Gravidutze si mamici de CLUJ-12
Raspunsuri - Pagina 7
arghirmonica spune:
Sara buna...lasati fetelor epidurala aia ..se poate sa o nimeresti bine sau ff rau cu ea.Eu am optat fara..
RAMONELLA spune:
Am vazut un mesaj de la GABI la mamici de septembrie.Zicea ca naste in 2 ore,ca s-a dilatat greu.Si ca o doare saracuta.
Doamne ajuta!!!!!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel30+ Beatrice Alessia
AMR 10 SAPTAMANI
laviniaN spune:
Fetelor de maine dimineata si pe mine ma interneaza.
am fost azi la eco si monitorizare si mi-a spus dr ca e prea putin lichid asa ca de maine voi fi la gine 1 cu siguranta pana o sa nasc nu ma mai lasa...sa dea Dumnezeu sa nasc cat mai repede.
Gabi sa te ajute DUMNEZEU sa nasti usor!!o sa o caut maine la spital cu siguranta o sa o tina pe Sara in brate.
Anamica vezi ca ti-am trimis e-mail cu nr meu de telefon,ma poti suna daca ajungi pe la spital saptamana asta sau saptamana viitoare.
Va pup si aveti grija de voi
LAVINIA39+Miruna Antonia
ALEX29 spune:
LAVINIA N.sa ti ajute DUMNEZEU sa treaca repede si sa fie bine si sunt sigura ca asa va fi
aveti grija de voi si asteptam vesti
NOAPTE BUNA mamici si burtici
fetitza mea are 34 de saptam
OanaAlina spune:
ce mult ati scris...
raluca, ma bucur ca ati finalizat cumparaturile!
gabi, iti tin pumnii!!! sa ai o nastere cat mai usoara si o bebe sara sanatoasa si mancacioasa!
lavinia, tu inca nimic?
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png
OanaAlina spune:
lavinia, ulterior am vazut mesajul tau! nastere usoara si un bebelus sanatos si papacios!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png
anamica spune:
lavinia multumesc frumos de mail, sa dea DD sa treci cu bine si cred ca e foarte bine ca mergi la spital si vei sta sub observatie. iti tin pumnii si te .
eu am usoare contractii, cu care m-am obisnuit si in rest nimik...
raluca mai stii ceva despre gabi??? mie mi se pare foarte mult de azi dimineata, daramite ei!!! saracutza! cred ca au trecut mai mult de 15 ore de cand e la spital...
alex, ramonella, nico am vazut ca mergeti la d-na de pe parang maine va puteti interesa cat costa la eabatista bebelusului? mercic
noapte buna fetelor,
39 +
carrie spune:
NEATA fetelor
offf ce zi importanta am pierdut ieriGabriela iubito sper ca ai scapat cu bine si ca sunteti sanatoase amandoua.mi-e ciuda de mor ca nu am avut timp sa intru, fetelor tre sa schimbam nr de tel pt ca uite de multe ori e bine sa le ai.
astept vesti cu sufletul la gura!
fetelor dar la cine v-a lasat Muresan in custodie ca doctor?
eu am avut doua zile ff incarcate, importante dpdv profesional, o sa revin cu vesti, am dat un milion de teste plus ca Sofi a fost ieri maraita si a stat mai mult in brate.
Bex La multi ani fericiti!!!! sa fii sanatoasa si iubita si sa te bucuri de familia ta frumoasa!
Lavinia Doamne ajuta, astept un semn de la tine asa cum ne-am inteles!o sa te vezi si cu Gabi la spital sigur!
Anamica bine ai venit si de la mine si nastere usoara.batista bebelului costa pina in 40 de roni.
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
carrie spune:
fetelor trimiteti-mi si mie nr Gabrielei sa vb cu ea .sa vad daca sa-i trimit pe Sorin neonatologul sa o consulte pe bb mai in detaliu sper ca ii e in brate deja mamicii!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
RAMONELLA spune:
Neata!!!!!
Sper ca GABI a trecut cu bine peste nastere.Asteptam vesti!!!
LAVINIA multa bafta!!!!!Sa ai o nastere usoara!!!!!!!
Eu nu stiu ce e aia batista bebelusului.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel30+ Beatrice Alessia
AMR 10 SAPTAMANI