Nastere cu parfum de ghiocei...
Raspunsuri - Pagina 2
Rebiana27 spune:
... Citesc, recitesc si-mi retraiesc povestea, de fiecare data la aceeasi intensitate!!
Au trecut aproape 2 ani de cand am scris-o si 2 ani si doua luni de cand am trait-o... intre timp nimic din viata mea n-a echivalat-o insa, cu ajutorul lui Dumnezeu, peste cateva luni voi alatura acesteia o noua si minunata poveste!
Tuturor cititorilor sa dea Dumnezeu sanatate si impliniri, copilutzi sanatosi caci astfel scriem in cartea vietii cele mai frumoase cuvinte... toate doar din inima izvorate!
mami_dulce spune:
O poveste impresionanta...Sa-ti fie Luca sanatos si cuminte
Lucia mami de dulceata Felicia(16.03.2005) si 5+cine sa fie?
"Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away."
gabitzam spune:
Nu incetez sa ma emotionez si sa plang la fiecare poveste a nasterii pe care o citesc aici! Emotionanta poveste, Rebiana! Sa-ti traiasca puiul, sa ajunga om mare si bun, inconjurat de dragostea si ocrotirea voastra.
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_dulce O poveste impresionanta...Sa-ti fie Luca sanatos si cuminte Lucia mami de dulceata Felicia(16.03.2005) si 5+cine sa fie? "Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away." |
Iti multumesc din suflet Lucia! Voi fii alaturi de voi la odisee si voi citi cu nesat povestile nasterilor voastre!
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui gabitzam Nu incetez sa ma emotionez si sa plang la fiecare poveste a nasterii pe care o citesc aici! Emotionanta poveste, Rebiana! Sa-ti traiasca puiul, sa ajunga om mare si bun, inconjurat de dragostea si ocrotirea voastra. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
Frumos ai spus gabitza! Sa dea Dumnezeu multa sanatate copiilor nostri caci ei sunt comori adevarate, balsame pentru suflet, incantare pentru privire..
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui dcmkarmi Multa sanatate micutzului Luca ! Minunata povestea intalnirii voastre 21+ |
Multumesc frumos!! Si tie sa-ti dea Dumnezeu o nastere usoara ce va sa se concretizeze intr-o poveste superba!
neliaCris spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rebiana27
Multumesc frumos!! Si tie sa-ti dea Dumnezeu o nastere usoara ce va sa se concretizeze intr-o poveste superba! I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Frumoasa poveste..sa iti dea DD putere sa o scrii si pe a doua la fel de frumos
deChristian Ionut
5+
Rebiana27 spune:
nelia iti multumesc, asemenea! Bebe cu numarul 2 va veni pe lume tot in luna in care mireasma firava a ghioceilor se va raspandi in simtire... si sper din suflet sa aiba parte de o poveste minunata a nasterii!
Sarcina usoara si tie iar nasterea celui de-al doilea copil al tau sa fie balsam sufletelor voastre!