Sarcina oprita din evolutie
Raspunsuri - Pagina 2
monysorescu spune:
Nu e obligatoriu sa iei tratament. eu am luat medicamentele obisnuite dupa un chiuretaj (clorocalcin si inca ceva dar nu mai stiu cum ii zice), am luat niste antibiotice ptr ca am facut si o inflamare a ovarelor si in plus eu oricum fac tratament cu bromocriptina (ptr hiperprolactinemie) si cu euthyrox (ptr hipotiroidie).
Ninia81 si mie mi-a fost la fel de greu la inceput. Eu am pastrat toate analizele si echografiile facute si tot asa cand mai dau de ele imi aduc aminte si mi-e greu inca dupa aproape 7 luni. In plus ieri am intrat pe un site care iti tine socoteala in cate saptamani esti (lilypie sau ceva de genul asta) si mi-am adus aminte ca zilele astea ar fi trebuit sa nasc (teoretic pe 30.08)
Acum nu imi mai e asa greu ca la inceput. Am incercat sa gandesc pozitiv - s-a intamplat, nu sunt nici prima nici ultima, vreau un bb si tre sa muncesc ptr el
Deja facem asta![]()
Eu iti tin pumnii sa fie totul in regula, sa scapi cat mai repede de probleme si sa faci un bb sanatos.
Pupici multi 
oare?
musettepink spune:
Ninia sa stii ca si eu pastrat testele de sarcina pozitive si ma mai uit la ele din cand in cand.Nu pot sa le arunc,parca as arunca ceva din mine la gunoi.....Te inteleg!Dar sa speram ca va veni si randul nostru!Sanatate!
Ninia81 spune:
Stiu ca daca voi gandi santaos imi va fi mai bine, dar este ink greu...durerea mea din suflet este ink proaspata...park nu mai am chef de nimic...Eu dupa curetaj nu am luat nici macar o pastiluta, nici calmant si nici antibiotic...m-am simtit fizic ca si cand nu as fi avut nimic....Nici macar durerile acelea ca la menstruatie nu le-am avut...Mersi pt raspuns si sa avem vesti bune in scurt timp
quote:
Originally posted by monysorescu
Nu e obligatoriu sa iei tratament. eu am luat medicamentele obisnuite dupa un chiuretaj (clorocalcin si inca ceva dar nu mai stiu cum ii zice), am luat niste antibiotice ptr ca am facut si o inflamare a ovarelor si in plus eu oricum fac tratament cu bromocriptina (ptr hiperprolactinemie) si cu euthyrox (ptr hipotiroidie).
Ninia81 si mie mi-a fost la fel de greu la inceput. Eu am pastrat toate analizele si echografiile facute si tot asa cand mai dau de ele imi aduc aminte si mi-e greu inca dupa aproape 7 luni. In plus ieri am intrat pe un site care iti tine socoteala in cate saptamani esti (lilypie sau ceva de genul asta) si mi-am adus aminte ca zilele astea ar fi trebuit sa nasc (teoretic pe 30.08)![]()
Acum nu imi mai e asa greu ca la inceput. Am incercat sa gandesc pozitiv - s-a intamplat, nu sunt nici prima nici ultima, vreau un bb si tre sa muncesc ptr elDeja facem asta
Eu iti tin pumnii sa fie totul in regula, sa scapi cat mai repede de probleme si sa faci un bb sanatos.
Pupici multi
oare?
N.Petros
Ninia81 spune:
Da, se pare ca uneori ne place sa ne chinuim singure...desi stiu ca privind testul de sarcina imi trezesc amintiri, park totusi simt nevoia sa vad liniutele alea doua...Stiti ce am facut duminik? Iubi al meu a fost un pic plecat de acasa si eu...am inceput sa plang grozav de rau, dupa acre m-am apucat sa scriu povestea aceasta trista legata de bebe in jurnal (ink mai am asa ceva)...am scris fiecare traire a mea de la inceput si pana la final...Azi se implineste o saptamana de la curetaj....si mi-am amintit ce simteam asteptand in acel salon sa intru la medic...
Sper sa imi revin cat mai curand. va pup pe toate...
N.Petros
Ninia81 spune:
Si eu sper sa vina si vremea noastra...
quote:
Originally posted by musettepink
Ninia sa stii ca si eu pastrat testele de sarcina pozitive si ma mai uit la ele din cand in cand.Nu pot sa le arunc,parca as arunca ceva din mine la gunoi.....Te inteleg!Dar sa speram ca va veni si randul nostru!Sanatate!
N.Petros
monysorescu spune:
Asa e Ninia81. Si eu la inceput tot asa ma gandeam - a fost groaznic cand am ajuns acasa (mai ales ca eram singura), apoi la o saptamana, la o luna si tot asa. La inceput ma gandeam acu o saptamana/luna, etc am facut chiuretajul. Dupa care (doctora mi-a zis la nici o saptamana dupa chiuretaj ca nu am voie sa raman insarcinata 6 luni de zile) am inceput sa ma gandesc a mai trecut o luna de la chiuretaj, mai sunt doar 5 si tot asa mai departe. Prima luna mi s-a parut ca a trecut destul de repede insa dupaia parca trecea din ce in ce mai greu timpul. Plus ca am avut o perioada in care parca nu imi mai ardea de 
Din fericire cele 6 luni au trecut si in sfarsit am primit unda verde de la doctora, asa ca m-am reapucat de treaba. Stiu ca e foarte greu imediat dupa insa sper sa reusesti si tu sa treci cat mai repede peste.
Pupici multi
, multa sanatate si un
cat mai curand pentru toate.
oare?
Ninia81 spune:
Eu mai am de asteptat pana la bebe...intai treb sa fac operatia...apoi cred ca va trece un an pana la bebel...
quote:
Originally posted by monysorescu
Asa e Ninia81. Si eu la inceput tot asa ma gandeam - a fost groaznic cand am ajuns acasa (mai ales ca eram singura), apoi la o saptamana, la o luna si tot asa. La inceput ma gandeam acu o saptamana/luna, etc am facut chiuretajul. Dupa care (doctora mi-a zis la nici o saptamana dupa chiuretaj ca nu am voie sa raman insarcinata 6 luni de zile) am inceput sa ma gandesc a mai trecut o luna de la chiuretaj, mai sunt doar 5 si tot asa mai departe. Prima luna mi s-a parut ca a trecut destul de repede insa dupaia parca trecea din ce in ce mai greu timpul. Plus ca am avut o perioada in care parca nu imi mai ardea de
Din fericire cele 6 luni au trecut si in sfarsit am primit unda verde de la doctora, asa ca m-am reapucat de treaba. Stiu ca e foarte greu imediat dupa insa sper sa reusesti si tu sa treci cat mai repede peste.
Pupici multi, multa sanatate si un
cat mai curand pentru toate.
oare?
N.Petros
ad_b spune:
Ninia81 imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Si eu am pierdut doua sarcini, la diferente mari detimp, dar, intre ele am reusit sa am si un copil. Vroiam sa-ti spun ca si eu am fibrom uteri, care creste in peretele uterului si destul de mare dupa mine: cam 4-5 cm. Totusi fara sa fac nimic am avut copilul cu acest fibrom. Tu ce fel de fibrom ai pentru ca mie nu mi-a spus nimeni de operatie, ba chiar imi recomandau ca intai sa fac cati copii vreau si pe urma rezolva fibromul, dar si asta doar daca mi-ar pune probleme, gen sangerari mari, sau apasari pe alte organe. Nu inteleg. Cum e mai bine? Imi poti raspunde?
Iti doresc insanatosire si sunt sigura ca vei avea si un copil.
Ninia81 spune:
Fibromul meu este subseros, pediculat, fundic si este 4 si ceva....Medicul mi-a spus ca pot avea o sarcina si cu acest fibrom, dar in acelasi timp mi-a recomandat si operatia...Sincer si eu vreau intai sa fac copilul si apoi sa ma operez. macar acum stiu sigur ca pot avea un copil, dupa operatie nu se mai stie, oricand pot aparea surprize...
daca mai ai nevoie de detalii iti pot spune...
sanatate multa si tie!
N.Petros
Alé spune:
Fetelor, avem subiect si pt pierderi de sarcina, si pentru fibrom si pentru cam orice altceva aveti nevoie. va rog sa continuati discutiile la subiectele corespaunzatoare.
Aici inchidem. Multumesc.