Discutii despre clasa I

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Dana, la ce scoala merge Paul?

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihmir spune:

Buna dimineata fetelor.Am si eu o intrebare:Stiti cumva le trbuie copiilor in prima zi de scoala aviz epimidiologic caci eu nu am aflat nimic de genul asta.ASTEPT RASPUNS DE LA VOI.VA MULTUMESC.O ZI BUNA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by mihmir

Buna dimineata fetelor.Am si eu o intrebare:Stiti cumva le trbuie copiilor in prima zi de scoala aviz epimidiologic caci eu nu am aflat nimic de genul asta.ASTEPT RASPUNS DE LA VOI.VA MULTUMESC.O ZI BUNA.

La scoala nu mai este necesar acest aviz.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaflo spune:

Nu trebuie aviz ci doar fisa medicala de la gradinita daca nu ai dus-o.Oricum vor fi controlati cred ca din prima zi de o asistenta madicala.Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Dcop, multumesc pt. raspuns,o sa caut si eu prin librarii.
Vio, si tie si mult succes luni.
Eu am vazut listele la scoala ieri, Dani e in clasa a I-a B, dar eu, de emotie, nu m-am mai uitat si cati copii sunt in clasa, sunt doar 2 clase I-a. Mai fac o plimbare dupa-masa.
mamicile si boboceii. Succes luni!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Dora,al meu va merge la scoala aia de la Carpati,nu stiu ce nr e acuma,ca s-au schimbat parca,la dna.inv. Miron.

Merge acolo pt ca noi stam aici la semiluna,la Orion,si ne este mai usor,pe inv lui noi o cunoastem,eu mai putin,sotul mai mult(a fost si invatatoarea lui)acum e ultima ei generatie de copii.

Ami a ta la ce scoala va merge?Nu mai tin minte zona unde stai...

Dana,mami de Ana Maria(6.09.2004)si Paul Marian(8.09.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Dana, Ami merge la scoala 5, la clasa step-by-step. Noi stam chiar langa Dispensarul din Darmanesti, deci foarte aproape de scoala... Langa Carpati e fosta scoala 27. Acum e nr. 8. Succes!!!!!
Noi am batut azi tot targul, i-am luat un trening super, inca vreo 2 bluzite, adidasi, pantofi... si am un mare buzunar... goooolll!!!
Stiti reclama aia la bere? E goooooooolll!!!!

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Dora stiu senzatia cu buzunarul gol,deci in curand vom fi cat de cat vecine de cartier,ca acolo ne mutam si noi in max o luna juma,la blocul ala de caramida,bl 44,in spate de la alimentara.

Dana,mami de Ana Maria(6.09.2004)si Paul Marian(8.09.2000)

Mergi la inceput