Discutii despre clasa I
Raspunsuri - Pagina 7
dora78 spune:
:)
Spor la mutat, Dana! Daca ridic privirea de la monitor si ma uit pe fereastra, vad blocul in care zici ca vei sta. Sau o parte din bloc. Si pe pitica o dai la gradi tot langa Carpati? Ca mai este o gradi si aici, langa mine. Dar cred ca ti-e mai comod sa faci doar un drum dimineata...
Pupici!
Dora, mami de
Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!
mihmir spune:
Buna mamici de scolarei si scolarite.Cum va simtiti? Eu am emotii mari iar copilul meu profita din plin de ultimele momente de vacanta.Ne-am pregatit uniforma ghiozanelul si binrinteles florile.Maine dimineata la ora 9 pentru noi va suna clopotelul pentru prima data si speram sa incepem anul scolar cu bine. Un an plin de succese pentru copii vostri iar mamicilor le doresc rabdare multa si maine sa ne intalnim aici pentru a povesti cum a fost in prima zi de scoala.O duminica frumoasa si linistita.
valipop spune:
Si Maria mea incepe clasa I maine, ea abia asteapta si nu are emotii, dar eu ... mi se strange stomacul cand ma gandesc. Sunt putin dezamagita: o inscrisesem la un anume inv. si am dus destula munca de lamurire cu ea ca va avea dl. invatator nu d.na, in fine a acceptat copilul. Azi shoc - fata mea apare pe liste la o d.na invatatoare cu totul alta persoana decat cea (cel) la care am inscris-o, asta desi am vorbit cu invatatorul la tel (acum cateva zile)sa-l intreb daca e totul OK, daca trebuie cumparat ceva pt. prima zi, uniforma, rechizite etc. Acum ce-i mai spun copilului? Alte explicatii... 
poze
poze 2
mihmir spune:
Noi nu am vazut afisat nici o lista cu copii de clasa intai in schimb o stim pe doamna invatatoare si maine mergem direct la ea.Sper sa nu avem surprize ca iese taraboi.Asa dezorganizare nu am vazut in viata mea,am preferat o scoala foarte aproape de casa si nu stiu cat este de buna.Parerile parintilor sunt impartite si ca totul va depinde de copil,daca nu vrea sa invete pot sa-l duc si in centrul orasului ca tot nu invata.O sa aflam mai tarziu daca am facut o alegere buna pentru copilul meu si sper sa nu fiu dezamagita.SUCCES TUTUROR!
mikim spune:
mai sunt cateva ore doar, si fetita mea va incepe scoala!!!
IMI VINE DE PE ACUM SA PLANG... Nu stiu cum ma voi putea abtine maine...
Eram cu sotul meu si cu fetita azi in metrou. Ni s-a stricat masina si nu am avut ce face. Ne-am adus aminte cum acum vreo 8 ani, tot in metrou, pe vremea cand eram inca prieteni, discutam ce nume vom pune fetita pe care o vom avea... Si acum era langa noi... SI parca era ieri...
Ce repede a mai trecut timpul!!!!
Mihaela, mama Karlei
mihmir spune:
Buna fetelor.De astazi suntem bobocel cu acte-n regula.Suntem clasa IB cu un numar de 18 copii in clasa ceea ce este foarte bine pentru ca doamna va lucra mult mai bine cu copii putini.Fetelor vreau sa va spun ca toate emotiile au disparut deindata ce am intrat in clasa si am vazut bucuria din ochii copilului meu.Dupa o festivitate de deschidere ce o durat cam o ora i-am insotit pe copii impreuna cu doamna in clasa.Aici surpriza! Pe banci statea o floare si manualele scolare noi noute.Robert s-a asezat in prima banca de la usa si a inceput sa rasfoiasca cartile.Era atat de incantat cum nu a fost niciodata si sper s-o tina tot asa.Cat despre rechizite ne trebuiesc caiete cu foi lucioase pe care aluneca mana,fara tuburi de acuarele si avem voie cu stilou sau pix cu gel.Eu sper ca entuziasmul copilului sa se mentina si ca vom avea rezultate bune.Pentru noi miercuri s-a anuntat sedinta cu parintii si vom vedea apoi ce va mai fi.SUCCES TUTUROR COPIILOR SI UN NOU AN SCOLAR PLIN DE SATISFACTII SI BUCURII.
lunna27 spune:
Dora ea acum nu merge la cea de la Carpati,ci la cea din spate de la Orion,dintre blocuri.Cred ca de la anul am sa o mut acolo sus in Darmanesti!Zici ca este langa tine o gradi??
Intr-adevar o sa-mi fie greu cu dusul dimineata,ca o sa am de mers,dar n-am ce face!
La al meu,cel mare zice ca i-a placut prima zi,om vedea cum se descurca pe parcurs!
Dana,mami de
Ana Maria(6.09.2004)si
Paul Marian(8.09.2000)
dora78 spune:
Am fost si noi azi in unica, singura PRIMA zi de scoala... A avut Ami emotii, si tati... mami a bocit in fata DVD-ului cand a vazut inregistrarea... in fine, "tacam complet". Fi-mea zice ca maine are emotii si mai mari, ca ramane acolo toata ziua... Va fi bine pentru toti copiii!!!
Dana, este o gradi buna chiar cum intri pe Al. Ulmilor, in spate la primul bloc cu 4 etaje, pe dreapta. Ami acolo a fost 4 ani si a fost ok.
Succes piticilor!!!
Dora, mami de
Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Azi a plans Dani cand l-a lasat fratele lui la scoala, mai plangea si o fetita, colega de clasa. D-na invatatoare vine sa-i ia de la poarta scolii si-i duce in clasa, la plecare tot dansa i-aduce, nu-i lasa singurei. Sper sa se obisnuiasca repede.
Maine avem sedinta cu parintii, nu le face uniforme, doar veste, si urmeaza sa hotaram culoarea maine.
Dcop, am gasit stiloul pt. stangaci. E f. bun, si marca conteaza.
Deocamdata d-na a zis sa aiba la ei doar un caiet mic cu foaie velina si creioane colorate, desi azi i-a chemat si cu manualul de matematica si Abecedarul.
Succes in noul an scolar boboceilor.
http://community.webshots.com/user/viki39
LoraG76 spune:
Dora, bafta in continuare la scoala! Zice ca mai vrea pana la urma?
Noi am inceput gradinita, a plans putin mai ales ca plangeau multi altii...educatoarea a zis ca din cauza altor plangaciosi s-a mai smiorcait si ea. Oricum, important e ca a vrut sa mearga si azi..de-acum s-o vedea ce si cum!
Lora, mami de IUSTINA