Mamici de Martie-Aprilie 8

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Miri, imi pare rau! Multa sanatate si liniste sufleteasca!

Azi nu prea am mancat mai nimic... Ca nu mi-a placut ce era prin frigider. Ma duc sa fac o salata, ca si-asa am cu 2 kg mai putin decat inainte de sarcina!

Ioana
14+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Offf, Miri, imi pare atat de rau ca trebuie sa treci prin asta, cred ca este cumplit sa-ti sufere asa un parinte. Iti doresc sa ai multa putere atat pentru mama ta cat si pentru samburelul din burtica. Ne gandim la tine si suntem alaturi de tine!

Cory, ca si Numeioana , am fost luata in evidenta de medicul de familie de la 7 saptamani, cand m-a cantarit, masurat, luat tensiune, facut fisa de gravida si recoltat sange si urina pentru analizele compensate. Deci nu cred in protocolul asta de 3 luni...mai ales ca aceste prime luni sunt cele mai importante si daca ai tratament de sustinere trebuie sa primesti medicamentele compensate chiar de la doc de familie...

Numeioana, tu ai cu 2 kg mai putin, eu cu 4 mai mult . Asta-i treaba? Si toata lumea imi zice ca nu m-am ingrasat, ca se vede doar in zona burtii. Bineinteles ca nu-i cred!

Monica, ma bucur ca ai mai dat un semn si ca esti bine! Bravo pentru bebe cel puternic!

Vad ca mai multe ati ramas insarcinate fara sa va propuneti asta, eu in schimb m-am chinuit exact 1 an de zile sa-l oncep pe bebe2 si fiecare luna in care imi venea ciclu era o infrangere pentru mine si plangeam ca eu nu mai pot face fratior sau surioara pentru Razvanel. Pana la urma Doamne-Doamne mi-a ascultat rugile sau mai degraba pe ale lui Razvanel si chiar dupa un an de incercari am avut test pozitiv de sarcina. Vai ce-am mai tremurat in ziua aia de emotii si fericire!

Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat pentru fiecare dintre noi!

CLAU 13+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Dragele mele,

sa ne intelegem! Dok-ul meu a avut o replika stupida...in rest si-a facut treaba profesionist, adik masurat, cantarit, eliberat reteta medicamente si dat trimitere la analize gratuite...toate astea la acelasi consult...numai replica a fost ciudata, "ca te iau in evidenta de la trei luni", in rest a fost OK!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalv spune:

salutare dragi randunici, va scriu asa tarziu pt. ca toata ziua mi-a fost rau,am venit de la perfuzie pe la ora 15 si de atunci nu m-am dat jos din pat decat la baie sa vomit.miri imi pare tare rau pt. mama ta dar tb sa fii tare pt bebele din burtica,incearca sa nu te mai consumi pt ca toata starea ta i se transmite lui,de ex. eu am fost ieri le echo si am avut f. mari emotii,si bebele meu avea puls de 188 batai/min ceea ce ii induce o usoara tahicardie;asa ca te rog linisteste-te si roagate la Bunul D-zeu si la Maica Domnului sa va protejeze

nusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Buna fetelor,

Am mai dat si eu o raita iute pe aici, am ras si m-am intristat cu voi, imi pare rau ca nu pot intra mai des - inca ma supara conjunctivita si-mi lacrimeaza ochii.
E tot mai greu cu greturile astea, nu mananc nimica, si atunci parca mi-e si mai rau.
Cand o sa ma simt mai bine, poate o sa reusesc sa intru mai des, sa pove cu voi mai mult, sa mai raspund si eu la una alta.
Inca nu sunt in listuta ca nu am fost la nenea dr, numa vineri ma voi duce, ca maine doar primesc rezultatele pentru toxoplasmoza - sa-mi tineti pumnii .
Pana atunci ma duc sa sufar

Mergi la inceput

dragele mele randunici eu am omis sa va dau datele mele sa le treceti in listuta:DN 22.05.1973;UM 23.06.2007;DPN 28.03.2007 SI SPERAM SA NASTEM LA SP.POLIZU CU D-NA DR. DIMA LUMINITA

nusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Fetelor...va pup cu drag si va doresc noapte buna! Sunt f. obosita si nu mai sunt in stare sa scriu nimic...am citit si sunt cu sufletul alaturi de voi!

Simonette, mamica de Luca si 14+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

dragelor va pup[ si eu si va urez o noapte cat mai usoara.pe maine dupa-amiaza

nusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clau, daca urocultura e negativa, salut, nu faci nimic!
Miri, imi pare nespus de rau. Dar, te rog, gandeste-te la bebe, cine acum altcineva decat tine poate avea grija de el? Eu am avut-o pe mama internata cu accident vascular cerebral destul de sever la sfarsitul lui iunie, a fost un cosmar (nu vorbea si nu intelegea nimic) dupa care, incepnd sa recupereze foarte frumos, am putut pleca cu sotul intr-o mini vacanta in creierii muntilor unde nu am mai tinut cont de nimc si...a aparut samburica mea. Sigur, cu mama finalul e deocamdata fericit sau macar acceptabil (mai pot spera ca ma va putea ajuta sa cresc copilul?...), ideea e ca bebele a aparut dupa o perioada TARE REA si cred sincer ca Dumnezeu rasplateste intotdeauna suferinta cu ceva bun. Ai grija de tine!!!
Fetelor, imi e din ce in ce mai greata. Eu am luat doar 1 kg pana acum, dar nu asta e rau ci faptul ca abia-abia inghit (si nu uitati ca eu fac insulina si e MUSAI sa mananc...) OFF, dar zau ca merita tot. Maine merg la control, tineti-mi pumnii!
Cu medicul de familie: bun, a mea stia ca ma voi descurca singura cu analizele, tensiunea, greutatea, etc, a vorbit insa doar de luarea in evidenta. Mi se pare stupid sa nu te creada si sa nu-ti dea sa faci si sa iei tot ce ai dreptul gratuit, mai ales ca multe dintre noi anuntam medicul de familie dupa ginecologul care a certificat sarcina, nu??

naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clabuc, daca maine ma vad cu ginecoloaga, o sa-i fac o intrebare despre celulele stem desi ea e si mai superstitioasa si mi-a zis clar ca nu va discuta cu mine etapele sarcinii (ce e de facut, investigat, etc) decat numai la momentul potrivit. Si poate are dreptate...

naty

Mergi la inceput