Durerea unei pierderi de sarcina (35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Liana30Te plac draga si fara dinti

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Noi am fost la biserica duminica pentru prima data. Am pus poze sa vedeti si voi, o fost tare fain. Ingrid o fost tare cuminte, o dormit tot timpul.
Michelle ai facut test??? Vezi ca io am zis ca tu curand. Hai sa vedem am avut dreptate sau nu.
Ale ma bucur sa aud ca ai asa barbatel minuant. O sa ma bucur cand o sa aud ca o sa aveti si un bebe minunat.
Mav ce mai face printisorul? Tare draga imi esti tu mie.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Vad ca is numai eu aici.
Noapte buna minunatelor!

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

cristina26 nu fugi mama, ca nu esti singura, mai sunt si io .Tocmai m-am uitat la pozicile noi, frumoasa tare printesa ta,o faci doctora ca pe taticul ei? Si camera tare placuta, se potriveste tare bine totul. Cum s-a simtit la biserica, a fost cuminte?

Poze noi nunta

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia multumim pentru noul capitol! Sper din inima sa treci cat mai multe gravidutze pe lista!
Cristina26 iti multumesc frumos pentru cuvintele tale!Sper sa ne ajute DD si pe noi sa avem cat mai curand un copilas!
Am vazut pozele de la biserica!Si ce camera are mica printesa!I-am arata-o si sotului pe Ingrid,asa mult i-a placut,zice"uite mah,cat e de frumoasa!"S-a inmuiat tot!E isi doreste foarte mult o fetita si abia asteapta sa se intample minunea si la noi!
Michelle cand faci un test?Facem galerie pentru tine Ce mult imi doresc sa fii gravidutza!Ai vazut ca Flavia are o presimtire,asta inseamna ca e de bine!
Monysorescu si Danaflor imi pare rau ca ati trecut si voi prin aceasta durere! Este foarte greu dar trebuie sa incercati sa mergeti mai departe pana reusiti sa va impliniti visul de a fi mamaici.Multa bafta va doresc!
Liana nu am sa te mai uit,ai sa vezi!
Lau-Meli bine ai revenit!Ne-ai lipsit!
Laura multa bafta maine la eco!Imi inchipui ce emotionata esti ca-l vezi pe bebe,fii optimista ca totul va fi bine.Noi iti transmitem toate gandurile bune!Te asteptam cu vesti!

Fetelor,va pe toate,am sa scriu maine mai mult pentru ca acum mi se inchid ochii de somn! Noapte buna!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

sunt si eu pe-aici cu multi pupici si cu ca nu reusesc sa scriu mai des.
mooaaaaa.....ce activitate intensa azi aici...asta nu poate fi decat de bine.
liana mama, as vrea eu sa umblu prin orice alte locuri...dar din pacate nu umblu decat la servici si acasa, rupta in doua.

dragelor, speram sa vad numai liniute rosii in fata ochilor dar, poate maine...poimaine, veniti si cu vestile bune.
eu cred ca sunt deja in z31, inca nici un semn dar nici n-am curaj sa fac un test. nici n-am cumparat macar unul. cred ca mai stau o zi, doua.
ma duc in urma sa mai citesc si poate reusesc sa va mai scriu, ca in seara asta stau si eu mai tarziu....ca e meci si oricum n-am sanse sa dorm.

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Dupa cum vedeti, recuperez.
Vad multa activitate pe aici si imi place.Am intrat sa va spun noapte buna!
L5845-ce cuvinte frumoase. M-ai emotionat. Ai dreptate, ar trebui sa pretuim fiecare clipa, sa luam ce e frumos din viata asta si sa nu lasam pe nimeni si nimic sa ne scoata din ritm!
dan_ny -tin pumnii. Incep pt tine , Michelle si celelalte fete!
cristina26-ce frumoasa e camera printesei. Sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea!
Va pup pe toate!

myry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna seara fetelor. Cum sunteti ? Noi ne-am intors din vacanta, mai obositi ca inainte. Si am dureri de spate si sub stern, cred. In rest suntem OK, am inceput serviciul, trebuie sa ma acomodez , noroc ca am adus-o pe mami la noi, si am scapat de curatenie si mancare.
Merg sa citesc din urma. Va pup.

P.S. Cine imi schimba si mie nr. de sapt. din listuta, si sa-mi adauge caruciorul roz ? Multumesc.

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

Cum creste motanica nostra 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

blueeyes merci mult, si voi mi-ati lipsit tare mult, dar a fost bine si cu ai mei, ca mi-era dor de ei, sa vina aici.
dan-ny asa e la noi se pare, cand se scrie de se duc capitolele ca alergate, cand e liniste de concediu.Tin pumnii sa te rateze rusii de luna asta .

Poze noi nunta

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Cristina26, am vazut si eu noile poze, impreuna cu Sebi: "Inghi-Caterina" (cum a botezat-o Sebi) este absolut superba!!! Ne-au placut tare mult si camera ei si lucrusoarele ei si tot! Nici nu stii cat de mult mi-ar fi placut s-o pot tine putinel si eu in brate pe micuta ta!
In seara asta am vizitat o bebelusa nou-nascuta si am fost atat de emotionata s-o tin in brate, sa-i simt trupusorul mic si caldut langa inima mea, ca abia mi-am stapanit lacrimile. Mi-am dat seama ca am uitat de tot cum era Sebi cand era bebelus... si ca inca nu m-am "lecuit" de dorinta de-a mai avea inca un bebelus!

Imi pare rau ca au aparut fete noi.... si inca nu anunta niciuna dintre voi II (probabil ca de duminica, luni incolo....?! sper sa vina avalansa de vesti bune!)...
Monysorescu si Danaflor, puteti sa va deschideti sufletele... noi toate am trecut prin momente grele... am avut multe suisuri si cobarasuri... dar e atat de bine ca ne avem unele pe altele!

....Sunt atat de nervoasa, dragelor, ca-mi vine s-o strang de gat pe tipa care s-a ocupat de materialele publicitare ale firmei noastre, cu care ne vom prezenta vineri si sambata la un targ specializat... Efectiv si-a batut joc de noi... si e atat de tarziu, ca nu mai putem face nimic acum... Si eu si asa eram agitata de cateva zile (nu mi-a trecut, din pacate), acum imi vine efectiv sa explodez de nervi....
... Nu stiu cum pot fi altii atat de nesimtiti... eu cand ma ocup de un proiect, dau ce-am mai bun in mine, ca asa sunt eu...ca si cum "proiectul" ar fi copilutul meu.... Sunt atat de suparata... de dezamagita... si pe deasupra... eu am fost cea care am recomandat-o sa se ocupe de problema respectiva..... intr-un fel ma simt responsabila pt incident... imi vine sa-mi dau palme...
...In halul asta merg eu acum la culcare.....

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput