Mamici de Martie-Aprilie 8
Raspunsuri - Pagina 28
oanapopescu spune:
'Neata , randunici!
KIA, CHRIS felicitari pt. intalnirile cu bb! Sa fie bine in continuare !
NATY ,CASA DE PIATRA!
UNDERQUEEN te inteleg perfect! Si eu am dat gradul II acum un an si inca imi aduc aminte ce stresata eram si ce stres eram si pt. cei din jur! Pana nu s-a terminat nimeni nu se mai intelegea cu mine. Doamne ajuta, bine c-am scapat! Sarcina usoara si bb frumos si sanatos!
Oana 12+
underqueen spune:
mersi mult, Oana!
simo, nu mai vorbi de mancare ca-mi vine rau. nu stiu cat dureaza normal greturile, dar la mine nu se mai termina. in perioada titularizare - def vomitam de 3 ori pe zi. acum nu mai vomit dar greata persista, la fel fel de enervanta...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
13+
RalucasS spune:
buna dimineata (cel putin cand va scriu eu mesajul, nu stiu cand va apare pt ca trebuie moderat)
eu sunt putin cam speriata dar sper sa nu fie nimic grav: dimineata m-am asezat pe wc, pt ca eram constipata rau, si ce e drept m-am cam scremut, si apoi cand m-am sters aveam sange, si sange rosu...am dat fuga la dr dar nu am gasit-o azi, e plecata din localitate, dar ncii sangerari nu mai am deloc, am zis ca daca mai sangerez ma duc la spital, daca nu astept pt ca luni oricum aveam programare la dr...sper sa nu fie nimic grav, mai ales ca am citit la unele din voi ca ati avut sangerari si chiar f abundente si bb era bine pana la urma
o sas va tin la curent
11+
eco 6 sapt
eco 7 sapt
underqueen spune:
mi-e ciuda ca n-am reusit sa ajung la medic cand trebuia, ca eram in focul examenelor. oricum doctorita vine luni din concediu, dar acum se suprapune cu o criza financiara care sper sa se rezolve in cateva zile. abia astept sa merg sa-mi zica ca e totul bine...
13+
numeioana spune:
Buna, fetelor! Ieri am avut ceva treaba si nu am putut intra, dar vreau sa va spun ca tot ieri l-am simtit pe bebe cum dadea din picioruse foarte puternic. Acum sunt absolut convinsa ca e bebelica! Falfaie de zor in burtica ca sa-l simta mami! Greata s-a redus considerabil si simt ca traiesc. Zozelina, in curand o sa ma simt o regina!
Toata lumea imi spune ca va fi baiat, asa ca am inceput sa ma gandesc la el ca la baietel...desi ne dorim fetita. Ce chestie! Abia astept sa aflu ce este!
Pupici!
Ioana
14+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ylilimic spune:
Dragi viitoare mamici! In primul rand va doresc sarcini usoare si nasteri si mai usoare!
As vrea sa va rog sa fiti alaturi de nepotelul meu Darius, atat cat puteti. Darius s-a nascut cu o malformatie la inima si operatie corectoare e destul de costisitoare (34 mii euro), motiv pentru care am deschis un subiect dedicat lui pe DC, mai ales ca un om cu suflet mare s-a oferit sa ii realizeze o www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">pagina personala.
Cu gandul la puiutii pe care curand ii veti tine in brate, acordati-i si lui Darius sansa la un viitor si oo viata normala!
De ajutor ar fi si daca ati trimite link-ul site-ului sau la cat mai multi oameni care miscati de povestea sa, sa doreasca sa participe la schimbarea unei vieti.
Eu, Darius si mamica lui va multumim mult de tot!
underqueen spune:
ioana, mi-ai dat sperante in legatura cu greata. deci ma astept sa-mi treaca din clipa in clipa...poate daca dispare stresul dispare si ea...
13+
underqueen spune:
ati fugit toate? sau nu va gasesc eu?
13+
simonette spune:
Ralucass, stai linistita ca stresezi bebele degeaba! Am patit exact ca tine...dupa ce m-am chinuit ca eram , pe hartie rosu-rosu! Iti dai seama ce panica! Concluzia este ca tb sa fie pe acolo un hemoroid care de atata scremut s-a spart...haide...linisteste-te! BB e bine!
Ioana, ma bucur mult pt tine ca il simti pe bb dand suturi! Bravo lui...este un voinic! Felicitari! Abia astept sa simt si eu...
Simonette, mamica de Luca si 14+
PozeLuca
BB2