unde va faceti unghiile ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Tot acasa mi le fac si eu, m-am obisnuit si chir si french-ul imi iese grozav.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Acasa. Perseverentza e mama invataturii! Mi le fac cred, mai bine decat mi le-ar face cineva la salon. In plus, mi-a spus cineva ca sterilizatoarele de le folosesc prin saloane sunt un fel de apa de ploaie , nu's extrem de eficiente.Acum depinde si de salon..

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Dau cam 300 de mii (lei vechi) si ti le curata cu niste pile electrice (nu ma pricep cum se numesc ) dar fetele sunt profesioniste si mie chiar imi place.

quote:
Originally posted by unboticutz

amyarabella, cat dai in plaza? pielitele ti le imping sau cum?
mie mi-e teama de hepatita si evit sa merg la salon dar nici nu-mi place sa le fac singura. e un chin; imi vine sa le smulg sa nu mai creasca.

---------------------------------------
common sense is not really so common

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Si eu mi le fac tot la salon. Mi le fac fetele cu freza. 15 lei ma costa manichiura si 17 lei pedichiura. Mi-am pus si unghii false de curand. M-au costat 100 lei. Sun multumita de ele, dar ma incomodeaza la tastat

http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Si eu mi le fac tot acasa cand am timp daca nu merg din cand in cand la European Beauty Salon de pe Decebal.Mie imi place sa merg acolo si sunt multumita de fete care ma cunosc.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mi le fac acasa din cauza lipsei de timp. NU am cand sa ajung la salon, plus ca trebuie sa am in permanenta unghiile taiate scurt.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput