sa fac ceva?
Raspunsuri - Pagina 2
ruxij spune:
Garofitza, sotzul meu i-a zis ca mergem la Sausalito de 4 iulie si ca nu poate veni la ea, dar ma gandeam sa ii zic si eu ca ii multzumesc pentru invitatzie, ca sa vada ca el imi spune tot si sa nu mai faca alte avansuri (sper eu). Desigur ca nu a venit sa "imi ceara voie" ci doar sa imi povesteasca... Oricum, poate mai bine nici nu imi povestea, sa ma enerveze, dar poate ca e mai bine ca imi spune pe de alta parte...
Ruxi
Adela P spune:
Draga Ruxi, parerea mea e sa lasi lucrurile in pace daca sotul tau deja i-a spus ca are alte planuri. Daca te bagi peste el il faci sa arate ca un papalapte si pe ea oricum o doare in cot daca el ti-a zis sau nu(din moment ce ea e genul descris de tine). Probabil va mai incerca o data , de doua ori dar dupa un timp prinde ea ideea. Important e sa stie el cum sa refuze, atata tot.
Mai complicate ar fi treburile daca ea ar fi sefa lui dar asa....
Adela
n/a spune:
Draga ruxij
E o situatie delicata pentru voi ( mai ales daca tipa e sefa lui sau are pile la boss).
Am sa-ti spun si parerea mea dar sper sa nu te superi.
Cred ca sotul tau ar trebui sa rezolve problema fara ca tu sa
intervii intr-un fel sau altul.N-are rost sa te cobori la nivelul ei. Sotul tau putea sa fie mai categoric cu refuzul astfel ca tipa sa nu-si mai faca iluzii. Motivul pe care l-a folosit el
ca sa scape de invitatie poate fi intepretat de ea cumva ca o promisiune ca altadata va
fi disponibil..(i-a lasat o portita cum se spune iar tipa ar putea sa-si faca sperante).
Acum tu nu te supara pe el, probabil ca a fost luat prin surprindere si nu a stiut exact cum sa reactioneze.
Pe de alta parte de unde nu stii, poate tipa vrea sa-i faca o gluma proasta de genul sa mai invite si alti colegi si sa fie o intilnire surpriza ( umor tipic englezesc)sa-l puna intr-o lumina proasta fata de ceilalti ( prea e constiincios, prea e inteligent , prea e sotul model..prea 007).
Eu daca as fi fost in locul lui i-as fi raspuns pe masura cu aceeasi obraznicie: Sigur draga dar pot sa mai aduc inca trei prieteni cu mine??
pa pa Amalia
parpalak spune:
Amalia, da' ce te faceai daca ea zicea "da, sigur!" si la cei trei prieteni??? :)
Nu-i nimic, Sausalito e un loc foarte bun unde sa mergeti de fiecare data cind mai primeste sotul tau invitatii de-astea.
Garofitza spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Eu am sotz doar de doua zile, deci nu cred ca ar indrazni vreo colega sa mi-l invite pe undeva, dar ma pun in locul tau si imi iese fum pe nari! Cred ca m-as duce la birou si i-as zice cateva de dulce! Nu as urla, dar i-as zice vreo doua sa simta de unde bate vantul! Zau! Sa nu lasi asa! Mama lor de parasute!!!
LAURA
Eu nu cred ca as parui colega, ea incearca, daca reuseste bine, daca nu altu' la rand. Cred ca sotul trebuie sa stie cum sa se comporte cand cineva face avansuri sau flirt-eaza cu el.
Ruxi, cred ca si Amalia si Adela au spus bine. Ma repet, cred ca el ar trebui sa vorbeasca cu ea.
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
petruta spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Eu am sotz doar de doua zile, deci nu cred ca ar indrazni vreo colega sa mi-l invite pe undeva, dar ma pun in locul tau si imi iese fum pe nari! Cred ca m-as duce la birou si i-as zice cateva de dulce! Nu as urla, dar i-as zice vreo doua sa simta de unde bate vantul! Zau! Sa nu lasi asa! Mama lor de parasute!!!
LAURA
Casa de piatra ! Laura Nu ar trebui sa fii in luna de miere ? Acolo, citeva zile, singurei...
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
ruxij spune:
Dragelor,
Cum atzi ghicit voi? Tipa are pile la sef pentru ca e cea mai buna prietena a nevestei sefului!!! Noi am discutat aspectul asta si sotzul meu a ajuns la concluzia ca nu ii va face totusi probleme prea mari pentru ca are si ea niste interese profesionale de moment la sotzul meu. Am ajuns la concluzia ca voi urma sfatul celor dintre voi care au spus sa nu fac nimic de data asta si il las pe sotzul meu sa se descurce, iar eu il voi pe el. Cat despre faptul ca el nu a fost categoric, asha e. Dupa cum il cunosc m-as fi mirat f. tare sa fie foarte categoric. Daca ma gandesc si eu bine, am trecut si eu prin ceva asemanator si tot asha nu am fost categorica, dar cum am refuzat ushurel de vreo 7 ori invitatziile, s-a rezolvat fara tam-tam.
Oricum, sunt cu ochiu' pe ea si pe sotziorul meu.
Va multzumesc de sfaturi si va mai povestesc dc. mai aflu de vreo nazdravanie. Sper sa n-am ce povesti!
Numai bine!
Ruxi
ruxij spune:
Felicitari si Casa de Piatra, Lauraa! Itzi doresc sa nu ai niciodata nici cea mai mica problema in casnicie.
Sa fitzi fericitzi!
Ruxi
dienuca spune:
Ah, as musca-o de cap. Bitch!
Cand mai ai drum pe acolo, multumeste-i pentru invitatia facuta. Si felicita-te ca ai un sot care-ti spune ce i se intampla. Incurajeaza-l sa o fac si in continuare.
Casa de piatra Laura
Diana
ancadm spune:
Dienuca mi-ai luat vorba din gura! Si eu cred ca e foarte bine ca sotul tau i-a spus ca aveti planuri si la fel cred ca e bine ca la prima ta intilnire cu ea sa ii spui ce dragutza si amabila a fost sa va invite! Poate ca daca o sa vada ca intre voi exista comunicare reala nu o sa mai indrazneasca sa faca "invitatii", sau poate va crede ca va amuzati pe seama indraznelilor ei, se va simti jignita si nu ii va mai face avansuri unui barbat care o desconsidera...Desi cu "femeile" astea nu poti sti niciodata...Sunt o specie tare nenorocita! Daca mai insista poate ar trebui sa ii faci cadou un vibrator! Atunci sigur va prinde mesajul :0)
Bafta,
Anca