, seara la culcare a facut figuri la tricou dar fara sa loveasca.
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
asteryaro spune:
Bianca, constat, cu reala placere, ca te-ai schimbat foarte mult de cand cu avertismentul ala rosu: esti cu mult mai maleabila si intelegatoare si mai observ ca ti-ai ratacit bata, nu-i asa? Bravo.
Da, este bine (parerea mea) ca bebeii sa doarma in patul lor. Mie personal o sa-mi para rau ca n-am dormit macar 3 nopti cu puiul meu. Dar stiu ca e bine fiecare cu patul lui. Pe de alta parte, nu critic mamicile care au ales altfel.
Cat despre suzy... eu o mai las. Cat o va vrea el, sau pana ma razgandesc eu. Mie mi-e atat de drag de el cu suzy in gurita. Si nu de aia nu vorbeste el.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
monica70 spune:
ASTERY sa stii ca deja Dianei i-a trecut mamosenia,azi iar l-a chemat pe tati cu ea la nani
Dar sa stii ca e o lingusitoare,de multe ori vine din proprie initiativa si se gudura,ma pupa si imi mai trage bonus si cate un "mammiii".Nu zilnic,dar e figura cand o face. cand o chemi la pupat,nu intotdeauna vrea.Exact ca si cu vorbitul si cu toate.Numai ce vrea si cand vrea ea.Mie mi-ar place sa fie mai blanda,ca-i fetitza (sa vedeti ce scumpa-i Ana lui Bee asa mai blanda!!) dar ce sa ii fac,daca-i zvapaiata si repezita???
N-am inteles la ce atac treceti?S-ar putea sa vezi progres urgent cu vorbitul sau sa dureze un pic mai mult,nu uita ca sunt care chiar pana hat la 3 ani nu se streseaza cu comunicatul.Mai important mi se pare sa vezi ca se distreaza bine in compania copiilor si poate da peste niste gagicutze mai guralive sa il provoace sa le imite
O fi ok ,o sa vezi!
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
Biancas spune:
Nici eu am dormit cu Dani in pat decat de cateva ori.
La Bran a fost ultima oara ca am dormit toti trei in pat 2 ore de amiaza. In rest..in patul lui. Daca am dormit de 5 ori cu el e mult.
Mi-a fost tare drag sa dorm cu el in pat dar...mai astept sa creasca, sa inteleaga ca acolo e locul lui si daca vrea sa doarma cu noi o face pt o noapte doar. Am si poza cu el dupa ce ne-am trezit..mirosea atat de bine a bebe
In Turcia a dormit cu Nelu in pat, eu singura si Sandra singura.
In Turcia a cazut in 2 nopti din pat dar nu a patit nimic. In a treia noapte a pus Nelu patul la perete si a fost ok. Nu i-a trecut prin cap mai repede
Bianca
Biancas spune:
Dani de o sapt de cand ma striga "mami" o face zilnic de cel putin 20 ori...mai ales ca eu ii raspund "da iubitu". Ne striga prin casa, "mami" tati" si uneori "Nana" mereu face inventarul
Dani e tatos. Acum cand vin de la servici vine intotdeuna la usa sa il iau in brate si se bucura ca ma vede.
Inainte..puteam pleca oriunde ca eram 0 pt el.
Bianca
asteryaro spune:
Pai si io tot la gagicute am speranta, ca data trecuta 2 ii dadeau de-a dreptul tarcoale, pe bune. Una era toata bagata in sufletul lui.
Atac inseamna: orl-ist, psiholog, logoped si tot carnatul de medici.
Mai spun odata (si-am obosiiiit) ca Razvan nici cand era bebe n-a gangurit. Deci... de-o vrea Domnul sa vorbeasca la 3 anisori... io cu cine vorbesc pana atunci? Glumeam, evident.
Dar este groaznic, crede-ma.
Tat-su (ca si mine de altfel) viseaza noaptea: "ce faci, Razvanelu'?" "pai, ma joc, ce sa fac?" ...............................
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)