Mamici de Martie-Aprilie 8

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dalv spune:

pt. durerile de cap pe mine ma ajuta asa: un prosop cald pus pe frunte daca sunt dureri din cauza curentului;sau prosop rece pus la ceafa sau gheata la tample,sper sa te ajute

nusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Zozela multumesc mult pt indicatii, am reusit sa imi editez semnatura
Totusi vreau sa va intreb ce remedii cunoasteti pt picioarele incordate, obosite, pt ca seara cand ma bag in pat imi creaza o stare foarte neplacuta, si ma foiesc de pe o parte pe alta si parca nu imi gasesc locul, si apoi daca reusesc sa adorm putin, ma trezesc repede sa ma duc la baie, fac cam 5 drumuri pe noapte, numai somn nu mai am, dar picioarele de as putea sa le calmez in vreun fel ar fi minunat

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Delphin - vorbeste cu dr. poate iti da glucoza intravenos pentru durere de cap.
Dalv - in sarcina trecut am facut candidoza si mi-a dat dr. Canesten Gyn. A trecut foarte repede.

Eu am "noroc" cu burtica ramasa inca din sarcina trecuta si/sau cu bebele din brate asa ca primesc loc

Mami 7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

RalucaS - imi ajuta crema Mustela pentru picioare.

Poze
aproape major

Mergi la inceput

draga RalucaS cand intru in pat seara cam un sfert de ora stau cu picioarele pe perete si eu asa ma relaxez

nusica

Mergi la inceput

Cristina si ce varsta avea sarcina ta cand ai luat Canesten Gyn?ca noi avem aproape 10 sapt.si nu stiu daca este indicat

nusica

Mergi la inceput

Dalv - chiar nu m-am gandit la faza cu varsta sarcinii. Eu aveam 37 saptamani. Poate ca in primul trimestru nu e indicat Canesten, nu stiu.

Poze
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Salutare, Randunici!

Dalv, pentru candidoza sunt eficiente si spalaturile zilnice cu bicarbonat, folosind degetul infasurat in vata si introdus in vagin. Cu o miscare delicata se curata interiorul vaginului cu tamponul imbibat in solutie de bicarbonat. Eu asta am folosit la indicatiile lui dok Onofriescu (ginecolul) si a functionat.
Daca varsta sarcinii iti permite poti sa utilizezi si ovule vaginale, dupa spalaturi. Tratamentul e mult mai eficient.

Sanatate maxima

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Mi-e foammeeeeeeeeeeeeee!

De aia mananc litere...am vrut sa scriu adineauri "ginecolog" si nu "ginelog"!
Am pofta de niste "ciumperci" cu smantana si cu mamaliguta!

Dupa care voi sta cu "picioarele-n tavan", sa ma relaxez!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mda, cat de greata imi e, dar ciumperci cu smanatna si mamaliguta nu sunta deloc rau...
Fetelor, am fost la doctor, mi-a facut eco, din sambure de mar minunea mea s-a facut bob de fasole, ii batea inimioara dar n-a vrut deloc sa se miste (ca mi-a zis ca deja salta un pic). Apoi la serviciu unde iar m-au omorat. se pare ca toti inteleg ca sarcina cu risc inseamna a te menaja, numai eu nu...Noroc ca mai am maine si intru inconcediu 2 saptamani, apoi pregatiri de nunta care e pe 30 sept, imi iau si atunci zilele libere legale si o mai taraganesc eu cumva...
I-am scris lui Dalv la subiectul candidoza, mie mi-a recomandat ginecoloaga Polygynax ovule dar s-a dovedit alarma falsa si am citit ca totusi n-ar fi recomandabile in sarcina ca n-au studii de "safety". Probabil spalaturile cu bicarbonat sunt cea mai buna idee

naty 8+

Mergi la inceput