Mamici de Martie-Aprilie 8

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaghi spune:

Buna fetelor.Multumesc tuturor pentru urarile bune si va doresc si eu sa aveti bibiloi veseli, mancaciosi si jucausi. Dar mai ales sanatosi si cuminti sa nu le supere pe mamici cat sunt in burtica. Stiu ca a intrebat cineva de Duphaston. Am inteles ca e progesteron si eu il iau pentru sustinere deoarece eu am avut probleme cu progesteronul. Eu iau 2-3 pe zi, in functie de cum ma simt dar am inteles ca se poate lua pana la 6 pe zi. In ceea ce priveste recoltarea de celule stem am inteles ca sunt doctori care raspund de incheierea contractelor in fiecare maternitate din Bucuresti. Eu am vorbit cu dr. mea si mi-a spus ca ei fac de cateva luni recoltari si ca in luna a 5-a sau a 6-a ma va pune in legatura cu dr. care se ocupa de spital si care-mi va da contractul sa-l semnez si totodata si trusa necesara recoltarii pe care o voi da dr. la cezariana. Prelucrarea sangelui din cordon pt recoltarea celulelor costa in jur de 1000 Euro si apoi 20-30 Euro pe an depozitarea in Cehia, din cate am inteles.
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Gaghi,

mersi frumos de informatii despre procedura de recoltare a celulelor stem. Asta nu stiam eu, daca orice medic ginecolog (in speta, cel cu care nasti) poate sa faca preleverea sau trebuie sa nasti in anumite maternitati si cu anumiti doctori care sa poata face asta. Oricum, o sa intreb si eu medicul meu cand o sa am urmatoarea programare (28 septembrie), dar vroiam sa aflu mai multe pana atunci, asa, sa fiu informata.

Mersi inca o data!

Laly 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Fetelor, ma doare rau capul, pot sa iau ceva? Simt ca-mi plezneste de durere...

CLAU 13+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna randuncilor!
Zozelina, ti-am trimis ieri Pm, nu l-ai primit?
Clau, fa si tu ca mine, papa ciocolata si fa nani...sper sa treaca! Nu stiu cine zicea ca poti lua saridon la dureri de cap! Eu nu stiu sigur asta dar stiu ca poti apela la un paracetamol!

Olgutzica, Kya, bine ati revenit din concediu cu forte proaspete! Ma bucur ca sunteti bine atat voi cat si bb-ii...

Simonette, mamica de Luca si 14+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, as face nani dar sunt la servici din pacate...o sa astept sa-mi treaca!

CLAU 13+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Mamma mia... Asa l-as ruga pe DD sa mute simptomele astea grele in perioada cand se vede burtica, pt ca atunci sunt sanse sa te mai pofteasca lumea mai in fatza la cozi. Am fost singura la supermarket sa iau alimente si daca nu era caruciorul sa ma agat de el, ma adunau de jos. Nu cred ca ma mai duc singura o vreme. Si m-a rugat un nene sa il las in fata ca are numa 3 produse, creca ma uraste si acum ca nu l-am lasat :(
O sa mai intru pe pozele bebeilor vostri nr.1, ca sa imi intaresc motivatia :)
pup stolul

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Asa este.
Si eu patesc la fel in metrou. Mai ales de la Romana, dupa ora 18 e o aglomeratie si se face o caldura ca imi vine rau. Si normal ca nu-mi ofera locul ca nu se vede deloc burtica.
Si, de unde sa stie lumea ca noua tocmai acum ne e mai rau ...
N-avem ce sa facem, o sa treaca si perioada asta, macar bb sa fie bine, ca le trecem noi pe toate pentru mogaldetele noastre, nu?

Laly 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Eu in transport l-am rugat pe unu sa imi cedeze locul. Nu de alta, da deja vedeam negru si auzeam cu ecou. M-am asezat la timp, ca pt cateva secunde am pierdut contactul. Si ai dreptate, fericirea ca samburelu e acolo compenseaza.
Sovi

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalv spune:

salutare randunici,vad ca sunteti bine,astazi si eu ma simt mai bine pt ca mi-au pus in perfuzie ceva contra greturilor,spuneti-mi de candidoza va confruntati careva cu ea? ce tratament luati ca mie nu mi-a dat nimic

nusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Si eu cu de ieri. Si nu trece nici cu cioco, nici cu somn, trece putin din intensitate cu paracetamol.

am fost ieri la eco de 12. Totul e ok! Baietii mei au fost tare incantati sa vada, insa eu am avut impresia ca nu se vede bine!
la

pozici
bb2

Mergi la inceput