filofteia,scrie in josul paginii ce tb facut(la abecedar)....la fiecare lectie,n-ai fost tu atenta....
sa te uiti si sa-mi spui!
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Buna!Eu am fost f.suparata ca n-au facut prea multe la gradinita;dar facem inaint 1-2 semne si se descurca f. bine.Mai greseste unul,doua dar se mai intampla.
Buna fetelor.Noi in caietul special de abecedar avem trecute sunetul si semnul respectiv de ex sunetul e-bucla pe rand si suprarand,sunetul i-grup de bastonase mici rotunjite,legate,sunetul o-ovalul mic,sunetul u-semiovalul mic,sunetul s-zala,sunetul r-noduletul si altele.Filoftea incearca cu baiatul tau sa identifice cuvinte care au un anumit sunet din imaginea respectiva,formulati propozitii cu aceste cuvinte,despartiti in silabe,faceti jocuri de rol,intreaba-l cati copii vede in imagine(fete si baieti)cam in asta consta discutiile pe imagini.SUCCES TUTUROR COPIILOR.
Buna,
Si fi-miu a inceput clasa 1 (aici incep in anul cand implinesc 6 ani) si drept sa va spun am toata admiratia pentru parintii de copii de clasa a 2a. Oare cum au reusit sa supravietuiasca clasei 1?
N-am apucat inca sa citesc toate paginile. Vroiam doar sa va salut!!
Corina