Gravidutze si mamici de CLUJ-12
Raspunsuri - Pagina 9
pufulet74 spune:
Buna dimineata burticilor
Wov, felicitati Gabi !!!!
Nu imi vine sa cred cind aud asa o veste buna, sa dea Doamne-Doamne sa fie totul bine si sa ajunga cit mai repede acasa !
Am o intrebare la voi, poate ma puteti ajuta: cum se face cu echipa care participa la nastere, anestezist, moasa (mai sunt si altii?), putem sa ii alegem, are medicul o echipa sau pur si simplu cine se nimereste acolo in momentul ala?
Ca mi-e cam frica sa nu dau peste cine stie ce anestezist sau moasa ...
------------------------
Flory 29+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
arghirmonica spune:
No asa drageleor veniti cu felicitarile
Flori din nefericire pt noi aci in Romania nu prea mere cum ii filme.Poti sa ai totul programat,vb cu dr,anestezist si pe cand ii treba asa nu vina dr sau altul nu se baga .Cam asta e.E ca la loterie.Cat despre echipa de la nastere poti sa ai o intreaga echipa ,stutedenti,rezidenti care se holbeaza la tine,asistente,moase etc care vb de una de alta...sau poti sa nasti nopatea cand e mai liniste si de abea dau unii de altii
So lasa ca va fi bine ,la Stanca sunt un pic mai organizati..s i dr tau e ff bun si serios din cate am auzit la fete.se mai lasa pacientii la alti dr in caz ca dr tau pleaca pe undeva,conferinte sau te miri ce.Ideea e sa nu pleci cu gandul ca vei naste cu dr tau,asistenta cu care ai vb in prealabil sau moasa.
Nu suna incurajator dar asta e realitatea.
Si pana la uram imp e sa fie un dr,ca-l cheama Georgescu sau Popescu cnteaza mai putin...
No ca v-am spus...
pufulet74 spune:
Monicule, apoi dupa ce cotizezi un numar semnificativ de luni, macar atita sa stii, ca vine la nastere vorba aia, sau te lasa pe mina altuia, da sa stii cine si ce ...
Ioi, nu vreau echipa "largita" cu o turma de studenti si rezidenti ca imi iau burtica si fug ... :)))
------------------------
Flory 29+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
CristinaGoji spune:
FELICITARI GABRIELA! Bine ai venit pe lume SARA!!!
lAVINIA - Nastere usoara si bebe sanatos!!!
Mami 7+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
Raluca spune:
Ripley, m-am tot gandit sa nu te fi deranjat asta noapte cu sms-ul, sau pe Ana da' mi-am zis ca am promis....chiar daca ora era tarzie!
Flory....din pacate Monica are dreptate, vezi cazul Gabrielei,depinde si de dr.
Felicia, eu ma stiu cu dr. de vreo 10 ani, e buna-stiu da' are unele scapari, crede-ma!
Gabitza nu raspunde la tel-inca.Cred ca-epuizata, saraca!
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
Morgano spune:
Nu Raluca , Ana doarme in camera ei, adica langa noi... aseara fix cand sa adoarma a inceput furtuna si s-a fatzait asa de la 9 la 11.30 de credeam ca nu se mai linisteste odata. Am atipit cu gandul la Gabi si evident cu tv-ul deschis, dupa sms m-am linistit si am stins toate cele si-am dormit relativ ok pana pe la 7 cand pe tati l-a apucat romantismu' Imi venea sa-i dau in cap
Monica, apai stii cum e? Cand te doare tare si iti vine sa impingi si esti vai de kuru tau, io zic ca ti se rupe cine te vede. Io dupa 20 de ore de travaliu ma plimbam pe holul clinicii ( e drept ca aia fiind privata nu aveam public deloc) cu scutecu ala pus de moasa si cu camasa de noapte suflecata pana la sub-brat si jur ca putea sa vina si realitatea.tv sa filmeze in direct ca nu-mi pasa.
Asta cu echipa de medici e total relativa la spitalele de stat, si dupa cum s-a vazut ieri, poti tu cotiza luni de zile ca dc. nu vine, asta e, nasti cu cine se nimereste si uneori e muuuult mai bine.
Ripley 33+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Morgano spune:
Cristina Goji, io te stiu de undeva... da' de unde nu cuplez la ora asta. Ce diferenta va fi intre puii tai? Ca io deja ma gandesc in ce m-am bagat si la noi vor fi 1 an si 11 luni, deci rezonabil (teoretic )
Ripley 33+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
pufulet74 spune:
Ripley, ai fost super ! :))
------------------------
Flory 29+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
bex spune:
Buna dimineata tuturor!!
nici nu am cuvinte sa va spun cat sunt de emotionata si eu, toata seara am urmarit daca nu au aparut vesti...iar acum cand am citit... cum zicea si Ramo, mi-au dat lacrimile, ma gandesc ce fericita e Gabi ca a venit papusa ei pe lume chiar mai repede decat se astepta.
Nu stiu daca GAbi va citi inapoi, dar vreau sa le zic si eu: Felicitari parintilor pt Sara si multa sanatate si fericire micutei
Carrie, multumesc mult de urari, am avut niste zile minunate datorita celor dragi!!!
http://community.webshots.com/album/560413687VwjHls
30 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
ALEX29 spune:
GABI draga felicitariiiiiiii si sa ti traiasca ingerasu ,multa fericire si tot ce va doritzi dragele mele
LAVINIA inca putzin si scapi si tu Doamne ajuta
RIPLEY deci pt tine e ok joia ,hai sa mai vedem ce zic si fetele
super tare faza cu Realitatea TV ,ai dreptate cred ca in momentele alea nu mai conteaza nimic decat sa scapi cu bine
ANAMICA o sa ma interesez sa vad cat costa batista bebelui
fetitza mea are 34 de saptam