Bacau?
Raspunsuri - Pagina 3
principe spune:
Cica suntem deja 5!Si numa' 2 din Bc.Nu-i nimic,e bine s'asa.
--------------------------------------------------------------------------------
Editat de - wonderful on 30/08/2007 20:35:15
pai ma frumuselule,tu nu vazusi ca noi avem viza de flotanti si dubla cetatenie cuma adica doar 2 de la bc

monica mami de print
wonderful spune:
Mei,ce ti-e si cu stiinta asta!Cand esti colo,cand acilea.Venezuela e o strada din Bacau?Toate va facurati bacaoance.Noroc ca nu-s din Clevedia sau din Cracaoatzii din deal/vale.Dar pt. voi oricum n-ar fi fost nici atunci vreun impediment.![]()
![]()
![]()
principe spune:
fumusico,
de dragul tau ne schimbam domitilu ,cetatenia ba chiar si sexul![]()
monica mami de print
wonderful spune:
Ptiu,sa nu fii de deochi.Da' stiu ca lupti pe 2 fronturi,nu te lasi,cand cafelesti,cand imi sufli in ceafa,ca,deh,se cheama acuma ce esti din Bc.Pup pt. solidaritate.
fannna2003 spune:
gata principeso...se facu uite ai primit viza de flotant...hai la mama sa pune stampilutza...
ce zici pretty ne bagam si noi una de venezuela pe str bacaului?
wonderful spune:
In 2 minute imi fac bagajele.La cat e de cald acolo,iti trebuie mai multi chiloti,2 fuste,tricouri...si vreo 100 euro.Ca acolo ne pune gazdoaia la produs.Cel putin asa se lauda acu' vreo 100 pagini.
principe spune:
fetilor aici nu aveti nevoiie de viza ca,caracas sa facut sora cu bacaul ,de imbracaminte nu va faceti griji ca venuezolencele sunt mai exibitioniste si puteti umbla si cu cu..ul gol.
cafea avem de toate soiurili.bautura estem ,mincare estem ,distractie estem,cazare estem.
va astept la ariport.![]()
monica mami de print
wonderful spune:
Forum cu dc estem?Stai pe vine ca venim!Era sa uit, barbati faini estem?Io la mine spanioleste nu stie.No problem?
fannna2003 spune:
pai daca e de toate si moca e super
sa vad daca prin dus-intors ca maine ma asteapta seful la job...acum daca intarzii si eu un sfert de ceas no fi foc
fannna2003 spune:
quote:las ca ne uitam la telenovele si invatam
Originally posted by wonderful
Forum cu dc estem?Stai pe vine ca venim!Era sa uit, barbati faini estem?Io la mine spanioleste nu stie.No problem?