Discutii despre clasa I

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dcop spune:

Buna dimineata parinti de scolari
cum va descurcati in prima saptamina de scoala?

Pentru noi prima zi a fost foarte frumoasa sa vedem azi cum s-o descurca. Ieri i-a placut la scoala ca n-a stat decit o ora si ceva, timp in care s-au uitat pe carti si au mincat ciocolata pe care au primit-o in loc de floare(stia Doamna ca o sa le placa mai mult). Cind a iesit a zis ca-i place la scoala, ca-i place invatatoarea, ca e distractiv sa mergi la scoala - sa vedem cit o tine.
Dupa scoala a mers si la afterschool unde au avut parte de o mica petrecere, si-au cunoscut colegii si invatatoarea de acolo, si se pare ca i-a placut si acolo ca atunci cind ne-am dus sa o luam acasa nu mai vroia sa plece.

Azi avem si noi sedinta, astept sa vad ce trebuie sa cumparam: banci, scaune, tabla, dulapuri, avem de raschetat parchetul....si rechizite.

Mult succes scolareilor nostri

Mergi la inceput

Pentru noi prima zi a fost foarte frumoasa sa vedem azi cum s-o descurca. Ieri i-a placut la scoala ca n-a stat decit o ora si ceva, timp in care s-au uitat pe carti si au mincat ciocolata pe care au primit-o in loc de floare(stia Doamna ca o sa le placa mai mult). Cind a iesit a zis ca-i place la scoala, ca-i place invatatoarea, ca e distractiv sa mergi la scoala - sa vedem cit o tine.
Dupa scoala a mers si la afterschool unde au avut parte de o mica petrecere, si-au cunoscut colegii si invatatoarea de acolo, si se pare ca i-a placut si acolo ca atunci cind ne-am dus sa o luam acasa nu mai vroia sa plece.

Azi avem si noi sedinta, astept sa vad ce trebuie sa cumparam: banci, scaune, tabla, dulapuri, avem de raschetat parchetul....si rechizite.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Scuze se pare ca am postat la nesfirsit. Am avut ceva probleme si aseara si azidimineata mie imi spunea ca nu poate sa acceseze pagina ca e legatura proasta si cum eu nu prea ma pricep la calculatoare...
Imi cer scuze inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Felicitari noilor scolarei! Victor al meu are deja experienta de 2 saptamani, face deja teme si e plin de gravitate cand vorbeste de scoala! Cand ma uit la el ce micut e (6 ani si 2 luni) si ce bine simte acolo in banca lui nici nu-mi vine sa cred!

Ce repede trece timpul!!! Parca ieri il scotea nenea doctorul din burtica iar el tinea strans cordonul ombilical in manuta! D-atunci am stiut ca o sa fie un copil hotarat si luptator, dragul mamei.

Pupici,

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

este cineva dintre voi la scoala 171 din Buc? noi acolo suntem
suntem fffff multumite de d-na invatatoare, si eu si Maria, ea cel putin e atat de incantata incat nu zine absolut nimic cand o trezesc dimineata(ea care nu se trezea decat cu scandal in fiecare dimineata la gradi)..e foarte entuziasta..sper s-o si tina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Ieri Andrei a stat pana la 12 fara 10 la scoala, si astazi la careu doamna ne-a spus ca boboceii s-au cam plictisit, asa ca toate clasele I vor sta doar pana la 11 ( doar saptamana asta).
In clasa i-a lasat sa se exprime singuri pe un caiet cu foaie velina (sa deseneze, scrie).
Ieri au venit cei de la Cora cu un concurs, le-au dat fiecaruia cate un carton cu un dovleac schitat, pe care sa-l coloreze fiecare cat mai ingenios (folosind si alte materiale, gen frunze, hartie, etc) - asa ca aseara cu asta ne-am ocupat.
L-am inscris si la semi-internat, este o doamna invatatoare mai in varsta (probabil iesita la pensie), care se va ocupa de ei, este platita de la primarie ni s-a spus, si li se da copiilor si un sandwish. O sa inceram aici, dc nu va merge, vom cauta si alte solutii. Eu nu am cu cine sa-l las pana seara zi de zi, mai sunt si zile cu bunici disponibili, dar nu mereu (of!)

La voi cum au fost primele zile?

Maine avem sedinta cu parintii.

Melina

Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihmir spune:

Pentru ROBERT primele zile au fost de acomodare,au facut cunostinta unii cu altii, cu manualele scolare.Astazi avem sedinta la ora18 si vom vedea ce va fi.Voi reveni cu amanunte.O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kika spune:

Si baietelul nostru a inceput scoala anul acesta, are 6 ani jumate si noi avem impresia ca ii place, isi face lectiile cu seriozitate si se bucura ca merge la scoala. Numai ca ieri am avut o intilnire cu invatatoarea si spre stupoarea mea mi-a spus ca nu stie ce se intimpla cu copilul pentru ca este singurul din clasa care nu este atent, care este cu gindurile in alta parte, mi-a recomandat sa iau legatura cu medicul de familie si cu psihologul scolii, ce sa mai... m-a speriat ingrozitor!!! Noi stim ca este un copil mai cu capul in nori ca altii, dar este un copil bun si nu ne-a facut probleme niciodata. Voi ce sfaturi imi dati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput